Siemka!
Zamieszczajcie tutaj swoje wrażenia po Uptade, ja potem zedytuje posta, gdy zauważę jakieś głębsze zmiany.
Wersja do druku
Siemka!
Zamieszczajcie tutaj swoje wrażenia po Uptade, ja potem zedytuje posta, gdy zauważę jakieś głębsze zmiany.
Ja zauważyłem tyle, że poza potionami to knight do 14 lvla nie ma sie czym leczyć, haha. W ogole duzo zmian w leczeniu jest (20 lv na exura gran, 30 na vite). A tak to za duzo nie widzialem bo zalogowałem się na jakąś starą postać, żeby zobaczyć jak wygląda gra. Nudna jak kiedyś, ale śmieszne są niektóre zmiany.
lol
to już chyba 5 temat o update, tak jakby nie można było w jednym - ogólnym pisać...
ale wypowiem się:
moim zdaniem, sorc nie jest taki zły, mam 77 msa i niema źle, przykładowo opóźnienie exori frigo/flama/visa jest takie samo jak było więc exp na eartach/djinach/waterach/wyrmach jest tak samo efektowny
moim zdaniem ms jest ok, nie licząc tego, że ue ma z 40 sekund opóźnienia xD
Przed chwilą na 11 palku miałem 3 minutowy cooldown na utevo lux o.O Myślę jednak, że był to jednorazowy bug ;)
Jakie itemy można sprzedawać u rashida/djina?
Słyszałem, że G legi za 55k u rashida ;s
wie ktoś czy na World Chacie można rozmawiać po Polsku ?
bo słyszałem, że teraz będzie można gadać tam w ojczystym języku ; o
Wszyscy skupują MPA, G Legi, MMS podobno 250k MPA, G Legi 55k, a MMS 50k u Rysia :DDDDD!!
Moje zdanie: Tibia zeszła na psy ;s
Wyłączyłem to wpizdu ;s
moje wrażenie?
"The game is just going down.
Please try again later."
19:01 Server is going down in 3 minutes.
Please log out.
i offf....
mnie nie pasi to, że jak chcę przejść przez kogoś w pz to najpierw mnie odpycha od niego jakby chciał wejść do pz ze skullem i pisze "sorry not possibile" a za 2 krokiem już przechodzi... -.-
Cooldown jest z leksza jak dla mnie bez sensu.. Najcik stracił exurę, a mój sork nie ma vity ;|. Mam jedno pytanie: Jeśli np. kupiłem exurę vitę na sorka, teraz jej nie mogę używać, to czy na 30 lvlu mi czar wróci, czy też będę musiał kupić go jeszcze raz?
"Server is going down in 3 minutes
Please log out"
xD ogólnie nie jest źle, z tym, że san już nie leczy tak dobrze jak kiedyś xd
Wyłączyli serwery, pewnie już pierwsze poprawki będą wgrywać....
Najprawdopodobniej wystąpiły liczne bugi. Np sam zauważyłem jeden, gdy kupiłem exure san i nie mogłem tego czaru używać.
wiecie jak dlugo beda off?
co do update to trudniej sie ebdzie gralo zauwazylem nie moglem exurowac tylko co 2-3 sekundy next ;/
niewiem jak z czarami exori san /con czy mocniejsze czy nie bo Ed ma zajebiscie
fps limit już kompletnie nie działa: 31 i mniej działa jak 15, 32 i więcej jako bez limitu
Rottin Wood kontynuował swoją opowieść mimo, że poszedłem na drugi koniec obozu i zamknąłem okno NPC
Można wejść na jego stół ^^
Podobno jak naprawisz ściany nie przyjmuje questa
Zła cena MPA u Rashida
Normalne...
To teraz sobie pomyślec, ze teraz muszą poprawic m.i. Rashida i inne bugi, a następnie wgrac wszystko na serwery.
Dla mnie ( knighta ) update jest na DUŻY plus Exori Ico 40 many i leczy mi około 100 hp ( 6 mlvl 90 lvl ). Jak włączą serwy to posprawdza się te wszystkie nowe Exori :S
a co to są za ikonki takie cztery nad okienkiem rozmów?
I dlaczego mówicie, że ed ma teraz zarąbiście? :D
@up to ikonki z cooldownami ^^
Napisze mi ktoś co straci pall a co zyska? nie wiem czy opłaca się grać.
Generalnie to ja jak zobaczylem te ikony i nowe czary z opoznieniem to odechcialo mi sie grac... Ludzie! Pytam sie! Co to ma byc? Czy oni nie widza ze traca graczy czy co? Na rooku mogliby chociaz te ikony wylaczyc bo sa niepotrzebne... (40 rooker, 62 ms).
Ms'em to juz w ogole nie bede gral z tym opoznieniem... <wkurzony>
@up bedzie darmowy exori san, ale wejdzie nowy czar dla pacca - cos typu mocniejszy exori san, straci tez exure vite ale chyba exura san bedzie dla facc..
Ciekawe czy będzie cofka, bo mpa u rashida kosztowało 600k! na sell, prawie wszyscy z gildji którzy ostatnio robili demon taska albo expili na demonak to sprzedawali . Cofka będzie na 50%
@up Będzie darmowa EXURA SAN, nie exori. Zabrali Paladynowi za to Exure Vite
Jak zwykle glupoty! Postanowilem dac im szanse na zrehabilitowanie Rookgaarda, jezeli nic z tym nie zrobia po prstu koncze grac.
Wlasciwie ich to nie obchodzi ale niech wiedza ze odwalili po prostu gowniana robote -.-
Jezeli jest tu jakis rookstayer to prosze o uznanie.
Jak leczacy czar moze nie zzerac many? o0
Jezelin tak zrobili to osiagna totalne dno...
#up
Tak zniszczyli mi rookera bo sa te pieprzone ikonki i zmniejszyly mi ekran i format screenow.
Poza tym na mainie tez mam postac przecierz. TOTALNE DNO!
no czyli dla facc,o tym już dawno była mowa ;d
powie mi ktos w skrocie co zmienili ek i msowi pls?
a dla EDkowi co zmienili, jeśli bylibyście na tyle mili ? ;)
Ty mnie tu nie pouczaj, po prostu mowie jak jest.
Zdazylem zalogowac sie raptem na minute wiec nawet nie zdazylem nic sprawdzic.
Czytalem wszystko o tym update. (tibia.pl)
no update mysle na plus i skoncza sie neo-kidy ue exura gran ue gmp ue
Ikonki da się wylaczyc, wiec nie wieszajcie juz psow na tym cipsofcie...
poza tym jasno powiedzieli, ze nie toleruja rookstayerow, wiec nie spodziewajcie sie drugiego maina na rooku.
#t
update mi się podoba ze względu na te cooldowny, naprawdę super pomysl. gram rpkiem i z tych nowych czarow leczacych, chyba tylko 'salvation' kupie i ten dla 100+. exura san dobrze leczy i mniej many zabiera, nie sprawdzilem jeszcze dokladnie, bo wylaczyli serwa, ale chyba nie ma takich zmian jakie mialy byc? moze sie wypowie jakis palek na temat czarow, ktory zdazyl sprawdzic je (nie na tsie)?
moglby ktos zarzucic linkiem gdzie zobacze nowe czary tzn. lvl konsumpcje many,wymagany lvl i czy facc/pacc
A ja zadaje pytanie po co odpalili serwer 50 minut wcześniej, skoro teraz czekam godzinę bo naprawiają 71 bugów? Ja w ogóle nie mam pojęcia kto tam pracuje, skąd tam tyle błędów? Te DOMNIEMANE podkreślam DOMNIEMANE ataki DDOS, kupa ludzi się powypierdalała z winy CipSoftu, teraz update za updatem, a żaden z nich nigdy nie poszedł bez szwanku, a ludzie płacą za PACC. Czemu serwery WOW'a nie mają tych ataków DDOS? Czemu każdy dodatek który wychodzi, jest tak zajebiście dopracowany, że nie ma się tam do czego doczepić? Bo Blizzard nie robi sobie zwały z ludzi tak jak CipSoft robi z nas. Jakby mnie ktoś atakował - Tibia jest ok, Tibia jest świetna, uwielbiam w nią grać, ale to co się dzieje z każdym upem to jest kpina z nas.
Tytuł pod okienkiem statusu profilu online/offline wyśmienicie opisuje Twoją personę.
Super fajna opowiastka nie pasi nie graj dziekuje.
Jedynie tyle że exura została jaka była
Exura vita tylko zmieniła nazwe na exura san, moc czaru i ilość many dalej ta sama
Exura San zostala zmieniona nazwa na Exura gran san i dalej tyle samo many, tyle samo HP.
Holy cos tam, to czar który "POISONUJE" np. demona i zabiera mu co ture po iles hp [nie wiecej niz 40 i ciagle spada] zabiera troszke many, no nie wiem czy uzyteczne, sie okaze.
Exori gran con mysle ze nawet fajny czar, takie mocniejsze exori con o 40 hp~ co jakis czas to spoko pomysl, czy oplacalny nie wiem.
Utura - daje Ci hp chyba z 20 na ture czy jakos tak [nie wiele]
Utura gran - daje ci wiecej hp na ture, no przydatne jak nie expisz na takich potworach co po hicie sie musisz mocno leczyc [typu grimy/demy/drakeny] tylko np. lizardy zao na rp czy choseny, cokolwiek ;P
Jak mówiłem, w rp nic się nie zmieniło, tylko inne nazwy czarów i 2-3 nowe syfskie ;P Rp nadal ROX!
http://img139.imageshack.us/img139/3151/test2f.png