Siemka,
Ostatnio kupiłem pacc na swojego 112ms, i postanowiłem expic na tych dwóch wymienionych potworach, Tylko nie wiem jak się tam dostać? Jakie questy mi trzeba ? I jaka taktyka na soule? Bo na Dl'e to frigo + Voodoo
Z góry thx
Wersja do druku
Siemka,
Ostatnio kupiłem pacc na swojego 112ms, i postanowiłem expic na tych dwóch wymienionych potworach, Tylko nie wiem jak się tam dostać? Jakie questy mi trzeba ? I jaka taktyka na soule? Bo na Dl'e to frigo + Voodoo
Z góry thx
Soule to bij z UE jak masz pieniądze, możesz z Gfb latać, ale to nudnee.
a ma ktos mapke jak dostac sie na fenrock dl?
http://tibia.wikia.com/wiki/The_Hidd..._Quest/SpoilerCytuj:
a ma ktos mapke jak dostac sie na fenrock dl?
Początek tak jak na pierwszej mapce, a dalej jak na Pythiusa.
Musisz mieć Golden Muga żeby wejść.
A co do souli, jak tam jest z kasą, jest waste czy raczej na ++?
I poprosiłbym mapki do souli gdzieś na 112ms, Ogarne to?
Jeśli byś te soule ogarnął to raczej profit by był bo kasy nieźle z tego leci, no ale lvl troche niski masz, ja bym nie próbował jeszcze
Co do taktyk - polecam oglądnąć casta.
Lata tam również dużo Mutated Batów, Death Blobów i innych shitów, które skutecznie potrafią przyblokować (przy Batach bardzo przydatny Dwarven Ring).
Soul potrafi nawet nieźle hitnąć, a w grupie to już siła. Mogą pomóc Fire Bomby i Walle. Ogólnie, raczej tak na 150~ lvlu może mógłbyś się tam zacząć czuć pewnie, ale póki co, możesz poczekać.
Pzdr ^^
A powie mi ktos jak wyglada ten Spawn DL-e ? duzo/malo ? duzo biegania ?:)
Same DL-e? czy wszystko i nic ?
125EK - wystarczymi respa na jakis dobry exp ?
bez firewalków to bym nawet nie szedł + zapewne na fenrock dl biega bot/boty
co do souli to bij z vis hurów jak więcej i gfb, jak już hard to i ue możesz użyć - od 90 lvl ja bym ogarnął więc ty na tym też ogarniesz (łatwo o deda, ale wierze w Ciebie XD)
@up
jak wygląda spawn fenrock dl.. a google to ty nie masz? Za Ciebie mamy to robić?
Tak widze mape, awsome,
ale nie widze jak duzo tych DLi, jak tam respawn stoi etc itp.. chodzi mi o subiektywna ocene osoby ktora juz tam była.
EK to min 130 lvl na firewalkery i mozesz probowac.
dasz radę i to nawet w 2 takich ek
prędzej Ty nie wyrobisz, niż resp nie wyrobi;d aktualnie chyba największe skupisko dl'i w całej tibii
To juz cos czuje ze to bedzie mocno zabocone.. :)
bardziej polecam poi dl's bo na antice prawie nigdy nikogo nie było gdzie na fenrock...
nie ma to jak odświeżanie tematu po 3 miesiącach.
GRATULUJEMY !
Dostałeś własnie
ZŁOTĄ ŁOPATĘ
http://www.imaginghostingservice.com...411b922551.jpg
Za odkop miesiąca !
Stiwerdzilem ze lepiej jest wpisac w tym temacie niz robic nowy :P
PACC (dlatego bo to jest jakby część questa dla pacc, który znajduje się na facc area)
A nawet robilem POI.. ale to nawet nie zauwazylem kiedy przez te Dragon Lair przeszlismy.. :>
bo w sumie nie przeszliście tylko dziurą na dół i później drugą od razu zapewne
Dobra takie jeszcze pytanko.. czyli idac na POI DL-e musze za kazdym razem dymac z Temple ? ofiara z krwi, olej na mostek.. itd itp ? czy jako ze mam teleport do POI to moge to sobie jakos skrocic ?
musisz mieć holy tible, krew i olej. skrótem nie możesz, bo wyjdziesz na samym poi, a dl'e są na początku drogi