Inny_15 napisał
Po pierwsze gdybyś przeczytał temat to byś wiedział, że napisałem, że ta gra jest podobna do Tibii... Po drugie co to znaczy według ciebie tibijski styl mapki? eq? W każdej grze mmo jest minimapka, jest eq itd... Jak można inaczej mape pokazać żeby była łatwa w "użyciu"? Albo eq? Jak chcesz pokazać żeby było lepiej? Nikt nie zaprzecza, że gra jest podobna, zaprzeczam tylko bzdurze, że jest to OTS... Jak ci się gra nie podoba to wypier****, droga wolna... Ten temat jest od tego aby fani mogli rozmawiać a nie żeby przez chuj wie ile stron jakieś gnoje pisały, że to jest tibia...
I gdybyś przeczytał moje wcześniejsze posty to też raczej takich bzdurnych pytań nie zadawał ;))
Windows wyglądem może być podobny do Linuksa, tak samo jak Tibia z Zezenią lecz jak się głębiej zapoznać to są to dwa zupełnie inne systemy operacyjne, tak samo jak Tibia i Zezenia, zupełnie inne gry... Nie chciałem nikogo obrazić swoimi postami ale niestety nie mam jak inaczej napisać, że kto jest głupi i nie rozumie ;d
Dobra, to mój ostatni post na temat tego, że Zezenia to OTS... To jest tak samo jakby ktoś próbował mnie przekonać, że 2+2*2=8 czy 2+2=19 co jest oczywiście nieprawdą.
Prosiłem już rano modów aby zrobili coś z tym pisaniem, że to OTS ale nadal nikt się nie odezwał, widocznie za mało ich jest choć siedziało ich mnóstwo od tego czasu.
Dalej jak ktoś ma jakiś problem z tym, że to nie jest OTS to zapraszam na PW, nie róbcie z mojego tematu śmietnika, choć pewnie tylko o to wam chodzi ;))