http://forum.tibia.org.pl/showthread...80#post5129680
No to gramy panowie !!!
Szkoda ,że stage exp /;/ ale i tak wbije :P
Jak najbardziej polecam tego ots'a, ja ofc wbije ! ; D zapowiada sie ciekawie zobaczymy co bedzie sie dzialo ; D
Wbijac ! ^^
Ołć, ale sie napaliłem. Tylko chujowo, że w pn. startujecie, full sprawdzianów mam ;x
Zagram na pewno
ja od Dzisiaj mam ferie ,więc dla mnie zajebiście ,że startuje w Pon. :D
Trzeba ściągać na serva dużo ludzi;p
Tak w ogóle to teraz trwa Test server to możecie sobie wbić i ob-lukać mapkę :p
Testy zbliżają się ku końcowi, zostało jeszcze tylko kilka rzeczy, w tym wreszcie zacząć porządny balans profesji, ale zrobi się :)
A na testach jest wyzszy exp? Czy tez low?
ja przyznaję dawno nie grałem w tibię hehe :P ale serwerek zapowiada się wyjątkowo interesująco :D myślę że poczekam te 3 dni i chętnie wbiję by sobie pograć nieco ;) lepsze to niż na globcu siedzieć na 20% całej mapy haha :D
Doświadczenie na otsach pozwala zauważyć że taki sam rate magic lvla i skilli to zły pomysł bo 1 skill nie równa się 1 mlvlowi.
łooo stara dobra neravia XD pamiętam jak na rower zbierałeś XD a jak uzbierałeś towyłączyłeś serwer a na forum dałeś jeszcze fotkę tego roweru.
Zajebisty ots. Mapka unikalna zajebista jedyna w swoim rodzaju.
POLECAM W CHUJ ;D
Pozdrawiam
Na rower zbierał poprzedni owner Neravii :D. Ja otrzymałem jakieś stare pliki serwera od BlackDemona, więc postanowiłem je przepisać od zera. Teraz rusza już trzecia edycja Neravii tworzona przez nowy zespół : D
Spokojnie, wszystko jest do ogarnięcia :P
Ale ja bym jednak skille i mlvl zmienił. Albo podwyższył clubyy itp, albo mlvl obniżył. Za szybko bd szedł inaczej, i trochę nie fer sprawa dla kinów
Proponuje ustawić stały exp x5 oraz Polepszyć czary leczące Paladyna i Knighta :p
I po testach! Jeszcze mamy trochę do zrobienia i mnóstwo poprawek do wrzucenia, ale już możecie tworzyć konta i postacie. Zapowiada się bardzo fajnie tylko zastanawia mnie balans paladyna : f. Będziemy musieli to jutro dopracować. Zapraszajcie znajomych, niech dowiedzą się, że jest taki serwer jak Neravia : D
Ale exp niech będzie albo stage albo x8/x7 bo x5 to jednak za mało. Już mam team na neravie :d
NERAVIA POWRACA!!
Kurde, nie moglem sie doczekac, ale wiedzialem, ze wkoncu powroci.
Jeszcze nawet gdzies mam fotki z pierwszej edycji, na forum wrzucalem.
Pamietam, jak w drugiej edycji gnoili blackdemona, ze to gruba swinia jest.
Bede gral, a jeszcze lepiej, ze od pn, bo mam ferie xd
Pamietam nocki na goromie na dragonach.
Exp x8 jest zdecydowanie za wysoki :P
do Neravi najlepiej pasuje x3-x5
Skille i mlvl -x3-8
Fast Attack ?:D
Wątpię ,żeby pasował do Neravi :p
JA tak samo mam ferie od Pon. więc będę siekał Pg prawdo podobnie !
Paladyn powinien leczyć się dobrze Exurą san (około 80%) fajnie wtedy można będzie się pobawić w trapy :P
Tak samo knight powinien się troszeczkę lepiej leczyć z exany mort :D
Albo poprawcie UH'y... stare dobre uhy to było coś ,teraz na żadnym servie nie ma dobrych uhów więc byście się wyróżniali na arenie open tibia server :D takie nawiązanie do klimaciku 8.0 :D
Nudziło mi się dzisiaj to się trochę pobawiłem w GIMP'ie :D:D
http://img829.imageshack.us/img829/5176/bannermm.gif
knight uzywajacy do expienia uhow/explo na neravii.. to byly czasy. Ahh
Siqq Aka Hekate aka Xee aka Paatoshiq heeeere!
Nom pala i kine trza poprawic ; o
bedzie moze jakis war system czy cos w tym rodzaju ? od ilu rs/s i na ile dni ?
pozdrawiam
Taaa CALMIA I SHINERA dwa światy jeden pvp drugi npvp :DDDDd
pamiętam CALMIA 100 Osób~ shinera 40~ : >> pamiętam że wtedy jeszcze grałem na calmi a teraz sobie tego nie wyobrażam no ale neravia v1 ma swoje lata. I wtedy byłem głupi nie doświadczony.
No no.. zagram na pewno, akurat zaczynają mi się ferie! ;d
Najlepszy serwer pod słońcem ! MAPA WYMIATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zagram po raz 3 XD
Ten ots przebije wszystko!
gracze zapewne zajadą ten serwer i pewnie padnie raz dwa, ale wyglada niezle ;d
Phi... znowu Neravia, znów padnie, znów stracone godziny! :D
Best of OTS :D mimo że za każdym razem pada i człowiek się denerwuje że BD chałę odwala bo ma już rower to się gra ;] Znów będzie walka o best skille :D
Juz blackdemonowi pewnie podpier*olili kierownice.
Swoja droga, pamietacie jaka wszyscy mieli pompe z Bellatora i BlackDemona po zobaczeniu tego filmiku??:
[y]WiBvDJq0VGY[/y]
To jeszcze z pierwszej edycji.
ja miałem bekę z każdego poza Kirshna :D
Jako że od dziś mi sie ferie zaczeły to też popykam chyba :P a ots wygląda naprawde nieźle
A jak tutaj sprawa z sms shopem? Bo widze że nie działa czyli nie bedzie rozumiem?
Właśnie Administracja dopiero ustala co będzie można kupić za smsa:d myślę ,że wkrótce wszystko się wyjaśni ;p
Coś nie mogę wbić na test serwer, pisze że niby jest online a jednak nie mogę się połączyć...
Ciekawie sie zapowiada, mam ferie to z checia pogram :)
Nie ma żadnego test servera :P może i jest napisane ,że server Online ale i tak się nie połączysz :P
Mam nadzieje ,że dużo graczy wbije dzisiaj :D
@up
Ja mam nadzieje ze wbija jakies teamy.. bo randomy sie nie przydaja na serwerach ^^
Z tego co wiem to 3 teamy wbijają :D
Ja na pewno zagram ;d
Server wystartował!
Gramy tutaj 3 osobową ekipą, zobaczymy jak nam pójdzie ; )
moze wiecie czemu jak odpalam tibie 8.6 ip changera uzywam proboje wpisywac pasy i zamiast listy mam debuga -.-
co jest grane?
Może używasz złego ip changera ?!:D
Też miałem taki problem ^^
Ściągnij Tibia Loadera
http://otservlist.org/ipc
musisz "zainstalowac" na loaderze klienta Tibii
Tam jest intuicyjnie wszystko
szczerze powiedziawszy zawiodlem sie troche na serverze szczegolnie tym ze heal jest do dupy - mogli by nie wiem np. jakis kamien czy cos dla pala na skill dac by sie nie konczyl troche malo expowisk moze dlatego ze malo mam mapy odkrytej ; d
no nic ale gramy dalej ; ) moze sie rozkreci ;p
##
zapomnialem dodac ze szybko sie ammo konczy dla pala ; d
#Klamer jaki masz nick ? Tak wgl to jakie nicki macie w teamie ?
Znacie może jakiś sposób, by zostawić postać, by sama skillowała i nie wywalałoby jej?
Kolejny serwer, na którym exura daje 1 hp na 9lvl.. i uwaga, po awansie na 1mlvl leczę się już za 3 hp!
edit: 10lvl, 2mlvl - po 5 hp.
Zobaczymy co serwer przedstawi sobą dalej, na razie plus za całkiem przyzwoitą mapkę.