Witam wszystkich bardzo gorąco ;)
Nasza gildia postanowiła założyć ten temat aby pochwalić sie awansami, podzielić emocjami z huntow i questów.
Zapraszamy do oglądania i szczerego komentowania.
Wersja do druku
Witam wszystkich bardzo gorąco ;)
Nasza gildia postanowiła założyć ten temat aby pochwalić sie awansami, podzielić emocjami z huntow i questów.
Zapraszamy do oglądania i szczerego komentowania.
w ogolę nie podoba mi się sorry za krytykę
wstaw z 3 foty... opisz mniej wiecej swoja postac i bedzie git bo narazie jest tragicznie
niezłe screeny . Pozdrawiam
Cos na start ;)
Stan postaci na wprowadzenie :)
Postaram sie dodawac wiecej ss jak neo przestanie kikowac :(
/\
Eq to nie stan postaci.
Fajnie ,że ktoś założył w końcu temat ;)
Początkujący jestem na torgu więc nie wrzucę screenów ,a nie będę też spamował postami - kiedy wejdzie stówka ,wtedy zobaczycie moją piękną galerie ;p
/\
Można wrzucać ss'y w formie załączników, czytanie & myślenie nie boli.
Bycie miłym i kulturalnym również :}
Ps.Aczkolwiek robiłem screeny print screenem ,wiec jest format bmp...jakiś konwerter muszę ściągnąć ,żeby je przerobić czy jest inny sposób ?
Na tego screena klikasz i otworz za pomocą paint i tam zapisz jako i JPEG ;)
Aha ,dziękuję:) zaraz coś powklejam
Oto i prosze
3 screeny na ładny początek :}
dorzucam czwartego ;p
Jakie masz dokladnie klopoty z neo?
Podczas gry nagle mi neo kikuje kiedy szybkosc i sygnal sa bardzo dobre prawie ze na maxa.
Ice island Quest mission 10 ;) Team : Arene Guen (bloker) ; Atts Corleone, Michael Toreado, Lordzik Unitera , Ksiezycowy Palladyn (Shoterzy); Lord Calmo (Sioher). Niepamietam dokladnie jaki loot ale napewno dopisal :)
Fajny screen Atts ,btw. mam pytanie - zna ktoś dobry program do robienia screenów? albo sposób abym po każdym screenie nie musiał wklejać go do Painta ;S jest do denerwujące ,..lekko..
#up sciagnij uossu w download tu na torgu masz;]
#Knowledge Seeker
Polecam taki fajny programik o nazwie ScreenHunter 5.
Korzystam jestem zdecydowanie "na tak", dla tego małego cudeńka ;)
PS. OUSU lami, bo:
po 1 zapisuje tylko w jpg,
po 2 zmula [opóźnia] robienie ss'ów o kilka setnych, a to dużo, jeśli chcesz złapać jakiś adv/loot/hit etc ;)
#up i 2x up
Dzięki wypróbuje oba - i zdam relacje jaki jest lepszy :)
tak nawiasem , częstuje was kolejnym screenem;}
Made by Arene Guen - moja 1 próba Anihilatora (Ksiezycowy Paladyn ,Atts Corleone ,Ja xD(macie nick w screenach wyżej ;p) i właśnie Arene)
Niestety wyszło to tak...
Osiągniecie naszego kolegi z Guild Lordorosa w tym wypadku ja jestem blokerem hehe ;];] w tym momencie posiada on podajze 104 dist ;)
1. Nieźle zamulony jestem... Czytając tytuł pomyślałem, że ktoś tu w COH'a zamierza grać ;P
2. Screeny fajne ale skoro to temat to przydałyby się jakieś foty z huntów w więcej niż 2 osoby ...
3. Najlepszy program do robienia screenów, który ani nie obciąża systemu, jest łatwy w konfiguracji i w ogóle pro, to moim zdaniem : Gadwin Printscreen
Propo anhi niezla pompa byla tak blisko i niedali my rady :S 3ba bedzie to powtorzyc :)
#Atts
Pompa ? to był "rzal i bul" :( ,tak łatwo padliśmy ,a Arene tak blisko i dead :S next time spróbuje jak będę miał 130 lvl xd
Dzisiejszy wypad na Grimyyy ;) Bardzo ladny profit co na nastepy zdjeciu pokaze Miki ;d
Niestety nie ująłem tych najlepszych akcji ;/ AA byly, byly ;)
Screeny z lootem dam potem - teraz mi się nie chce , przetrzymam was trochę ;p
Wspólne wykonanie poia przez 7 czlonków naszej guild ;) zawsze w grupie razniej zwlaszcza ze wiekszosc robila ten quest po raz pierwszy A wiec byli nimi : Arene Guen, Atts Corleone , Ksiezycowy Palladyn, Lord Calmo, Michael Toreado, Rael Pall oraz Shama Palkian pseudonim "Palka" xDD sry nie moglem sie powstrzymac ^^
Take it cool guys !
Screeny z lootem z grimów ,które obiecałem z sensownych rzeczy tylko te dwie
no i podsumowanie...
Lvl ;) jakos idzie powoli do przodu
Gz tam wyzej :D
A tu ja wbilem sobie dzisiaj lvl skorzystalem kiedy neo nie kikuje.[/B]
Behe quest z Cal ;) Noooo Harddd ;)
Tutaj macie screeny
Na początku Huncik z Calem na Isle of Strife + lvl ;} następnie Grimy z Calem i Vikklevem ...tak jak obiecałem ;p
Nic nie komentuje ;/ Zagapiłem sie ze many nie mam
haha, trzeba uwazac.
Ladny loot, tam na gorze.
Loot z Poi hunta:
Na prawde ciekawy temat, oby wiecej takich i oby wiecej waszych SS.
Lvl i prog expa po hacku ;/
Pzdro.
Szkoda ze temat nam upadl no ale...