85/80 skille (pozniej podskiluje jeszcze)
7mlvl
warrior helm,yala arm,zao leg,boh,Avanger
gdzie mogł bym wyciągnąć jakiś profit ?
jak najmniejsze waste
Pacc kupie w przyszłym miesiącu,teraz chciałbym troche zarobic xd
Wersja do druku
85/80 skille (pozniej podskiluje jeszcze)
7mlvl
warrior helm,yala arm,zao leg,boh,Avanger
gdzie mogł bym wyciągnąć jakiś profit ?
jak najmniejsze waste
Pacc kupie w przyszłym miesiącu,teraz chciałbym troche zarobic xd
OF, Venore D Lair, Mint
Jest dużo takich tematów..
lol... to już głupota pytać o takie coś
od 80lvla można expić wszędzie na faccu i mieć profit albo i wcześniej - oczywiście knightem i palkiem
pójdziesz na ofa - profit
dlair veno - profit
ef - profit
knight na faccu ma wszędzie profit na takim lvlu...
up*
na takim levelu bawic sie na EF - smiechu warte, tam to moze zarabiac 40-50 level a nie 115.
Top:
Cala forteca orkow czeka na ciebie, ew Vdl/Deeper Fibula.
down*
polecam 'orc fortest' XD
Raty/Trolle myślę że tam nawet 1pota nie zwastujesz.
#A tak serio to moim zdaniem siedź cały czas na dużym campie Venore Dragon Lair. Szybki exp no i nie najgorszy lot.
No ale jeśli chodzi wyłącznie o jak największy lot to leć na Orc Fortest bo tam to b.dużo itemów leci. Halabardy + Szczątki
Możesz spróbować na BK, tam nigdy nie ma waste.
a ja bym spróbował wziąć kilka hmmów albo jakieś gfb (ghosty) i iść na dark cathedral oczywiśćie sam dół i za portalem (przesunąć każda dźwignie i ruszać do portalu). Kasa niesamowita. Co drugi assassin zrzuca 40 gp + steel helmety , rody z witchy
Mintwalin, jeżeli masz postmana ofc, będziesz miał tam idealnie, robiąc lotbagi bardzo szybko się wzbogacisz a jak nie to pozostaje ci OF tam też się świetnie zarabia.
Pozdro
Chłopaki jaki mintwalling ?? Tylko OF zbierasz każdą iteme od chain helmeta/sabry po halabarde i albo targasz do veno/ab ( radze ab ) albo skrzynka gdy masz postmana. Chyba że grasz na no pvp to na mintwaling bedzie już dużżżoooo deadów minosów ( neo bot rox ) to tam ( oczywiście sprawdzasz ciała ).
Co do tego to miałbym bardzo duże zastrzeżenia ^^
@top
Of of of i jeszcze raz of
No i możesz pośmigac na wrl na demonie. Jeśli sie przyfarci to zarobek będzie nawet BARDZO duży ; >
Of jest jak najbardziej do expa i do kasy. Ja na 92 lvlu jestem 50~k na + z jednego wejścia więc...
OF to raczej chyba do expa nie? W sumie to ten crus spadnie jakaś kasa jest tylko że ja bym proponował dragi, 2x szybciej zarobisz niż na OF'ie bo będzie Ci leciało dużo itemów o małej wartości od 2k do 5k + addonówki (jeżeli masz obisidian już kupiony to tym lepiej).
No i te wrl na demonie ale one są strasznie wkur*iające.
Faktycznie moglbys sprobowac na tych WRL z trapem :) przy niewielkim farcie bedziesz mial spory plusik.
Czyli jesli ktos ma 150 level i pyta gdzie zarobic to mam mu wymieniac roty - bo przeciez bedzie profit!
Mysl troche i dawaj tylko naprawde warte uwagi miejscowki a nie byle co.
Top*
o Of juz mowilem, ewentualnie mozna calkiem fajnie na dwarf questcie porobic lootbagi (jest tam szybki resp wiec moze byc ok :P)
Expiłem tam dobre 10 lvli (nie knightem) w każdym zakątku tej pięknej fortecy nigdy ale to nigdy nie byłem bardziej na plus niż na dragach.
Bo na dragach spadnie Ci to, spadnie ci tamto, wrócisz, łatwo opylisz, kupujesz poty i wracasz. Co leci na ofie? Co jest godne uwagi? Sword Ring, WH, Crus, ząbki i co? Na dragach zbierasz praktycznie wszystko, bo nawet crossbowy dobrze stoją po uzbieraniu odpowiedniej sumy :)
Pamiętaj, chodzi o profit, nie o exp!
@mac1ek
A z orcow leca halabardy. To z nich jest najwiekszy profit na OF'ie
do tego masa zlota.
+ teraz te wszystki smieszne szczatki ktore zostawiaja po sobie wszystkie orcy
=
PRoFIT
Wez tez pod uwage to, ze na Venore DL zazwyczaj jest masa bydła.