Yo
Jak myślicie za ile dni będziemy mogli ujrzeć pół tysięczny poziom w Tibii?
Na pewno będzie to Tomurka w chwili obecnej posiada 497 poziom.
Czy 500 lvl będzie jakimś przełomem?
Czy Tomurka dostanie coś za Pół tysięczny lvl?
Odliczamy do 500.
Wersja do druku
Yo
Jak myślicie za ile dni będziemy mogli ujrzeć pół tysięczny poziom w Tibii?
Na pewno będzie to Tomurka w chwili obecnej posiada 497 poziom.
Czy 500 lvl będzie jakimś przełomem?
Czy Tomurka dostanie coś za Pół tysięczny lvl?
Odliczamy do 500.
Wbicie 300 - 400 i 500 powinno być awykonalne, cipsoft zrób coś z tym. Za szybko, oj za szybko.
Bodajże jeszcze wczoraj 496. Za max tydzień pięćsetka
Zmiencie nazwe tematu,myslalem,ze Tomurka juz wbila 500 lvl ; o
"to jest wprowadzenie klienta w blad i ja nie zaplace"
""Tutaj możemy porozmawiać o wszystkim, co nie jest związane z Tibią""
Dziękuje.
hehe 497 i jaki jest sens gry w to "cUUUUUŚ" ??:> na co komu taki lvl :/ na co komu nie wiem dla mnie to jest idiotyzm taki lvl i nadal nabija hehe proponuje pograć w sapera ^^ taki sam sens ma gra tibia :)
Który lvl miał L'P przed skasowaniem? 420?
Maurolkit ma bodajże 494 lvl, więc jeszcze może go dogonić i przegonić :)
btw. zły dział
Nie czaje czemu każdy myśli ze Tomurka to kobieta to że ma nick kobiecy i jest female
w grze to nie oznacza że jest kobieta i był wywiad który pokazał to a tak na
marginesie tomurka na tibiacascie bije rekordy popularnosci:) Tomurka 497 Candia 113 / 8
Dowartościowujesz się jakoś? Pewnie napierdalałeś w tibie jak głupi przez kilka lat, poszedłeś do nowej szkoły, pocisk z miejsca, przestałeś grać i ciśniesz tym co w to grają. Hipokryta. Żeby nie było, nie gram w tibie od dwóch lat, ale nie robiłem i nie robię z tego takiego halo jak ty.
dobrze ze w owionie moga sie pojawic czasem takie wiadomosci :P gdyby nie to nigdy bym nie wiedzial ze sa wieksze lvl jak 400 :P
dla tego tematu mozna zrobic wyjatek, jako wydarzenia rangi narodowej :D
uahsuhausha tak dowartościowuję się tibia uhaushauhsa geniusz ku********** ^^, przestałem grać w tą grę na 30 lvl na paru 30 lvl bo uznałem że jak dla mnie ona nie ma sensu poza lvl ta gra nic sobą nie reprezentuje tak jak gra SAPER ^^ pvp kto ma większy lvl wygrywa i kto szybciej napier!!!dziela w F10 i F11 pot , sd xD pve ileż można :/ i koniec cała tibia opisania w 1 zdaniu :/
Darektictac proszę cię GET BRAINNNNN ^^
kłótnia na poziomie tibijczyków ;x szczerze mówiąc za parę lat tibia albo się cholernie rozwinie i będzie zajebistym RPGiem, albo będzie jak co update i tak cipsoft zepsuje, że nikt nie będzie w to grał, a tym hlvlom niedługo też się to znudzi
na jego miejscu, ale na nim nie jestem od razu sprzedal bym postac.
dostal by kupe kasy, i by wkońcu skonczyl ze swoim uzaleznieniem
wg mnie teraz tibia idzie w strone ots ( tylko jesli ktos ma ofc pacc)
wszytko zaczelo sie od wprowadzenia yalahar (misto jak na ots)
tibia traci klimmat.....
500lv w tibii za rok bedzie rzecza codzienna, wszystko idzie w zla strone. Dzieci neo opanowuja tibie, coraz wiecej old-scholowcow przerzuca sie na ots 7,6 pozdro
tomurka zacznij zyc ;p
Załóżcie sobie temat w innym dziale, ten nie jest odpowiedni.
Dzisiejsza tibia to Globalny OTS, z tym, że można jeszcze coś zarobić.
To jest trochę żałosne, powinno być jakieś ograniczenie levelowe a cipsoft powinien popracować nad współpracą w huntach itp.
Co zrobią cipy jak wbije 500 level? A zrobili coś z 200? 300? 400?
Pamietam te czasy w ktorych jak miałes 100 lvl to byłeś kozak, a jak na dodatek ubrałeś sie w paccowski outfit potworka smugglera, dałes fajne kolory i ustawiłeś sie w dp carlin, to wszyscy zazdroscili ;d
A teraz jak nie masz 200+, to jestes nikim ;d
JA PIERDOLE WY JESTESCIE NA PRAWDE TACY TEPI?!
dziwicie sie ze 5 lat temu bylo cos miec 100 lv a dzisiaj to jest nic. JEZUS! myslicie ze przez ten czas co ludzie na tibii robili? EXPILI! wlasnie! tibia nie miala zadnego resetu charow, chodzi juz parenascie lat a w sie dziwicie ze sa takie levle? ja pier*** ile trolli to przegiecie...
@ Chabzda.
Tylko sobie przypomnij, jak gra wyglądała nawet te 5 lat temu (chodzi mi o styl gry), to nie było "bij a leć", że idziesz i trzaskasz xxx potworów od wyboru do koloru. Ludzie chodzili na to co było i nie jednokrotnie inny człowiek musiał obejść się smakiem z wybranego huntu, bo było "zajęte" i tzw "zapisy w listach". Możliwe, że widok takiego 500 lvla to niby nic, ale samo osiągnięcie tego to już jest jakiś wyczyn ;), większość odpuszcza sobie granie po wbiciu tam niby 200 lvla, by po chwili powrócić, bo nie ma co robić i potem chce na siłę nabić ile wlezie.
Jeszcze drugie tyle i dowiemy się, co jest za bramką 999 lvl.
http://www.youtube.com/watch?v=r5Xr0DGgg0Y
?
Co prawda to tylko test serwer i lv ten zostal zdobyty w wyniku buga,Cipsoft pewnie cos tam zrobi ale nie teraz :P
no co do tematu to nie bedzie zadnego przelomu, nic nie dostanie za wbicie 500 lvla
a najbardziej mnie smieszy, ze jest to na non pvp i caly sens gry tam to patrzenie jak cyferka rosnie wspolczuje ludziom ktorzy graja dla cyferki (wszystkie non pvpy)
zarobic ? daj spokoj, resellerów jest wiecej anizeli chetnych na kupno premium/recow itp.
kasa tez stoi smisznie 50gr-1zl / 10k (przypomne czasy kiedy to bylo 5 zl)
postacie tez strasznie tanio, tak ze zdecydowanie szybciej zarobic mozna roznoszac nawet marne ulotki.
jedynie tworcy popularnych software do gry cos zarabiaja (elf, neo, cast). no i ew. wlasciciele otsow ale to juz nie na globalu.
inna sprawa jest to, ze to jego sprawa (tomurki) co robi. i nie wiem czemu komus innemu to przeszkadza. zaloze sie ze czesc z was spedza w kij czasu przed csem czy codem badz fifa, a inni po prostu przed tibia. robi to co lubi, zycze mu powodzenia.
Ty albo nie grales w tibie , albo jestes kolejna osoba co czyta posty innych dzieci.
Czy ty myslisz ze tomur stawia bota na poi ? Hah tak ,tak cavebot 100% afk masz racje.
Jak sie komus zazdrosci to mozesz wymyslec cos innego , to ze ty wbijasz cos na bocie to nie znaczy ze ktos inny to robi.
Tomurka expi na poi chyba od 400 lvla co jest nie mozliwe do postawienia tam bota :3
Dzis wielki lvl w tibi to czas. Kazdy z was moze miec 500-1000 lvl wystarczy expic.Systematycznosc to podstawa , jesli ktos sobie wbija po 1kk expa dziennie to lvl rosnie z dnia na dzien, a jesli ktos wbija 100k expa i wylogowuje i dziwi sie czemu ktos ma wielki lvl to wlasnie to jest odpowiedz.
Wiekszosc graczy tak do 250 lvl ~ expia , a potem nie expia tylko robia cos innego , service itp i ta systematycznosc mija , takie osoby jak tomurka , maurolkit , scorpion andree to osoby ktore expia co dzien po 2kk+ expa i w ciagu pol roku te osoby z 400 lvl , jesli nadal beda expic tez wbija ten 500 lvl.
Swoja droga pamietam jak lp wbijal 400 lvl to bylo cos nie mozliwego , teraz to juz jest tyle ludzi z tym lvl ze kazdy sie przyzwyczail , tak samo bedzie z 500 i 600 lvl.
@dol
Tomurka expi w taki sposob ze nie da sie postawic tak inteligentnego bota , ktory zbieral by lure z sali , exetowal od druida , odlurowywal juggi sam itp
yy na neobocie (niewykrywalny) mozesz sobie gdziekolwiek postawic bota (np magiem z uekow na grimach czy lizardach)
uwazam ze jest to niezly wyczyn ale bezuzyteczny bo na non pvp
On, a raczej oni nie bocą. Są po prostu głupi. Jeżeli to ci sami ownerzy co kilkaset lvli temu to to są bracia, z Płocka bodajże. Ciekawe czy angielskiego już się nauczyli, bo kilka lat temu to nawet na labelu się wypowiedzieć nie umieli.
Jak tomurka wbije 500 lv to będzie jedno z większych wydarzeń w tym roku po zbanowaniu l'p... I jesli ktos mowi ze boci niech zainwestuje w premium casta i ogarnie tomka jak cisnie na poi z sioherem...
Wystarczy duża rodzina i zapał do gry.. nic więcej no i bot jak ktoś kocha. Poza tym (w niektórych przypadkach) gra 1 postacią.
Niech wbije i 1000.. cóż to nie ta sama gra co 5 lat temu;)
Pozdrawiam.
plz przestań grać w tibie i pisać o niej posty bo twoja głupota mnie przeraża...
#topic
Tomurka nie zasługuje na jakikolwiek lvl w tej grze
tak więc nie zamierzam cieszyć się, że Polak jako pierwszy 500lvl wbił, nie zamierzam również mu tego gratulować...
aż wstyd, że taki ktoś jest Polakiem
Co wy tak nie lubicie Tomura? :d Zazdroscicie mu czy jaki chu** Koles duzo sie nameczyl zeby wbic taki lvl i nie pisac ze wbic 400 levla to teraz nic polowa z was nawet 100 nie miala a gadacie takie glupoty...
bo to czysty idiota...
nie wiem czy bocił, nie wiem czy sharował, ale jest noobem...
bezbronnym noobem który jest nikim i tak jak pierwszy lepszy 8lvlowy gracz nic nie znaczy
Jak expił na frostach to tylko umiał lurować frosty na innych ludzi co expili, cała candia go beształa bo był jest i będzie noobem.