Witam.
Jaki addon/outfit (bądź dwa w jednym) jest najdroższy/najtrudniejszy do kupienia/zrobienia w Tibii? Oprócz full maga..., bo to kwota rzędu 2 bagów cc ;d
Wersja do druku
Witam.
Jaki addon/outfit (bądź dwa w jednym) jest najdroższy/najtrudniejszy do kupienia/zrobienia w Tibii? Oprócz full maga..., bo to kwota rzędu 2 bagów cc ;d
Nadroższy - Brotherhood, Summoner
Najtrudniejszy - Nie wiem czy jeszcze taki jest ;x
Kiedyś trudno było zrobić Full Warriora, teraz mamy Taski, Demodrasa i w takim outficie biegają nawet niskolevelowe postacie.
Najdroższe to właśnie coś pomiędzy summonerem, Nightmare, BoB, i myślę że z Assassinem troszkę trzeba się pomęczyć.
Dam ci 1kk jak znajdziesz mi kogos kto sprzeda mi feru hata za 16kk.
BOB/NK przy cenie 1k ea za ess a tak chodza na kazdym swiecie jest drogi. zaleznie od ceny silkow drogie sa tez te ktore silki wymagaja (assassin, summoner, barbarian).
A najtrudniejszy? Co jest trudnego w kupowaniu itemow... Chociaz Warmaster moze sprawic problem (Mortal Combat) tak samo jak i Wayfarer (wrath)
U nas na refugi ciezko zrobic assassina z powodu malej ilosci na rynku red i green pocow, na dodatek jak ktos nie ma assassin outfita to tez ciezko go zrobic przez co luzie placa duzo kasy, wiec taki full assassin to 1,7kk~~ na innych non pvp jest podobnie bo sie troche orientowalem w cenach wiec stawiam na full assassina.
Cena outfitu/addonu zalezy od swiata i cen jakie na nim panuja... Ja tez bym obstawial na Assassina, Summonera (ktorego wlasnie z kumplem robie) no i wiadomo, ze zeby miec tego feru hata to tez trzeba wyskoczyc z kaski. :P
Policzyłem sobie za ile mniej więcej można kupić te najdroższe outy na moim świecie i wyszło:
Assassin - ~1,6KK
BB/NM - 1,5KK
Barbarian - ~1,4KK
Summoner - ~1,2KK
reszta znacznie poniżej 1kk, poza magiem ofc.
ale chyba z tych wszystkich wyzej wymienionych to ten brootherhood jest najefektywniejszy jak ma te dwie takie kosy co nie? ;d
@edit
gray na jakim swiecie grasz, nerana?
a na neranie takie same ceny tego jak na securze?
na moim swiecie najdrozsze to :"assassin, summoner, barb.
A ja spytam sie inaczej, ktory wedlug was jest najtanszy i najlatwiejszy :)?
No to też zależy od szczęścia bo można po prostu expić a potem viale oddać, może trafić. Rękawiczki huntera dość łatwo wyciągnąć od huntera, a citizena można kupić dość tanio wszystko.
To ja może spytam co myślicie o 3 addonie ? Czy według was zostanie on wprowadzony do gry ? (bo inaczej po co by robili kratke na 3 addon). Wtedy też ceny outfitów/addonów poszły by automatycznie w góre.
Gdzieś kiedyś czytałem że cipsoft się wypowiadał na temat 3 addonu i na razie nie mają go w planach i nie mają na niego pomysłu, poza tym zanim by to wprowadzili musieli zmieniać wszystkie grafiki od outfitów żeby wszystko ładnie ze sobą grało i wyglądało, oraz wprowadzić nowe skrypty/questy/npc/addonowe itemki ;)
No wiadomo, że przy tym jest masa roboty :P ale wraz z wprowadzeniem 3 addonu, wzrośnie łączna cena wszystkich addonów. ;]