Tak jak w temacie.
Jak mam wejsc do gry "tibia"?
Tak jak w temacie.
Jak mam wejsc do gry "tibia"?
1. Rejestrujesz się na www.tibia.com
2. ściągasz klienta z tej samej strony
3. logujesz się
Jeszcze musisz zrobić postać na tym koncie ;d
A to jest gra po angielsku ??
O, to jeszcze istnieje coś takiego jak 'nowy gracz' ;o
Zajrzyj też do działu poradniki, pogoogluj trochę co tam chcesz wiedzieć, no nic życzę powodzenia :)
#down
Ta, a potem sobie przypomina, wbija 30lvl, nowy char - 50, nowy char - 80, nowy char - 150, koniec gry, lol
Haha chcialbym zobaczyc jak schodzi do ścieków pada na szczurze i kończy grę na nastepne pare miesięcy :d jak to robi ponad połowa nowych :d
Hehe, też mi się wydawało, że newbie to wymarły gatunek, a tu proszę...
Nie... ta historia już chyba umarła... :dd
#top
Jeśli nie umiesz angielskiego na poziomie mniej-więcej szkoły średniej, to czasem ciężko Ci się będzie porozumieć z innymi graczami.
Proponuję przy tym dokładne przestudiowanie regulaminu gry, manualu, poradników (których na Torgu jest trochę) i tym podobnych rzeczy bo potem się zacznie zakładanie tematów w stylu "jak grać/ubijać raty/wyjść z Rooka".
No i załóż postać z jakimś sensownym nickiem :d
#down
To akurat mało ważne ;-)
Wydaje mi się, że post rodzica byłby napisany w innym stylu :p
Pzdr
Bez obrazy ale mi się wydaje że założyciel tego tematu jest czyimś ojcem/matką i chce swoje dziecko od tibi w "jakiś" wyimaginowany sposób odciągnąć.
Bo skoro umiał zrobić konto na torgu, to chyba w tibi też by potrafił.
Nie mam zamiaru niczego prowokować :-)
A jak zmieniac czary na f1 , f2 , f3 ???
Jakie są najbardzij potrzebne i przydatne komendy???
Najpierw musisz kupić te czary, ale to dopiero po wyjściu z rooka. Wciskasz ctrl + k i masz tam hotkeye, wpisujesz sobie co chcesz i gotowe.
A na początku jaką dac komende przy tym Santiago ???
Zeby wyjsc do misat czy gdzies tam ???
wystarczy się z nim przywitać
Jeszcze raz gorąco polecam przeczytanie - zwłaszcza - manualu.
Poza tym, sprawiasz wrażenie hmm... młodego człowieka. Krótko mówiąc - czy Ty przypadkiem nie masz 13~ lat? Bo to pytanie wydaje mi się mocno podejrzane... Tak samo, jak nieznajomość czegoś takiego jak hotkeye... (sam chyba zacząłem ich używać po updacie z hotami, niedługo po rozpoczęciu gry, a miałem wtedy 15 lat).
Nie pytam z racji dyskryminacji wiekowej. Chcę po prostu wiedzieć, czy jesteś jakimś młodziakiem, który jeszcze nie grał w tego typu gry, czy wtf. Bo przeciętny człowiek, który zaczyna szkołę średnią, choćby nie grał w Tibię, ogarnąłby podstawowe rzeczy, bo nie jest to jakaś skomplikowana gra... A przynajmniej wie coś ogólnie o grach komputerowych.
Pzdr
Kuba, chyba nie uważasz, że 17 letni chłopak pisał by
jak zalozyc konto?????
a angielski trzeba umiec?????
itp, durne pytania, mnostwo wykrzyknikow i wszystko jasne!
Zbyt wieu ludzi już widziałem, żeby wyciągać pochopne wnioski :P
Chociaż też wydaje mi się, że to prowokacja...
//k3