sharyxm napisał
Wiem, że temat stary.
A teraz utwórzmy przypuszczalną wersję tego 117 ek.
"Miałem problemy z internetem i chciałem przetestować jak mi pójdzie na frostach. Nie chciałem ryzykować i wchodzić od razu na normalny spawn, więc postanowiłem, że ubije pare frost drag hatchlingów, a potem frost dragona. Ktoś zostawił na ziemi d hamy jak miło. O jakiś 54 elder druid jest na spawnie. Pewnie soule zbiera. Spytam się go czy jest br, bo za bardzo nie znam angielskiego, a przydałaby mi się pomoc jakbym miał dc. Niestety to nie br, więc będę musiał mieć nadzieję, że nie będę miał dc. Idę sobie spokojnie zabijam hatchlingi i przyszedł czas na frost dragona. DC! Szybko włączcie mi internet.
*15 czy ileś minut później*
Wreszcie mam internet. No fajnie padłem. O **** zapomniałem kupić blessów. Spytam tego druida może mi odda chociaż sworda.
-Plax Sword
W odpowiedzi usłyszałem pare brzydkich określeń na temat mojej narodowości.
Tak oto kończy się moja przygoda z Polakami."
W twoim opowiadaniu nie wspomniałeś, że mówiłeś do niego, aby sobie poszedł albo nie brał d hamów. A d hamów zawsze pełno leży na frostach(przynajmniej zawsze kiedy ja expie tam po kimś to jest pełno), więc pewnie stwierdził, że te d hamy są niepotrzebne, więc je zbierał. Odnośnie atakowania twoich potworów, to napisałeś, że najpierw uderzyłeś kilka sd we frost dragona zanim zorientowałeś się, że knight miał dca, więc widzę, że ty atakowałeś jego potwory, a on twoje. Więc według mojej opinii źle postąpiłeś. Ja gdybym był w podobnej sytuacji, to bym starał się pomóc temu knightowi przeżyć, a jakby to mi się nie udało, to bym poczekał jakieś 15 minut na jego zalogowanie się, a jeśli by się nie logował to bym mu wysłał do miasta, w którym mieszka. Ostatnią rzeczą, która mi się nie podoba, to twoja odpowiedź na prośby Brazylijczyka o zwrot sworda. Z twojego opowiadania można się łatwo domyśleć, że on nie próbował cie obrazić, bo wspomniałbyś o tym, a ty mu "powiedziałeś co myślisz o br".
I przez takich ludzi jak ty Polacy nie mają najlepszej opinii wśród innych narodów.