-
LWM 2010: Ćwierćfinały - JekKa vs Paranormalny
-
pierwsza praca bardziej mi sie podoba, więcej szczegółów i widać że autor się napracował -
btw. podaj temat pracy :_)
-
Oj wybór ciężki gdyż w pracy 1 autor odwalił świetną robotę jeśli chodzi o wielkość, a przez to wszystko wygląda na bardziej zlepione.
W drugiej pracy autor pokazał oazę podobną do tej prawdziwej :D
Nie napracował się, ale pokazał oazę. Co do 1, Trudno o wodospad tej wielkości w oazie. Trochę nie pasuje mi ta woda ściekowa z wodospadami.
Głos na...
2
-
Pierwsza praca to raczej nie oaza ;d
Głos na 2.
-
Ludzie kurwa, co Wy robicie. Autor pracy numer jeden napocił się jak dzika świnia, aby stworzyć tak spory kawał mapy. Wy głosujecie na kretyna [sorki], który zrobił mape w 5 minut, jak on wygra to potwierdze stwierdzenie, że mapping na torgu jest do dupy.
Głos na 1.
-
Jeżeli sie nie mylę to praca ma cieszyć oko, a nie wyglądać tak żeby ludzie myśleli:
"O, spocił się robiąc taki kawał mapy
Jebne głosa!
Jebłem!"
-
Cytuj:
Fluos napisał
Ludzie kurwa, co Wy robicie. Autor pracy numer jeden napocił się jak dzika świnia, aby stworzyć tak spory kawał mapy. Wy głosujecie na kretyna [sorki], który zrobił mape w 5 minut, jak on wygra to potwierdze stwierdzenie, że mapping na torgu jest do dupy.
Głos na 1.
Popieram! Widac ze autor pierwszej pracy sie napracowal, wybieram prace nr.1
-
2, bo wygląda jak oaza, a nie wyspa z wodospadem pośrodku.
-
No i chuj ze sie pocil. Dwojka jest lepsza i tyle...
-
Więcej nie zawsze znaczy lepiej.. dlatego 2.
1 męczy oko.
-
@Fluos
Jesteś w szkole, pani nauczycielka daje Ci temat wypracowania, piszesz je, masz zapisane 10 stron, z tym, że większość z tematem za wiele niema wspólnego (lecz to nie oznacza, że całkowicie niema, po prostu niepotrzebnie się rozpisałeś), Twój kolega oddaje skromne wypracowanie na 1,5 strony, idealnie trzymające się tematu. Zgadnij kto dostanie lepszą ocenę.
@Topic
Głos oczywiście na pracę numer 2. Wiem, że autor pracy numer 1 poświęcił jej więcej czasu i więcej się przy niej namęczył, ale do cholery jasnej po coś TEMATY w tych walkach są. Bo jeśli chcemy oceniać to, kto poświęcił na coś więcej czasu i zrobił ładniejszą mapę (nie koniecznie związaną z tematem jaki otrzymał) to po prostu porzućmy ideę tematów i zróbmy walki "Kto wymappuje coś bardziej zajebistego!".
Tak więc jak już wspomniałem, głos na dwójkę, bo przynajmniej lepiej przedstawia temat.
-
Dokładnie, 2 jest po prostu lepsza... na pierwszej jest wszystko i nic... no i nie przypomina to oazy... przynajmniej mi.
Dwójka - krótko i konkretnie. To mi się podoba.
-
Ja snie, czy niektorzy ludzie powinni wrocic na drzewa. Od samego poczatku bylo wszystko w porzadku, ale to juz jest lekka przesada. Powiem krotko: jezeli autor drugiej pracy wygra to jednoczesnie wyda wyrok na forum TORGA, a to moze byc bardzo interesujace. Czy dzial mapy upadnie? Dowiecie sie tego zaraz po ogloszeniu wynikow ankiety.
@Edit
Juz Oaza w Real Tibi jest cztery razy wieksza.
-
Głos na jedynkę, dwójka - no sory, ale to chyba oaza dla szczurów.
-
Jak dla mnie 1.
2. to hmm takie coś niedorobione , małe i takie sobie .
1. hmm Spory kawał mapy ale też takie sobie . Już wole na to zagłosować lecz czy koło tego nie powinno być piasku ?
-
ja sie wstrzymalem z glosem do teraz.
zagłosowałem na prace 1, może i nie jest to oaza ale autor coś zrobił..
W pracy 2 to autor sobie zrobił piasek i wode i tylko bordery zrobił nic więcej nie ma, naprawde hard job ;s siedziałeś nad tym 10 min za to chyba warn jest nie?
-
A mi się podoba praca numer 2, bo bardziej przypomina mi oazę. Fakt, że praca nr 1 jest bardziej rozbudowana, ale mimo to 2 lepiej zachowuje tematykę.
Do autora 1- według mnie wystarczyłoby jedynie to pierwsze zdjęcie bez tego brzydkiego wodospadu i praca byłaby o wiele lepsza, a Ty zaoszczędziłbyś sporo czasu.
-
Głos oddaje na prace nr. 2. Autor 1 pracy się napracował, ale nie o to tu chodzi kto ile będzie robić, tylko czyja praca będzie bardziej efektywna. Autor 2 pracy ujął temat krótko i ciekawie, dlatego głos na niego. Dziękuje za uwage = )
-
Sry, ale oaza nr 1 ( gdyby miała piasek zamiast wody w podstawie ) chyba również jest możliwa do spotkania? :|
1.
-
Mój głos idzie na prace nr 2, gdyż jest prosta, ciekawa, dobrze wykonana.
Poza tym w pracy nr 1 jest za dużo wszystkiego tzn. jest robiona bardziej na ilość niż na jakość
-
Ludzie nie rozumiecie?
Cytuj:
8. Prace "na odwal się" robione w kilkanaście minut będą traktowane tak samo, jak w punkcie wyżej (#40 pkt. karnych).
ja prace nr 2 zrobię 2 7min max ...
-
A czy Ty rozumiesz?
Cytuj:
Cadosinio napisał
Temat to 'Oaza'.
Mógł to zrobić nawet w minute szesnaście, czas spędzony na mappingu nie zawsze równa się wynikowi pracy.
-
ale praca nr.2 to jest właśnie OAZA
1 też, autor sie napracował, ale wg. mnie druga praca bardziej pasuje do tematu
-