Od jakiego lvla i skilli mogę spokojnie knightem wykonywać taski na tarantule?
Wersja do druku
Od jakiego lvla i skilli mogę spokojnie knightem wykonywać taski na tarantule?
35 level skille 65/65 (najlepiej 70/70 lub wyżej) oraz jakaś jednoręczna broń + mms i śmigasz spokojnie lecząc się exurką a w groźnych sytuacjach health potkami.
Edit#
@~Piantka~
Nosz kurwa, wiem, że to nie gsy, ale powiedz mi ile on ubije tych tarantul na tym lvlu i skillach które mu podałeś a co ważniejsze, ile straci potionów na to. Nawet jakby full loot z hide spadł to mu się nie zwróci, więc nie pisz głupot.
No mms nie wyczasne bo kasy aktualnie nie mam, ale dobra... dzięki za pomoc. ;P
uwazaj w miejscach gdy wychodzisz z dziury tymi polaczeniami poniewaz tam sa po 4-5 tarantul
Wbije ten 35 lvl i bd cisnąć tarantule z exori.
Mocno one walą z łapy knighta?
Tarantule? 35 lvl ?? kto to napisał Task możesz już robić na 20 lvl na skilach 55 jużspokojnie dasz rade To nie gsy panowie
@up nie przesadzaj u nas na serwerze h lvle luruja 8 tarantul pod ziure i co taki 20 lev zrobi?
#up
Wyropuje :P
#Vicerto
Nie opłaca się klepać z 'exori' Tarantul. Bij pojedynczo, o ile to tylko możliwe.
Pzdr ^^
To jak ma 7 Tarantul niech założy Stealth Ringa i wyropuje.
wystarczy ze wejdzie i go na kilka hitow sciagaja a przy zwiekszonej niezauwazalnosci nie znajdzie liny w bp i gleba
Wiesz, warto mieć Rope na hotkeyu... :P .
Z tym wchodzeniem - zawsze trzeba uważać, a przecież jak się wchodzi do jaskiń, to moby zwykle biegają nieopodal rope place`u, więc zdąży wyjść z powrotem...
Pzdr ^^
ale na poziomie -1 jak ktos zluruje to stoja nieruchomo
Lol... brawa dla tego Pana - klask!klask!klask!... Stań sobie na powierzchni gdzie są jakieś potwory, wejdz wyżej po schodkach/drabinie na +1, i co?
No czy ja wiem taranty to nie są jakieś super, uber, mega, mocne, hiper, extra, kox, 3d moby ja zacząłem na nich expic już na 20 lvlu i skillach 72/72 ale polecam dopiero od 25 lvla, no i jeżeli chodzi o Tiquande to nie polecam chodzic po jaskiniach podziemnymi tunelami, bo mozna łatwo wyłożyc na mniejszym lvlu dlatego najlepiej chodzic powierzchnią ;] ja osobiscie na tarantulach wbilem w 5dni bez zadnego nołlajfienia (3/4h i to tylko w nocy, szkoda dnia ;]) wbiłem z 20 lvla na 32 i exp nadal mnie satysfakcjonuje bo tak 35kexpa/h na zielonej staminie wyciągne. a co do eq to wiadomo jak najlepsze aczkolwiek jezeli ty jestes knightem to wystarczylby kina set, crown helmet, Drag shield, scarf/silver amulet i bron potrzebna na lvl ;]
moj rl ziomek na 20 lvlu poszedl z ob lance, g legi/arm zao kask, 82/81 skill i nic go nie wala ;o
No, silver amulet dobry, zawsze to mniejsze obrazenia od zatrucia. I racja, bo chodząc do nastepnych jaskin przez korytarze na -2 mozna sie niezle naciąć. Mialem pare razy taką sytuacje: wchodze z -2 na -1, a tam dziura zamknieta a na niej pieniazek albo 2 ;) No i lipa, trzeba uciekac. Okazalo sie ze jakis high lvl na niewidce zlurowal w to miejsce z 10 tarantul i czekal ;)