Wziąłem to 2 charami, a chciałem użyć na 1 (-50), pierwsze dało mi expa, a drugiego npc nie chcą przyjąć, cośtam że nie w tym momencie mi mówią.
Co ile można tego używać?
Wersja do druku
Wziąłem to 2 charami, a chciałem użyć na 1 (-50), pierwsze dało mi expa, a drugiego npc nie chcą przyjąć, cośtam że nie w tym momencie mi mówią.
Co ile można tego używać?
Co miesiąc.
To jakim cudem jakis koleś 348 wymienił ~7 siedem? ;x
Słyszałem, że poprawili to po ssie, bo każdy hlvl sobie tak lvl wbijał. I można użyc tylko jeden kamień.
takie pytanie z innej beczki bo nie chce zakladac nowego tematu
jesli nie bilem zadnego bossa to nie dostane nagrody ?
Ja mam pytanie z innej beczki, nie chce zakladac nowego tematu. Jesli na moim swiecie wczoraj zabili tego bossa, to czy ja dzis moge w jakis sposob zdobyc nagrody i pkt achievements? Czy juz wszystko przepadlo? ;s
@Down
Dzieki :)
a skąd można wziąć kamień i inne nagrody??
można na faccu?
Są różne teleporty zależne od przedziału lvlowego:
http://tibia.wikia.com/wiki/Rise_of_Devovorga/Spoiler
a jak wejdę w ten tp to jakiś monster mi wyskoczy czy co?
Ile wogole expa to daje, na czym to polega bo nie gralem w tibie w *auheuheauh* czasu.
-* w chuj
Nagrody bierzecie z tego teleportu, w który weszliście jak jeszcze boss nie był zabity.
A z tym uaktualnieniem to niefajnie, bo bym już na watery szedł xd
ogólnie dzięki za pomoc
Będzie za rok taki sam Event ? bo jak tak to ja sobie robie na koncie 20x 30 lvle xD to sie dobrobie z 7kk.... -.^
koniecznie to musi byc 30lvl?
moze ktos wytlumaczyc o co w tym chodzi od samego poczatku ze szczegolami? bylbym za to bardzo wdzieczny.
To ja mam jeszcze jedno pytanie.
Biłem bossy na ghostlandzie i edron.
Jeśli mój team zabije devevorge bezemnie (moze mnie nie byc) to bd mógł wziąść te statułe i inne pierdoły?
Mozna nadal zdobyc stone of wisdom?
Nie grałem dosć długo w tibie mam 68palka.
W ogóle nigdzie nie moge zdobyć inf jak wejść w ten event, gdzie rozpocząć ani nic.... .
Minimalny lvl to 20. Jest 5 teleportów na minibossy z przedziałami lvlowymi. Gdy wszystkie zostaną zabite to ekipa z 70+ lvlami idzie na Vengoth i zabije Devovorge, potem wszystkie minibossy respią się ponownie i trzeba je znowu zabić. Teraz pozostaje ponownie zabić Devovorge.
Tak. Wchodzisz w tp tam gdzie zdobyłeś achivement "Teamplayer".
Zależy na jakim świecie grasz, bo na niektórych (nie wiem na ilu) już skończono event i będziesz mógł wziąć udział dopiero za rok.
Tu do wszystkich.
Spoiler:
http://tibia.wikia.com/wiki/Rise_of_Devovorga/Spoiler
A czy to znika po wymienieniu na doświadczenie? Bo jak tak to użycie go moją postacią byłoby głupstwem
nie wiecie może, czy te portale znikną za jakiś czas? bo pacc mi się skończył, a teamplayer zdobyłem na edron- chociaż na ghostland też zabiłem bosa
jako, że nie grałem spory czas to kupiłem ten kamień bo niestetyy na securze skończył się event;d a 2 lvl to zawsze coś:
mam zalozmy 30lvl i jak kupie od kogos te kamienie to do jakigo npc isc zeby je wykorzystac i dostac lvl?
a drugie pytanie to jak zdobyc te kamienie jak mam 30lvl?
wszystko po kolei bym poprosil. dzieki...
Jak nie zabili bossa na Twoim świecie to idziesz jak na dc tylko, że rzeczke wyżej
[http://img690.imageshack.us/img690/9601/asdroe.jpg]
następnie czekasz, aż zabiją bossa, wchodzisz do tp od nowa i bierzesz nagrody
#down
chodziło mi o to, że wychodzi z tp i "czeka", aż zabiją bossa (devovorge)
ja użyłem na 45 i to mnie zmotywowało do dalszego expienia ; d
w piątek rano miałem 45(po użyciu miałem 47) a w sobote rano miałem 50
Nie opłaca się go używać 30lvlem... Ten kamyk chodzi po 150-200k, a dostaniesz marne 150k expa. Poza tym można użyć tylko 1 na miesiąc.
Nie...Cytuj:
Gm creazy napisał
Musi tam wejść jeszcze zanim zabiją Devovorge, inaczej nie będzie uczestniczył w evencie i nie dostanie nagród.