Witam, w tym temacie będę wrzucał swoje fotki w gry.
PS. Narazie wrzucam tak ,bo inaczej nie umiem byłbym wdzięczny jakby ktoś napisał mi jak wklejac dobre fotki.
Wersja do druku
Witam, w tym temacie będę wrzucał swoje fotki w gry.
PS. Narazie wrzucam tak ,bo inaczej nie umiem byłbym wdzięczny jakby ktoś napisał mi jak wklejac dobre fotki.
Ładnie narazie :)
Dopiero początek i mogę powiedzieć tylko GOOD LUCK!! Screny fajne, postać pokazywana od początku mi się zawsze max podoba.
Wrzucaj screeny, a ja będę zaglądał i patrzył jak sobie radzisz :D
BTW.
Go desert quest i kup Focus cape oraz platinum amulet, bo widzę, że kasy trochę masz :D Ewentualnie crown helmet
pacc bedzie w poniedzialek
Jak kupisz pacca to polecam taski na tarantule robić, a jak Ci się znudzą to możesz tak na 40 spokojnie sobie na earthy w edron iść, albo bij mutated humany, ale tam na 0 wyjdziesz :d
@top
Gz 30 lvl'a, rób lvl, m lvl też ważny, ale tak bardzo się też nim nie przejmuj, później się wyrówna :)
GL
jeszcze facc ;/
Nie ma tego jakoś za wiele ale mi się jakoś bardzo temat spodobał ;))
Sam mam sorca i polecam Ci kupić helmet of the deep i zawalać na water elementale na foldzie, 40k/h a waste w ogóle nie ma żadnego. I hmmami nawalasz
#up
Nie da rady, za wolny resp
#topic
33-40 Earth Elementale Edron (profit)
40-50 Dragi Darashia/Yalahar (zero)
50-90 Water Elementale Port Hope (profit)
65-100+ Wyrmy LB (profit)
65-100+ Workery Yalahar (waste)
Ja tak expiłem moim MSem (teraz 69lvl ale nie gram nim już ;f)
Więc pozdro i gl ^^
pacc wkońcu ;d
GZ, trzaskaj lvl, za jakiś czas twój temat będzie równie zaje*isty jak niektóre inne na torgu, potrzeba tylko czasu i chęci :D
BTW. Skórki na bo sam zbierałeś/kupiłeś/masz z innego chara?? ;d
GL :)
ładne screeny, dobre eq i świetne podejście do gry!
temat jest warty "obserwacji" ; )
skórki kupiłem ;d
nikt nie komentuje ;/
Całkiem ciekawe zdjęcia, też gram na świecie Nerana.
Mam przedmioty do Full Citizen ale nie mam jeszcze PACC.
Pozdrawiam, do zobaczenia w grze.
;)
jaki masz nick?
fajnie wszystko ladnie sorek to jest cos "vis lux" ;] i vis hur :D dawaj z tym screeny ;] ladnie wygladaja
Ladnie lecisz ;), sam ms'em bym polatal ale poki co mi na to internet nie pozwala. ;/
I to mi się podoba! Ciśnij dalej tylko nie wiem czy po upie nie lepiej będzie zmienić profe, albo zakończyć przygodę z tibią(smutne, ale może tak być, ja po prawie 9 latach gry bd musiał przestać, przykre ale ch*j :D, lepiej przestać, nie chce mi się w tibie na WOW modzie grać :))!
GZ LVL i jedziesz dalej ;d
Co do skórek, to trochę spaliłeś, bo niepotrzebny wydatek, lepiej kasę zachować, a dopiero później zrobić jakiegoś outfita :D
@edit
Temat chyba upadł, nie rób nam tego ;/
Spoko SS'y ;D
jakoś nie chciało mi się screenów robic ;d
Widzę, że wróciłeś z urlopu ^^
Idą święta, będzie więcej czasu na granie :P Nie poddawaj się i koxuj!!!
GZ, czekam na kolejne ss'y :))
No temat bardzo dobry.
Tylko nie wiem czego nie dajesz wyciętych zdjęć lepiej wygląda :D
Mam nadzieję że nie zrezygnujesz z prowadzenia tematu dalej ponieważ jest fajny i dobrze się go ogląda ;]
Temat zapowiada się ciekawie, a tego nightmare sam zabiłeś?