Witam, od dłuższego czasu zbierałem zdjęcia z mojej postaci. Postanowiłem, że podzielę się nimi z wami. Na dzień dzisiejszy, mam 45 lvl.
Wersja do druku
Witam, od dłuższego czasu zbierałem zdjęcia z mojej postaci. Postanowiłem, że podzielę się nimi z wami. Na dzień dzisiejszy, mam 45 lvl.
tu screen ode mnie :D
Załącznik 252584
Kolejna porcja:
Nie jest zle, ale obcinaj nie które ss, chociazby te z lootów/bossów tarantul ;) czekam na nowe ssy.
Dzisiejszy hunt. Expiliśmy na wielkich lagach, ale udało się uniknąc deda :p
Jak się domyślacie, loot nie dopisał. Waste wynosiło ok~ 3k/ea
A tu mój pro mlvl:D
Narazie ładnie się zapowiada ale popracujcie nad zdjęciami ( przyciąc/zmniejszyc itd. ). Będę tu zaglądał.
Na koniec dnia, resztami sił udało się wbić lvl, przy okazji wpadł dist.
KOMENTARZE MILE WIDZIANE
Coś nowego:
Załącznik 252979Załącznik 252980
Komentów brak, no cóż, ja nie zaprzestane dodawania zdjęć :p
A tu lvl na tasku :D
Ludzie, komentować! Dzisiaj takie małe pg ;d
Poki co niewiele do komentowania, ale nie jest zle. Chivi pokaz stan chara. Co do tego Eda masz juz jakiegos main blokera? Moze jakies fotki posiadasz? Zycze powodzenia w prowadzeniu tematu, na pewno nieraz zajrze, jesli temat nie upadnie.
Zdjęcia z dziś:
Brawo chłopaki narazie nie ma zbytnio co komentować , musicie sie rozkręcić troche haha;D Powodzenia wam życze i dawać wiecej zdjęć!
:)
Lvl & Mlvl :)
Póki co nie mam stałego blokera :(
Podajcie parę propozycji expienia we dwójkę, spróbujemy czegoś innego ;)
We 2 na tych lvl w dodatku pallek + druid to nie ma wiele propozycji, może dl na fenrocku ?. Ale tak czy inaczej dobrze Wam idzie, zauważyłem, że dodajcie też fotki na Secura Thread. Powodzenia i trzymam kciuki :).
Na dzisiaj koniec, nawet przyfarciło na cultach :D
Na początku się wystrzelaliście ssami a teraz już dodajecie pod 2-3. Pokażcie stany postaci. ;)
życzę wam nieziemskiego PG ;D mało deadów i dużych profitów ;))
@edit: Zapraszam do Hartkor Ogjen Jotpe ;) btw. ja jeszcze 4 dni i ferie ^^ ale skilluje do 90/90 ;P
@up
W najbliższym czasie pg nie będzie, bo dopiero 14 mamy ferie ;<
Ale obiecuje, że będziemy regularnie wrzucać ssy. Dziękuje za komenta :)
Dzisiejszy wypad na culty, nawet pofarciło. Ogólnie wyszedłem jakieś 3k~ na +, więc nie jest źle :)
Idźcie na Hellspawny :)
A screeny mi się podobają, za parę leveli będziesz koxił :D
Dawno nie dawałem ssów, ale nie pozwalała na to szkoła i treningi =/
Ta, dzisiejszy wypad na dle nie był zbyt owocny w loot :D wyszedlem 16k na waste, ale lvl wbity :D
Załącznik 253648
No , no : )
Życzę powodzenia ; d
Będę starał się zaglądać i obserwować Wasze postępy ; d
I nabijał czasem jakiegoś komenta ,bo tych nigdy tu za wiele!! : P
Dzisiaj trochę podexpiłem i rozpocząłem task na gsy, więc czeka mnie nudne expienie przez najbliższe dni =/ Wie ktoś może, czy dam radę 60~ rpkiem pokonać tego bossa?
PS: w szóstym screenie jest awans na 58 lvl :)
Nonono Ładny temacik widze ciągle dodajecie screnny mi się podoba ciągle w ekipie oby tak dalej bd tutaj częsciej zaglądał ;] 10/10
Fajny temacik sie zapowiada. :)
Podobaja mi sie Wasze wspolne hunty, choc czasem przesadzacie. ;p
#Czy Old Widowi dasz rade nie wiem, moze byc bardzo trudno. :p
Jesli to tak samo bije jak ten respiony na PoH'u to watpie w to, a jesli sie cos zmienilo i Cie wprowadzam w blad to sry.
#Powodzenia z lvl'em i huntami Panowie ;)
Po dzisiejszym expieniu, udało mi się osiągnąć wymarzoną sześćdziesiątkę. Chwilę później, udaliśmy się na necro questa, a potem na mały wyrm hunt. Niestety, źle się to dla mnie skończyło :p Zresztą, sami zobaczcie:
Bardzo fajny temat.. Choc musicie jeszcze duzo zrobic :) Po 1. Prosze tak jak wyzej DAJCIE STANY POSTACI!! :) Po 2. Go Go to 100lvl!!
A i mozecie sie przejsc na dl'e i sprobowac na frosty.
Lvl nadrobiony, kończe task na djinny i biore sie za necro :p
Szkoda, że nie ma komentów, ale mówi się trudno ;D
Troszke słaby masz dystan ja na 67lvlu mam 81 ( prawie ), po co ci blue legi ? Lepsze są golden jak dla mnie, może i więcej troche ważą ale tyle co kot napłakał, mają więcej defa i mniej ci będą potwory walic jak jakiś podejdzie. I zamiast rh mogłeś odrazu zbierac na zaoan albo demon, ja kupiłem zaoan helmet myśle, że lepszy.
Goń goń dalej z lvl'em. Ile zostało ci dni pacca ?
Pozdro :D
Ładny temacik. Bedziesz wrzucał screeny ze wczorajszych hellspawnów? :>
Dopiero teraz zauważyłem ten temat i mam pytanie jak tam task na gsy Ci idzie?
Nie ma mowy o zabiciu bossa na takim lvl i w dodatku nienajlepszym diście (ale skilli sie nie czepiam wiem jak to jest).
Ja rp biłem na 82 i 94 lvlu i jak ssa sie skonczyło to mana pare razy też ;) Z ass biłem go około 20 sekund+ Ty niedość że nie dasz rady się manasować to jeszcze ubijesz po kilku minutach o ile wcześniej nie zrobi on tego z tobą :P W sumie dałbyś rade na 75~ z assek.
P.S. Też zaczynam grać na Securze bo wk*rwają mnie już lagi na amerykańskim serwie, przez 1 tydzien ferii skilluje (rp) a po feriach kupie pacca i lece ostro ;)
takie tam 3 screeny ode mnie, next time bede przycinal, teraz juz mi sie nie chcialo =]
ogolnie z helli o dziwo wyszedl profit, niestety pod koniec jakis noob lurowal i Dean padl.
http://img690.imageshack.us/img690/5967/2uo0185.jpg
http://img832.imageshack.us/img832/6991/2uo0186.jpg
http://img52.imageshack.us/img52/5751/2uo0187.jpg
No to po jakimś czasie i expieniu pora na moją wstawke :D Dzisiaj założyliśmy gildie, więc każdy z gildii będzie wrzucał tu też screeny więc pewnie temat się bardziej rozwinie. Jeśli ktoś chce do gildi, pisać do kogokolwiek z gildii Blues Brothers.
Załącznik 254690
Załącznik 254691
Załącznik 254692
Załącznik 254693
To tak. Dzisiaj wybrałem się na mały hunt na dzielnice cmentarną. Skutek był taki, że lootnąłem maxilla maximus, później sprzedałem za 280k :)
Po wbiciu lvla, wybrałem się z madem i shickeyem na dwa questy, vampire shield i fire axe. Po drodze, poszliśmy na demona, który był dla nas chojny. Na koniec, poszedłem na dzielnice cmentarną, po wyjściu lootnąłem bohy :) Tak więc dzień jak najbardziej udany :D
Niestety, zachował się tylko ss z gsem, wszystko inne się skasowało =/
Ladnie prowadzony temacik, gratuluje maxilli, keep up the good work :D
No no :) Bardzo ładne screeny, moje pytanie z czego Ci te maximila maximus spadło??
@up
Z licha :)
:d
Ładne ss'y życze powodzenia a zwłaszcza Shickey'owi. Postacie magiczne rules ; - )
Ladnie wam te frosty dropnely, toc ja na 1k mp nie moge 1 rh wyciagnac, heh. :P
Ładne looty macie hehe :D temat git
No sski fajnie, gz Maxilli i lootów . Dawajcie więcej ! ; D