Holczan napisał
I ostatnia rada najważniejsza mając 63~ nie porywaj się tam gdzie nie wyrobi 120~ bo nie dziwię się że padasz na combo po 5x razy.no, a wszyscy mi tu piszą o quarach gdzie schodzi się od 1 predzia. a tak w ogóle to padam głównie przez to że 18 godzin dziennie to na mojej radiówce są ciągłe lagi. i taki przykład mojego deda: biję earthy, chodzę na nich mając jakieś 350+/- hp, bije sobie 2, nagle lag, podchodzą, szybkie 3 hity i juz mnie nie ma
Może też zamiast myśleć o pg będziesz siedział na tych dragach, tam mówiłeś że nie masz waste więc siedź tam na darashi/veno/edron dobij sobie 90-100 i dopiero myśl dalej.jak dla mnie dragi są zbyt nudne, a jak już na nie chodze to na yala bo są blisko depo, czasem darashie, ale to juz rzadziej
@edit
Skoro na workerach masz 250/h to siedź tam, 250k/h jeżeli tyle faktycznie tam masz na 63 lv to jest dużo.jak dla mnie to to jest zbyt duże waste, do 80 lvla pewnie z 500k by poszło
@edit 2
Nie przeczytałem wątku o outficie, teraz zauważyłem, moim zdaniem outfit odpowiadający by był Jester.mam full jestera, full beggara, 1st demonhuntera, brotherhooda bez addonów, summonera 1st, full citizena, 1st orientala i pewnie i tak o czymś zapomniałem
Pozdro ^^