Witam,
szukam cama z tej akcji
Chciałbym zobaczyć jak oni go tam zwabili i ogólnie całego cama..Cytuj:
youtube.com/watch?v=A-1F5rcTPaE&playnext_from=TL&videos=hB2BQOGE6Lc&feat ure=grec_index
Kolega mówił, że cam ma ponad 80minut o.0
Wersja do druku
Witam,
szukam cama z tej akcji
Chciałbym zobaczyć jak oni go tam zwabili i ogólnie całego cama..Cytuj:
youtube.com/watch?v=A-1F5rcTPaE&playnext_from=TL&videos=hB2BQOGE6Lc&feat ure=grec_index
Kolega mówił, że cam ma ponad 80minut o.0
miałem kiedyś tego cama, ale powiem tylko tyle:
trwało to na serio ponad 1h ale przez 70% filmiku nic się nie dzieje tylko stoją i czekają na niego, potem tylko ruszają się jak tam Taifunek wbiega i bo trapneli i resztę już widać na tym filmiku z YT
a ja sie nie zgodze samo ubicie tajfuna trwalo cos kolo 50+ min tyle wytrzymal :) ba gdyby sie lepiej ogarnal zarabal by tych 180+ palkow/ms na dole 1 beam i lecialo po 1k dmg nawet nie podchodzili do neigo tylko za sciana stali ^^ tak czy siak potem lepsze sa filmiki z zemsta taifuna jak wyrabal w pien 3/4 tamtej gildi i legendarne mort hury po 1.2k dmg ^_^
Film, który ja widzialem nagrywany był programem troche starszym niż TibiaCam (*rec), nagrywał go Barles Karste.
Trwał chyba ponad dwie godziny z czego pierwsze 45minut to było bieganie po okolicach Edron (cyclopolis głównie), następnie schowanie się w tzn Taifun trapie.
Niestety nie widać jak Taifun tam wbiega, ponieważ "lurował" go Imargam.
Prawdą natomiast jest, że Taifun bronił się do samego końca, trzymał się około godziny, ciągle atakował z exevo gran vis lux (wtedy to były hity rzędu 700 w ludzi!), mało nie zabił Katrili (wtedy 150~ RP) na UE.
Postaram się odnaleść ten film ale marne są szanse.
i tu widac potege msa _/
fajny cam teraz taifun sie przeniósł na mój serwer ale ciekawi mnie jak on tam wszedł dlaczego i ile naprawde sie trzymał bo wiadomo ze na youtube nie mozna wstawiac dlugich filmów
Może jednak ktoś ma ten filmik albo wie gdzie jest całość?
Bardzo bym chciał zobaczyć w całości..
A jak sądzicie - Taifun umiał coś w PVP czy raczej tzw. zero?
Wiem tylko, że miał 2(+) ownerów? Który był bardziej ogarnięty to nie wiem..
@up
Puki taifun nie zostal sprzedany to mial ogarniecie. Fakt gralo nim pare osob ale ogarniac umieli.
A co do filmiku. To chuja prawda ze trzymal sie tyle czasu. W sumie trzymal sie dosc dlugo ale jak jeszcze nie byl w dobrym trapie i ludzie z jego gildi go leczyli.
PVP to ujdzie, ownerów miał 2 wtedy (Petro i Orzech).Taifuna leczyły 3 osoby Magrami ek, i dwóch druidów chyba był tam Ymy już nie pamiętam trzymał się z 50 minut do puki mu sie manasy nie skonczyły..
W sumie to to zlamił mógł wypchnąć Imargama i uciec ale to były "Emocje".
Hehe Taifun długo się trzymał na pewno. Nie wiem czy się ze mną zgodzicie ,ale to jest jeden z najbardziej historycznych dedów w tibii. Taifun ,który pierwszy raz padł w wojnie chyba. Mineły już dwa lata ,a dalej ludzie pamiętają o tym deadzie :)
yh jak tak sie czyta to co piszeci to szkoda ze nie wroca te czasy kiedy wieksosc userow z torga grala w tibie(:P) , czasy tibii 7.4-7.6. teraz tojuz nawet nie ma do czego wracac;/ a ta jego smierc obejrzalem sobie na yt i jestem zadowolony, poi coogladac ci 2h gadania :D
Gratuluje autorowi, wyciagac filmik z 4 lat, wow!
Nie zwabili go tylko byl afk i go popchneli. -.-
No a ja chciałbym właśnie zobaczyć cały [72minutowy] filmik.. Ma ktoś?
ja pamietam legendy z tej wojny, jak opowiadalismy sobie z kumplami i kuzynami, ze on poprosil gma zeby mogl wbic wiecej fragow i nie dostac bana bo jest w wojnie :D
tez bym ten filmik zobaczyl, chyba kiedys mialem ale reki nie dam sobie uciac
Pamietacie jak taifun zrobil solo dhq na 205 lvl, pierwszy raz msem i bylo nawet zdjecie na tibia.pl? albo jak wbil 200 na anni :D
to byla chodzaca legenda, kiedys to byla tibia a nie to co teraz
Po prostu trap od drugiej strony czekali. Możliwe że jakieś ob mieli lub zwykła akcja.
wtedy nie miał jak wyjść, musiał się manasować, zmieniać ssa/might ringi, a dzisiaj ustawił by bota na wszystko, rzucił mw przed siebie jak go pchali i by wypchnął imargama czy tam imagrama
@Up
Racja
@Temat
Na starym kompie mam całego cama z tej akcji tylko niestety komp na częsci jest teraz rozłożony ale jak poskładam to moge go poszukać. Filmik ma chyba 70-75 min i akcja zaczyan się gdzies w połowie. Co do samej akcji to było to tak, że to niby była zdrada bo na początku akcji widać jak taifun wchodzi 1 za nim imagram i potem odpalaja skulla all i leci wszystko z tego co pamiętam bo jaralem sie tym filmikiem strasznie i ogladalem go po cale dni.
Tak, miał 2 ownerów. Walczyłem z nim w We Rule Again przeciwko Vision i szczerze mówiąc z tego co pamiętam, to 1 owner miał niezły ogar we wszystkim, 2 był strasznym średniakiem.
A co do samego filmiku - dał się tam wcisnąć jak jakiś noob, tyle ode mnie.
@up
Musiałbym napisać do Pasterza (pasterz the axemaster jeśli ktoś jeszcze pamięta ) i miałbym w 100% jak to było, ale to wieczorem zobacze co da się zrobić.
Takie małe sprostowanie: to nie było nagrywane w TibiaCam tylko w TibiCam czy jakoś tak, stary, zapomniany program który wg. mnie był lepszy. A filmik ten mam u dziadków na kompie :p
Lol, nagle wszyscy mają ten cam tylko nie u siebie na komputerze.
Wrzuci ktoś w końcu ten filmik ? Szukałem go długo w internecie ale nie znalazłem.
Też bym z chęcią zobaczył. No zobaczymy kiedy kolega up pojedzie do dziadków a tam inny złoży kompa :D
Dead Taifuna, Historia Fast'Molta to legendy Tibii :)