Jak sądzicie? Moim zdaniem tym potworkiem jest Warlock, ponieważ:
- paraliżuje
- ucieka, przy czym luruje jeszcze więcej Wrl
- znika
Wersja do druku
Jak sądzicie? Moim zdaniem tym potworkiem jest Warlock, ponieważ:
- paraliżuje
- ucieka, przy czym luruje jeszcze więcej Wrl
- znika
Priestess zdecydowanie. Wk**wia mnie to że ja naużywam dużo mf a ona się gdzieś chowa z tyłu między innymi mobami i wyssa z 500 ~ many zanim ją ubije
Po hydrze, której paraliż mnie drażni, najbardziej denerwuje mnie upijanie potworów typu djin, czy culty. Jeszcze żeby to było jakoś ciekawiej zrobione, a to po prostu są istne lagi to upijanie..
Hand of cursed fate
Ma 10500 hp, wysysa po 500 many, ucieka, robi sie niewidzialna. Bije z lapy po 500+ najgorszy potwor tibijski.
Jeżeli chodzi o npc to całe życie mnie Hardek wkurwiał bo trzeba było go szukać non stop xD
Co do monstera, to wkurza mnie jak bije 2-3 dragi i 1 ucieknie na redzie i jak się podleczy to jebnie bombę a jeszcze go nie widać na ekranie :<
hand of cursed fate z przyczyn jakie podał maselkolubie
Geomancer - za szybki heal i wysysanie many.
Priestess - wysysa mane :[
gozzler/gozzlery - male gowienka lataja szybko ,malo hp ,mocno wala ;p
Moze nie taki na maxa wkurzajacy ale mi bardzo czesto przeszkadza - Orc Shaman i jego pieprzone snejki :/
nigdy nie mialem sznasy zmierzyć się z hand of cursed fate na rl, ale z otsow to on najbardziej mnie wkurza. A z rl to priestiess, stalker :p
Ja bym dołączył do tej listy:
Lizard dragon priest,
Lizard legionare,
Kto bił to wie o co biega. Najgorzej z tym dragon priestem, bo nie dość, że znika i ucieka przez co luruje się więcej mobów to nadodatek przywołuje 2x dragon hatchling, a gdy jest ich więcej to mogą ładnie combo walnąć.
Co do lizarda legionare to również ucieka, ma trochę hp no ale nie znika na szczęście.
Mimo wszystko najbardziej wnerwiającym potworem w Tibi jest zdecydowanie "łapka". :)
Pozdrawiam
Jerry
Bump :)))))
Stalker, shaman, priestes, hocf.
Zdecydowanie Lapka i Juggernaut a mnie osobiscie wkurzaly medusy przed updatem i Blightwalkery.
A i do teraz wkurzaja mnie Hffy za super beam za 1.2k -.-
Bump Bump :))
No "łapka" niszczy xD też orc shamanów nie lubię, do tego djiny i acid bloob chyba, któryś z nich(ten co przywołuje 5 kumpli i myśli, że rządzi, już tego nie walę na szczęście, ale denerwował gad :D zrespia się 2 i jest 10 gnojkow ;d), wyvern i tego typu potwory, które uciekają na redzie :)
BTW.
nie odświeżaj, bo będziesz miał warny!!
WRL... : ( Orc shaman
@2Up
Przestan ciagle Bumpowac albo czytasz regulamin i sie do niego dostosujesz, albo oposc forum bez zbednych problemow..
NIedosc ze dostales warna za bumpowanie, to robisz to po raz kolejny, gratuluje twojego toku rozumowania..
zdecydowanie hand of cursed fate z przyczyn jakie podali inni ;]
wasp na rooku, a na mainie to mhmm napewno glupi strach na wroble, ghost i spectre (ataki fizyczne....) no lapka slodka jest ; p spitala na 2/3 swojego hp a do tego czasu ladnie CI przywali i wyssie many. I prawie wszystkie potworki uciekajace ; <!
Najbardziej denerwujący jest massive fire elemental bo szkoda mi na niego many zeby bic bez pojedynczo a respi sie szybciej niz hff
Jak jeszcze grałem to zdecydowanie Hydra, która nie dość, że się bardzo szybko leczy to ucieka przy tym paraliżując najbardziej wkurzający mob.
1.Łapka
2.Betrayed Wraith
3.Wrl
4.Wszystkie gówna wysysające mane
5.Wszystkie zbędne gówna plączące się na respie jakichś mobów np. gozzlery
Jeszcze do tego Dworc Voodoomaster :D
Daje 50 expa, a upija, paraliżuje (słabo, ale jednak), rzuca poison fieldy, jak zniknie to go 5 minut nie ma, ucieka (w połączeniu z haste niewidką trudno go potem znaleźć) + bije całkiem mocno jak na dworca.
Biłem to 4 dni żeby zloocić voodoo dolla i jak narazie to żadne mobki mnie nie wkurzały bardziej od nich.
Dawniej stalkery, obecnie jak już padają na jeden jakikolwiek atak, to przestały mi przeszkadzać. Ich miejsce zajęły lizardy dragon priest (ucieka, leczy, niewiedzialność, summonuje 2 hatchlingi) i... killer caimany - zawsze jak biegnę na Corruption Hole, to te bydlaki rzucają haste i mnie trapują między bambusem, trzy razy mało tak nie padłem ;d
Przeklęta rączka, chyba każdy wie dlaczego.
Plagus, nie lubie bo mnie denerwuje ;d duzo hp slaby lot ucieczka
3. Accied Blob i te inne ścierwa.
2. Diabolic Imp, wali na odległość duże hity znika i ucieka.
I mój faworyt.
1. Rączka, z tych samych powodów co inni.