Na stronie jest juz dostępna nowa tibia 8.61
http://download.tibia.com/tibia861.exe
Wersja do druku
Na stronie jest juz dostępna nowa tibia 8.61
noi co z tego ? :D
To, że może ktoś chce sobie ściągnąć teraz i nie czekać potem ;)
No, dziwne tylko, że tibia.com jeszcze nie działa, tak samo jak sama tibia ...
To jak on Dostał się do downloadu na tibia.com?
Dla własnego bezpieczeństwa lepiej nie ściągać.
bo link zawsze jest ten sam
wystarczy wpisać odpowiedni numerek //gray
Kurwa!
Mieli być online już 1h temu :dd
A i ryb nie połowię noobkiem... W ogóle nie wiem co oni niby mają wprowadzić w tym patchu, lol
Że naprawić buga az demonic canby balls i coś jeszcze?
All game worlds and the website are offline from 13:00 up to 17:30 CEST due to a patch and some changes at the website.
Please excuse the inconvenience.
Lul. To dzisiaj update O.o.
Już od 4 miesięcy nie gram, ale myślałem, że tego nie przegapię. Można prosić o linki do jakiś teaserów czy coś w ten deseń.
No to dojebali teraz równo do 17.30 -.- nie mogli napisac odrazu ze sie spoznia 2h z reszta tak jak zawsze XD
Up
Te ryba... apdejt byl pare miechów temu... teraz mamy latke co Cipom sie stronka nie podoba ;/
Cipy to jednak profesjonaliści, nie ma co...Szkoda, że od razu nie napisali do której będzie trwała przerwa.Teoretycznie.
Top:
Po co ściągać nową Tibie, skoro ona i tak nie działa? Bezpieczniej poczekać, aż sama się zaktualizuje przy logowaniu ;oO
A liczyłem się przedłuży się bardziej i będzie podwójny exp.
Nadchodzący patch do klienta.
Cytuj:
Wiosną umożliwiliśmy wszystkim raportowanie imion graczy bezpośrednio do Zespołu Wsparcia Klienta(customer support) poprzez nowy dialog zgłoszeniowy, który kieruje graczy przez cały system raportowania krok po kroku. Od tego czasu powiększone zostały możliwości dotyczące raportowania wykroczeń w grze i ulepszono system dodając kolejne opcje raportowania - botów, publicznych wykroczeń językowych i ostatnio wprowadzona opcja zgłaszania wykroczeń z prywatnej rozmowy.
Przyszedł czas na kolejny krok. W poniedziałek - 23 sierpnia, zostanie wypuszczony patch do klienta, który przybliży nas do osiągnięcia celu - wymuszonego stosowania się do reguł. Jak już ogłosiliśmy na początku sierpnia w otwartym liście, era ochotniczych Mistrzów Gry dobiegnie końca. Zostaną oni senatorami lub starszymi opiekunami zależnie od wyboru, którego dokonają. W związku z tym kanał do zgłaszania naruszeń zostanie usunięty podobnie jak skrót Ctrl+R. Dodatkowo publiczny dział Mistrzów Gry zostanie zmieniony w dział pomocy, gdzie gracze będą mogli prosić innych graczy o pomoc lub o odpowiedz na jakieś pytanie, podobnie jak na Help Channel w grze.
Od teraz większość naruszeń może być zgłaszana bezpośrednio do naszego Zespołu Wsparcia Klienta poprzez używanie w grze okienka dialogowego. W poniedziałek dodamy kolejna opcje, która umożliwi wszystkim raportowanie uwag dotyczących innych graczy jak również ich imion bezpośrednio na stronie o informacjach danego gracza. Aby zgłosić naruszenie regulaminu, które nie zostało jeszcze opracowane w systemie raportowania, prosimy kontaktować się z naszym Zespołem Wsparcia Klienta przez email począwszy od poniedziałku.
Oczywiście głównym celem jest ciągle ulepszanie usług, zarówno poprzez dodawanie kolejnych opcji raportowania jak i przez sprawniejsze rozpatrywanie waszych zgłoszeń. Ocenimy wasza reakcję co do systemu raportowania i zajmiemy się ostrożnie pozostałymi problemami z tym związanymi. Oznacza to, że będziemy szukać nowych rozwiązań by właściwie poradzić sobie z pozostałymi zagadnieniami.
Z nadchodzącym patchem zostanie również naprawionych kilka błędów - np. kwestia nieprawidłowej liczby demonic candy balls rozdanych niektórym graczom. Więcej informacji dotyczących naprawy błędów podamy w poniedziałek, także czekajcie cierpliwie.
Na koniec chcielibyśmy podziękować wszystkim Mistrzom Gry - również tym na emeryturze, za ich wybitna pracę podczas minionych lat oraz za ich ogromny wysiłek w tworzeniu lepszej Tibi.
Miejcie na uwadze to, że wszystkie światy i strona zostaną wyłączone na czas wprowadzania łatki w poniedziałek od godziny 13:00 do 15:30. Jest to oczywiście czas przybliżony.
Życzymy udanego weekendu!
Zespół Tibia.pl i Community Managers.
@up
Aha, czyli kompletnie nic się nie zmieniło.
I elf nie będzie działał :\
Wogole ten neo bot bedz" nie wykrywalny " pod ta nowa tibiee?
Od zawsze CipSoft pisał, że postarają się wrócić np o 19. Nigdy nie napisali, że na pewno włączą serwery o 19 tylko, że się postarają :)
Po drugie klient zawsze jest dostępny dużo wcześniej :P
Dlatego zawsze lepiej ściągnąć wcześniej niż potem mieć problemy ze ściągnięciem jak nagle tysiące ludzi będzie chciało to zrobić
Hej,
ja tam już jestem zalogowany
Logować się,bo można ;d
Nie mogę raportować graczy na chatach (tylko nicki).
To bug czy tak ma być? ;d
oo To teraz mam parę h na dobicie lvla puki botów nie ma XD
Podobno zmienili nazwę Beholder na Bonelord ;o Ide sprawdzić
water elemental teraz daje loot jak troll czy demon
wedka nie jest potrzebna :)
+ mozna jej uzyc ale wyskakuje komunikat there was rubbish in here
Za dużo już kombinują...
Podobno nazwa "Beholder" była zastrzeżona przez coś tam, prawda to? ;d
http://img39.imageshack.us/img39/24/bone2.png
@up
Możliwe ;p
A tu taka Ciekawostka :
17:22 Loot of a water elemental: 17 gold coins, a small diamond, a strong mana potion
mozna wylowic białe perly z waterów :P
I lecą z nich ryby :)
A tibia.com dalej off.. ;/ ciekawe co jeszcze nowego wprowadzili ;> pewnie znając CipSoft znowu coś od..walili ;>
hahaha xD . Bonelord . I od czego to ma niby być ?
Lord Kości ? A gdzie on ma kości ?
Teraz bd Bonelord Eye ?
http://img248.imageshack.us/img248/4272/beho.png
Dlaczego niemożna wysyłać PW na kanałach trade, game-chat itp?
17:54 Loot of a bonelord: 30 gold coins
Dziwnie zrobili,że zmienili nazwę ;/
a nazwa eb sie zmienila ?
moze ma to cos wspolneg oz jezykiem beho ?
coś im z czatami nie wyszło, trzeba będzie poczekać na poprawkę.
a zmienienie nazwy beholderowi zdeczka zniszczyło mi dzieciństwo
Działa Tibia.com : )
en.wikipedia.org/wiki/Beholder
The beholder is a fictional monster in the Dungeons & Dragons fantasy role-playing game.
Licencja:
The beholder is considered "Product Identity" by Wizards of the Coast and as such is not released under its Open Game License.[1]
Konkurencja :P
no to jak gadamy o nowej tibii to ma ktos najnowszego elfa i czy moga stare cracki beda dzialac?
zawsze tak kod przestawią żeby żaden bot nie działał do czasu upgradu