Witam, tak jak w temacie, szukam ots'a rpg. Ze stałym niskim expem, klimatem i ludźmi, bez żadnych sms shopow, jedynie pacc.
Jeśli macie coś podobnego to podsyłajcie, z góry dzięki.
Wersja do druku
Witam, tak jak w temacie, szukam ots'a rpg. Ze stałym niskim expem, klimatem i ludźmi, bez żadnych sms shopow, jedynie pacc.
Jeśli macie coś podobnego to podsyłajcie, z góry dzięki.
Za wielu nie znam bo grywam tylko pod starsze wersje , ale twoje wymagania spełniają 2 tu masz ip:
-valhalla.otserv.co (Wszystkie qesty , 0 bugów i dobry personel) tego polecam ale wybór jest twój.
-188.138.92.244
Ludzi za wiele nie ma sam grałem na nich , ale mi się odechciało wolał enforced rpg i na taki czekam a póki co retired.
Chwytaj się tego co masz jeśli masz ochotę bo otsy rpg umierają , niedługo nic nie będzie bo robią byle co żeby się tylko nachapać wymrą nie zostanie nic.
Altaron.pl
podepne sie pod temacik. szukam kogos kto wyciaga wgniecenia
17 Czerwca o godzinie 18 startuje Atlantyda World, więcej info w podpisie, polecam Krzysztof Ibisz.
valturia.pl w shopie same gowno, fajna mapa, rpg jest start 15 czerwca, poprzednie edycje były spoko
Atania.pl
a ja i tak zapraszam na Tibianica 7.4 ;D
Propsuje tibianica
ronots.com
Fajna mapa, sa trzy servery:
-Toskania exp 100 pvp
-Rawenna exp 10 npvp
-Imeria exp 100
Wiem ze to dosc spory exp ale mapa fajna :p
Tibianic dobry, Altaron dobry, polecam oba.
Ja na Twoim miejscu czekałbym na start Atlantydy
oraculum.pl, stały exp (x5) nonpvp, pod 8.6.
ots.tibiaserver.pl :)
Dokładnie twierdze tak samo.
Już tylko parę dni dzieli nas od startu Atlantydy. Wydarzenie to będzie niezapomniane.
Spełnia również wszystkie twoje warunki"
- Niski stały exp
- w SMS skopie jedynie pacc + jakieś dekoracje do domków
- liczymy na spore grono odkrywców(graczy), dlatego klient w języku angielskim :)
- powrót do korzeni (siły run, burstów - Tibia ~7.6)
- klimat stworzą gracze ;) myślę, że im się to powiedzie.
atlantydaworld.pl