Postanowiliśmy założyć temat w którym gildia Alternative z Celesty będzie dodawala swoje SSy.
Zapraszam wszystkich do komentowania.
1) 79 lvl
2) 80 lvl
3) beholer helm
4) dzisiejszy green djinn quest
5) stan postaci (19.07.2010)
Wersja do druku
Postanowiliśmy założyć temat w którym gildia Alternative z Celesty będzie dodawala swoje SSy.
Zapraszam wszystkich do komentowania.
1) 79 lvl
2) 80 lvl
3) beholer helm
4) dzisiejszy green djinn quest
5) stan postaci (19.07.2010)
Ja dodam mało aktualne bo z przed kilku miechów a nowe będą jak pacc dojdzie :):) PZDR
a powiedz mi jaką masz pewność że wszyscy nie będą wstawiać Ss. przynajmniej ci naj aktywniejsi ????Cytuj:
do tego fotek każdy dawał nie będzie, więc nie będzie rewolucji.
Popatrzyłem na Tibia.com, zbyt wielka gildia nie jest, do tego fotek każdy dawał nie będzie, więc nie będzie rewolucji. W sumie to masz niezłego chara, mam nadzieje, że temat się rozkręci, nie pozostaje mi nic innego niż życzyć powodzenia Twojej gildii, dodawajcie jakieś fotki z akcji.
troche stare ss :) ale obecnie brak pacca, w niedługim czasie bedzie premium to ciekawe sski sie znajdą zapraszamy do komentowania
87 skill ;))
Widze temat z pierdolnięciem :D
Jak tam sie gra na celescie, duzo ludzi gra? ciezko sie wybic? czesto sa expowiska pozajmowane?
Powodzenia w prowadzeniu tematu, napewno wpadne tu nie raz ;)
@Viedzmin
Nie ma lipy, nooby sa ale to norma, nie ma serwera na ktorych ich by nie bylo:)
Powiem tak ciężko jest zawsze ale jak jest się lojalnym i słownym graczem wybijesz się z respektem. Bardzo dużo ludzi jest na expowiskach ale daje rade :):):) Dzisiaj bardzo możliwe ze pacc wiec będą ss :):):Cytuj:
Widze temat z pierdolnięciem :D
Jak tam sie gra na celescie, duzo ludzi gra? ciezko sie wybic? czesto sa expowiska pozajmowane?
Powodzenia w prowadzeniu tematu, napewno wpadne tu nie raz ;)
ogarnij tego painta bo te biale pole nieestetycznie wyglada :S
Jak narazie to piszecie ze wszystko stare wiec moglibyscie dac jakies obecne stany charow :D I kupujcie te pacce bo w innym przypadku temat umrze
Pacce beda w niedlugim czasie, ale są wakacje to różne wyjazdy wypadaja, ja obecnie okupuje bk więc jakis loot z 2 dni :)
No to i ja dodam cos AKTUALNEGO, trzeba rozruszac temacik;)
Załącznik 230204
Załącznik 230205
Załącznik 230206
Załącznik 230207
Załącznik 230209
Jedziecie chłopaki kurna mi jeszcze wypłata nie doszła wiec nawet pacca nie mam ale juz za 3 dni MAX będę go miał wiec małe PG w pracy i po za :D:D:D pozdrawiam :) Zipoo
Widze ze Temat niezbyt sie rozkręcil ale wasze ss naprawde mi sie podobaja :) Zycze Wam sukcesów oraz prosze zebyscie wrzucali wiecej ss :P
Witam,wkoncu udalo mi sie zalozyc konto:P.Kilka ss na poczatek
Pierwsze dwa ;)
No jeszcze 25 lvli;p
Załącznik 230311
O proszę Veenotim wyszedl z Chor's Lizard. ;OO
Jedynie podobają mi się looty Adrianuha. ;D
Życze powodzenia w dalszej grze.
1. 82 lvl
2. 83 lvl.
3. loot na 1500 pb
4. loot na 1500 pb
Dzieki Grzesieq ty tez nie narzekaj bo zawsze miałes spoko looty, a na tych hff przesadzasz:P z tego co mi Crusix wspominał :)
Tobie i Twojej guild również życzymy powodzenia, ja na razie mała pauza bo i tak nie mam pacc to lootów z czego nie ma wrzucać po 10 sierpnia wracam:)
Ciesze się, że graczom celesty idzie tak dobrze ;) Wstawcie też czasem coś do celesta thread, bo nam temat upadnie ;> Powodzenia.
tutaj znalazlem jeszcze loocik z destro z yalahar, o ile dobrze pamietam był to loot na 1h huntu :)
Ze względu na rozwijanie się guild prosimy o wyrozumiałość, a chętne osoby do podjęcia współpracy z nami, czy też dołaczenia w nasze szeregii:)
A jakie wasza gildia ma wymogi w sprawie rekrutacji? Jakis minimalny lvl?
ciągle nie mam tego pacca wiec dam jakieś stare ss żeby rozkręcić temat :)
Congratulations! You earned the achievement "Rockstar".
Z Bronkiem to ja expiłem moim noob charem na waterach ; dd
Ci co grają to nieźle jedziecie, a ci co jeszcze pacca nie mają to kupować i wklejać szkriny. gdybym nie miał gildii starałbym się o invita do was.
szczaueczka
@up
widze, że ty też z Dębicy ^^
Jaki ty nick? Pewnie bede kojarzyl z WE xD
24 left:) Dzisiaj moze z Bronkiem wybierzemy sie na jakiegos hunta wiec poleca ssy.
A to dzisiejszy awans:
Załącznik 230498
lvl z noob hunta na hydrach ;d nie siedzielismy dlugo bo nam sie nie chcialo ^^
Mhmm, znowu ciekawy loot z esmy:)
Załącznik 230561
Troche mi i Bronkowi nie udal sie ten hunt, no ale trudno:)
I znowu hehehe xd
Załącznik 230598
Bronek ty nieogarze:)) jak mnie nie ma to tylko maly respikkk.... :))
Najpierw 143 lvl, a później best ;)
77 lvl:P
Załącznik 230627
Jeszcze bossa znalazłem ;d
Ja cos Aktualnego tym razem:P
z facc areny, stan postaci, adv no i jakis loot z dragow na 2 dni
No temat bardzo dobry i zadbany. Adrjanuh ile tak expa mniej wiecej wbiłeś.? A i gz lootów z bossów oby tak dalej. Temat się rozwija.
@Nenic
Expiłem na dragon lairze w Venore i postanowiłem nie używać frigo hura tylko icicle, efekt był taki za exp 2x wiekszy. Wyciągnąłem max 120k/h, a jeśli chodzi o ilość wbitego expa to chyba okolo 600 tyś ale nie potrafie ci tego dokładnie powiedzieć.
Szybko wam idą te lvl'e
Jest to jeden z lepszych, oraz ciekawych tematów na torg'u
Bijecie bossy i w ogóle.
Piękne ss'y na dragach.
Pozdrawiam.
loot z hydr na 60 ass starów / 85 lvl
fajne screeny , dobre looty czyli wszystko to czego potrzeba w dobrym temacie :)
Macie u mnie wielkiego plusa xd
pozdro
nikt nic nie dodał no to znowu dodam ja ;p
Bardzo ładny temat. Widać że macie zapał do gry. Wielkie GZ ode mnie ;]
@Jaki masz exp/h na hellheimie bo chyba tam siedzisz ta?
@up
Ta, na helheimie siedze. A z expem różnie zależy jaki resp, ale 90-100k/h
Kilka zaleglych ss odemnie ,teraz postaram sie wklejac na biezaco
87 level ;p
Wrocilem do gry palkiem, kina juz na 77 lvlu znudzil mi sie hehehe:)
Awans na 107:
Załącznik 230912
No i waste ni ma:)
Załącznik 230985
Fajnie się expi na takich lagach;d Troche jakość zła bo musiałem format zmienić, bo tamten był za duży;p