W tym temacie będę wklejać zdjęcia z mojej postaci na serwerze Harmonia. Fotki będą pojawiać się gdy tylko znajdę czas na grę.
Wersja do druku
W tym temacie będę wklejać zdjęcia z mojej postaci na serwerze Harmonia. Fotki będą pojawiać się gdy tylko znajdę czas na grę.
pojechałeś po bandzie z tym eq ;f
inny char, czy allegro?
jak na razie nie ma za bardzo co komentować - ale jedziesz, jedziesz z tym lvlem ;p
Pozdro ;p
Kolejne..;p
Eq mam po części od kolegów i innej postaci, teraz wbijam 30 lvl i skilluje do 80, jutro wstawie stan postaci ;)
mi sie ss podobaja, lubie ogladac jak sie knight rozwija.
wszystko bedzie git jesli bedziesz ss dodawal regularnie.
pozdro.
Dlaczego nie mogę dodać wszystkich?
Następne..
Następne...
Przedostatnie.
Ostatnie.. xD
Ładnie napstrykałeś tych screenów,jak na razie to ciekawie się ogląda mimo,że expisz ciągle w tym samym miejscu. Powodzenia i Pacca kup =D
Szkoda że tak mało komentarzy..
Kolejne ;D
Bardzo fajne screen'y oraz godny pozazdroszczenia char: ) Rozwijaj sie dalej w tym tempie, nie moge sie doczekac screen'ow jak juz bedziesz mial PACC : D
PACC dopiero jak skille będą odpowiednie :D o ile bana nie dostane ^^
Ladne skille, dociagnij do 80 i pacca zamawiaj ;D
Znowu wracam :D jeszcze 3 i może pacc :p
Dawaj z Pacciem!
Głupota większości graczy, właśnie jest pokazywana przez Ciebie. W Tibie już nie gram, ale zawsze śmiałem się z osób które wbijają skille po 80 na 20 lvl, gdzie tak łatwo jest paść. Potem tracą kolejne dni na odrabianie i skillowanie.
temat zapowiada sie bardzo fajnie ;p bede odwiedzał częściej ;p powodzenia!!
Głupi to ty jesteś, co mam robić innego jak się uczę inteligencie? Ja nie umiem czytać chemii i expić na tombie, ty umiesz? Btw. http://www.tibiaring.com/Char.php?Lang=PL&C=anqerek
up: dzięki ; )
Jeszcze 1.5 ;p
od polowy pierwszej do polowy drugiej strony jest chyba ze 40 zdjec z samego 26 lvl, po co tyle? zajmuja 3/4 strony, a tak naprawde nic tam ciekawego nie ma. Zycze powodzenia : )
Oke, teraz bd lvl loot i pare ss ;)
Mało komentów? :)
To ja coś dodam od siebie, ogółem temat bardzo mi się podoba. Duża ilość screenów też zadawala ;)
Ogółem to 9/10 ;P
Pozdrawiam Bojkowy
Niema czasu na expienie, wyjątkowo dzisiaj..
Mało czasu na expienie a i tak wbiłeś 2 lvl dzisiaj! ;)
Lubię tematy o knightach, dawaj więcej! :P
Jeden wbiłem bo do tamtego miałem parę % :D A na tombach to szybko leci, akurat nikogo nie było ;)
Tak btw. sellem soty za 300k i kupilem za 260 :D 40k na waste :D
Z dzisiaj.. xD
A tego dodac się nie dało ; <
http://img338.imageshack.us/i/uo0026i.jpg/
no nareszcie ktos zrobil temat z mojego serva ;d
zawsze podziwialem skillowanie knightem na wyzej niz 75+ ;d jak bedziesz mial 80 to jestes kox ;d ahh d lair na tym lvlu az sie lezka w oku kreci ;d
@untopic ;d moge wklejac czasem swoje ssy?
Oczywiście. Jaki masz nick ? :>
nick ja edd ; d 67 edd jak wbije 70 to dodam skriny ;p
Teraz czas na prę questow ;D
0 komentów ;// Mogę wbić na casta chce ktos pooglądać?
Z ostatniej chwili ;D
Bardzo rzadko komentuje tematy ze zdjęciami, ale postanowiłem to zrobić tutaj. Nie chcę, by prawdopodobnie jeden z najlepiej zapowiadających się tematów upadł.
Jestem pod wrażeniem twojej wytrzymałości w treningu, ja zazwyczaj wysiadałem przy 50 skilla ...
Widze, że kasa od znajomych profituje, nie jesteś kolejnym kretynem, który trwoni kase na głupoty, a na zabawę, która chyba się już dla niewielu liczy.
Pozdrawiam i życzę powodzenia w dalszym prowadzeniu tematu i rozwijaniu postaci.
Łee zapisuje mi w bmp jak zmienic na takie zeby w zalacznikach dalo rade dodac;d
@oo jestem na skrinie xd "moj tekst" ;d gogo 90/90 i 50 lv ;d
@narazie przerwa bo net laguje i sie wylacza; d
i cos z 30 lvla~ http://hyy.pl/images/71torg.bmp
I smutne dragi.. Jutro idę looknąć na OF zobaczymy jak to bedzie ;p
Za pozwoleniem Anqerek'a dołacze się do tematu. Dodam narazie kilka starych ss niestety same lvl. Ale jak pacc zamowie to i z akcji bede dodawac :)
Załącznik 247458
Długa przerwa z braku ss.
Załącznik 247456
Załącznik 247455
Załącznik 247459
Załącznik 247457
Oj literówka mu się wkradła na zdjęciu ;D
Siemano.
Po rozmowie z Anqerkiem stwierdziliśmy, że będę tutaj wrzucał screeny:)
Dziś miałem pecha - 2 kicki- 2 dedy, ale cóż:
Pare screenów na początek-jak widać fart na necro:D
sorki, musze ogarnąć jak większe wstawiać
Anqerek jak sie patrzy na twoje screeny to aż sie chce knightem grać :p Ogólnie ładnie prowadzony temat i fajne foty oby tak dalej xP
Proszę o zmianę nazwy tematu na Anqerek & Friends
Macie ;D Mogą być nie po kolei
Nastepneeeee
Ostatnieeeeee