Witam.
Szukam jakiegos prostego bota pod najnowsza tibie,zeby moc sobie mlvl potrenowac.
Wersja do druku
Witam.
Szukam jakiegos prostego bota pod najnowsza tibie,zeby moc sobie mlvl potrenowac.
Tibiaauto, teraz nic za darmo już nie znajdziesz, ewentualnie NG mozesz sciagnac i jechać 3 dni na trialu/kupic/skrakować, lub też możesz kupić sobie BlackD
@up
Co Ty pier... , wszystko to co wymieniłeś to jeden wielki syf...
@topic
Zapraszam do tematu
forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=374938
Wlasnie jest jakis bot bezplatny albo platny w gp oprocz blackd tez tak do 100k ;d
Dokładnie, TibiaAuto bez problemu dorównuje NG, wystarczy umieć z niej korzystać :)
Sam używam TA i niczego mi nie brakuje.
;o
Myślałem, że nie ma jeszcze TA na 8.62, a tu wałek ;d
http://sourceforge.net/projects/tibiaauto/
Oplaca sie jeszcze kupic blackd ? Czy 180 k w bloto ?
Ale jest TA pod 8.62 ?
ahm, teraz za bota jest odrazu delete <spoko> .. nie warto bocic lol, chyba ze masz takiego (nie ma takiego) ktorego nie da sie wykryc ; D
za bota jest delete ? ;O:O
a nie jest tak ze 1 ban a 2 delete? ;O
a co do bota to tak jak up all... tibia auto jak ogarniesz tego bota to zrobisz w nim wszystko więcej niz w ng czy elfie.. (elf ma syfny cave bot ng tak samo... elf jest best na wary itp) i mocie sobie ze wasze elfy trolle i Muminki sa cool
mam pytanie czy coś wiadmo kiedy będzie wypuszczona Tibia Auto bo na ich stronie nic nie jest napisane
tak, jak dla mnie blackd najbardziej wykrywalny, poszlo mi sporo charow przez niego i to w paru falach. Później na elfie/teraz na TA dostalem w sumie 3 bany podczas jednej z fal a potem już nic
No, blackd nie polecam raczej, zbanowali wszystkich qmpli z blackd za czasow pierwszych mass banów, ja sam polecialem na drugiej 'fali' ;d