Witam.
Miałbym pytanie gdzie bocić na Venore 14 palkiem na świecie non-pvp ze skillami 53/43?
Wersja do druku
Witam.
Miałbym pytanie gdzie bocić na Venore 14 palkiem na świecie non-pvp ze skillami 53/43?
w venore jedynymi możliwościami są swamp trolle , bądź ratwormy w drodze na elf fortec.
opiszesz mi jak dojść do swampów ?
Poszukaj sobie gotowych skryptów dla pallka bo inaczej tym swoim 14 palkiem ktorym nosisz pewnie z 10 spirow to pobocisz ze 30 min a potem fist ci zostaje jak chcesz isc na cos z czego spiry nie wypadaja
Najlepsiejszym rozwiązaniem jest Amazon Camp, spearów nie braknie nigdy, a exp całkiem niezły :)
#up
14 palkiem amazon camp na bocie? ;> pozdrawiam
Wbij ten 20 ręcznie albo poświęć się, przeprowadź do ab i bij trolle.
To może kupić jakiegoś skull staffa i pobocić na rotach ?
Polecam rotwormy nad dragon lair. Exp ok. 8k/h ale nikt nie chodzi ^^
skull staff jest od 30... jesli chcesz trafiac co 100 hit to prosze bardzo.
Polecam isc w swordy czyli napierw serpent>fire
tak jak robi to wiekszosc boterow.
czyli kupić sworda i lecieć na roty ?
Wybierz roty nad vdl i wez boc z serpent swordem do 25 lvlu pozniej wbij 70 dista zakup jakies nie najgorsze eq kase bedziec mial z bocenia kup royalki i jazda :D
bocenie palkiem ze sworda to nie najgorszy pomysl, jednak lepiej czesciej wracac do depo, i zeby ten dist szedl i lvl szybciej.... Polecam Ci trole ab .. droga Ci dlugo nie zajmie, zreszta jak masz bota to jest pelno facc travelerow :) a tam mozesz bocic 24/7 :D tyle spearow.. na swpampach to nie bocilem wiec nie wiem czy bedzie ich wiecej wylatywac niz ty tracic, ale mozesz sprobowac :P... dopiero potem jak ebdziesz mial wiecej capa to przejdz sie na elfy tam na samych scoutach i zwyklych i pojedynczych arcanistach mozesz bocic, albo ten amazon camp tak od 20 :)
Jeśli macie jeszcze jakieś propozycje - podawać.
Z góry dzięki
Ze Swamp trolli leci o wiele więcej Spearów niż ze zwykłego trolla, nie trać czasu na roty, bo nie dość że z początku będziesz je męczył to po 2 lepiej żeby ci dist szedł, a poza tym tam cię mogą łatwo trapnąć rotami+beho.
a ja sie zapytam z jakiego bota kozystasz zeby bana nie dostac??
idz na roty gdzies, kolo venore, lecz osobiscie polecam roty na fibuli (800 gp za klucz) lub poprostu gobliny, bierzesz kilka spearow, loocisz small stone, i tluczesz gobliny na full defie (skile ladnie leca) :)
tak ja kolega up proponował bym Ci iść na gobliny i z full def je bić. tylko zrób tak żeby zlotowane kamienie brał w rękę i żebyś nimi ciskał