W środę, 30 czerwca, zostanie wprowadzona letnia aktualizacja.
Wszystkie światy będą offline pomiędzy 13:30 - 18:00.
O nadchodzących nowościach możecie przeczytać tu, tu i tu
Wersja do druku
Taaak :D to już tylko 2 dni :P
Poczekamy zobaczymy jak to wyjdzie.
Z gory mozna bylo przewidziec. Zawsze up jest w srode, a poza tym nie mieli juz czego dac w teaserze :). No coz czekamy do tej srody na Polnocne Zao.
Wreszcie bede miał wiecej capa :D
Cos szybko ten up w tym roku
Dawać już te achievementy i 100x potki, bo zaraz się zdenerwuje moje wy kotki.
Choć aktywnie w tibie nie gram - zobaczyć co się zmieniło wpadnę, teasery były raczej nudne ale pożyjemy, zobaczymy ;-)
ja pamiętam jeszcze 7.6. to były czasy!
Czeka nas najbardziej chujowy update w historii tej gry :/
z wami jest jak z piłkarzami przed mundialem. Zawsze każdy narzeka na piłkę, a i tak się przyzwyczaicie za kilka dni i nie będzie płaczów ;d
W skali chujowości, to uważam, że ten update nie jest na czele.
Pod względem graficznym: fajnie odnowili itemki i zapobiegli wrabianiu graczy, ale nowy outfit wygląda fatalnie.
Rpg: achievmenty, czemu nie? Kolejna rzecz, która chociaż trochę odciąga od expa.
Klient: potiony w stacku, to wielki plus. Wiesz ile masz i jest porządek. Key ringi szkoda, że usuwają.
Tyle zapamiętałem z głównych zmian, bo nie czytałem całych teaserów.
Co do outfitu, to jest to praktycznie demon hunter (goła klata, broń w ręce, płaszcz, kapelusz). Od kiedy poprawili kapelusz to outfit mi się podoba. Quest na pewno nie jest łatwy, no ale ofc łatwiejszy od inq.
Co do taska to mogliby dodać nowe propozycje. Bo np. obecnie nikt nie hunci mrówek, czy frost giantów. Key Ring, no na pewno były ładniejsze niż nowy bp, ale dla mnie to nie będzie miało większego znaczenia.
Mogę się założyć ,że za miesiąc nikt za bramą nie będzie expił. Przez pierwszy miesiąc będzie wielki szał , a potem wszyscy zapomną o tych terenach podobnie jak w poprzednim update.
Doganiamy otsy
Mamy już 100x runki/potki teraz jeszcze exp x999 i można orać!
rly?
Nowy miecz, staty takie jak SoV.
Nowe buty, lepsze od Bohów.
Nowa tarcza, najlepsza w grze.
Wszystko to leci z nowych potworów.
------------------
posted by chayenne
Draken Elite: received assassin dagger (~ similar to Fury drop), draken boots (better version of boots of haste for K/P, rare, sellable to Esrik for 40k), ultimate health potions instead of great ones, and had their magic sulphur rate doubled.
Draken Abomination: had their scales of corruption rate doubled, terra hood added as semi-common/common, ultimate health potions replace great health potions, wand of vodoo added as rare/semi-common.
Besides, both monsters also drop some rares which either haven't been discovered or posted yet, at least they weren't mentioned.
Ryzy 100% racja ;x
Niestety to smutne,ale i to mnie to ryra bo nie gram w tibie xd
100x runy i manasy jeszcze omg :D
Zaniedlugo tp na expa i cave dodany do clienta ;d
K, ale co robić z key ringami? Same zamienią się na te bp'ki, czy wyciągnąć je, opróżnić i do dp włożyć ? :d
kazdy update wedlug was to beznadzieja i kazdy konczy grac a i tak ludzi na tibii w h.j
osobiscie mnie kazdy up cieszy szczegulnie ze sa nowe miejcowki bo sie zrobi luzniej na starych przynajmniej przez jakis czas:D
co do key ringow mi to rybka bo ich nie uzywalem;p
potki fajnie bedzie porzadek
outfit hmm... olewam i tak najlepszy do mnie to assasin :)
Sorki, ale chyba powinieneś wstawić "doganiamy inne mmorpg!"
Ludzie opamiętajcie się i spójrzcie na inne MMORPG - tam stackowanie potionów do 100 jest normą, a czemu tak w Tibii ma nie być? Bo OTS'y były pierwsze? Jak pomysł jest dobry, to czemu ma się go nie wprowadzać?
Używajcie mózgu.
Wystarczyło poszukać. ;p
Broken Key Ring
* Tothdral (Ankrahmun) - 8000 gp
* Partos (Thais) - 8000 gp
Stackowanie jest świetnym patentem, tylko ten kto nie widział na żywo na test serwerze ma prawo marudzić. No i nareszcie robienie lootbagów będzie niemożliwe >:D a co więcej nieopłacalne, bo większość typowego 'złomu', który złomiarze pakowali do swoich worów będzie sukcesywnie zastępowana lekkimi, stackowalnymi produktami.
ej panowie ale o co te spory jednym nie podoba a drugim nie tak samo jak pisanie ze niema jak tibia 7.6 czasami aktualizacja się przydaje wiadomo czasami kicksoft za szaleje ale patrzeć na to z dobrej strony
Ciekawa aktułalka z tymi runami i potami moze nawet wejde czasami pograc ;)
@UP
Chyba nie powiesz, że zniszczą taki przedmiot jakim jest MACE. O Nie to tragedia !!!
Złom będzie wypadać, ale te gówna 10x lżejsze też
Super Update juz nie moge sie doczekac chodz i tak duzo mi on nie da bo mam jedynie 80 lvl wiec sobie nie pozwiedzam nowych potworkow ^^ Ale Stackowanie itemkow jest naprawde imba !
Jeszcze 3 godziny
@Basf
Naprawdę się łudzisz że zdążą na czas? :):)
down
Zazwyczaj "trochę" im nie wychodzi, chociaż może się poprawili (nie wiem bo już nie gram)
Ostatni up zapodali jeszcze parę minut przed czasem. Czemu nie tym razem?
Hehe no wiem ale miejmy nadzieje ze im sie uda bo koncze prace przed 18 ;-)
Wie ktoś może coś o nowych butach które mają być lepsze od boh'ów??
Draken boots
Czy to tylko plotka??
ja słyszałem że będzie nowy hełm który ma niby dawać +1 do skila walki z dystansu
@up
tak, będzie nagrodą z Wrath of the Emperor Quest
spóźniają się chamy :<