Jak w temacie.
Ktoś gra?
@Edit
Jak temat się "polepszy" to zedytuje bardzo fajnie temacik.
Pozdrawiam,
Avithor
Wersja do druku
Jak w temacie.
Ktoś gra?
@Edit
Jak temat się "polepszy" to zedytuje bardzo fajnie temacik.
Pozdrawiam,
Avithor
Refresh.
Pozdrawiam,
Avithor
To że ktoś gra i akurat będzie ci tu pisać to hm, nie wiem czy to przejdzie. Już lepiej szukaj znajomych w temacie serwera w Polowaniach.
O co chodzi w tym temacie? Ja tu zdjęć nie widzę, a to ma być temat z ss tak??
BTW. grałem tam kiedyś
Radze odrazu zedytować temacik bo w takim nikomu sie niechce pisać ;p
Załóż temat w polowaniach i ktoś się znajdzie.
Polowania nie chodzą w grę...
Mam na myśli tutaj rozmowy, o wszystkim i o niczym, ale o Infernie.
Troszkę zdanie śmiesznie brzmi, ale dział jest dobry.
Pozdrawiam,
Avithor
Ja gram - team zecioka.
ja gram ;D Nick Grosiok xDD <<< parodzia zecioka ;D jak cos to mozna do mnie pisac w grze ;)
@up
Z tego co rozumiem to nie bierzesz udziału w wojnie?
btw:
Bardzo mało jest tu osób z inferny, może to wynika z tego że większość osób w teamach ma 18+ lat i mają w dupie takie forum.
jesli chodzi o mnie to ja mam 11 lvl ;DD to do wojen mi sie nie spieszy ;D gram od wczoraj ;p piszcie w grze
ja też tam grałem ale to tylko noob har, nie zamierzam wracac do tego beznadziejnego świata
beznadziejnego?
ja miałem chyba z 30 lvl, przyjaźniłem się z kolesiem, którego wpierw chciałem ubić ale mi nie wyszło, on mnie ubił i tak się zaprzyjaźniliśmy.
paka miałem.
Ogólnie kiedyś było inaczej na infernie... były całkiem fajne wojenki i się zbierały zajebiste teamy przeciw sobie, teraz latają bandy 8 lvli i się cieszą jak zajebią random target...
@up
Z tymi noobami to tak jest od 3 lat :P
@topic
Inhabitant of Inferna since september 2006 mofo! W tym 2 lata retired ; p
Ogólnie to nie wiem co się teraz dzieje na serverze, ale fakt kiedyś było fajniej. Pełno botów, masslogów, noob-teamów z sdkami i power abusserów. Było baaardzo ciężko się wybić na tym servie i cokolwiek osiągnąć, nie to co teraz po ostatnich update'ach....
Ostatnio znów wzięła mnie chętka na powrót do gry i może powróce ^^
Właśnie teraz brakuje mi 8-11 lvli którzy chodzą codziennie i kogoś leją ;].
Kiedyś tak było bo był exp za zabijanie i ludzie przesiadywali w dp czekając na kolejną ofiarę wychodzącą z temple.
Mass logi są, boty są (99% należy do jakiegoś teamu jako cashmakerzy większość oczywiście), power abuserów na takim świecie zawsze będzie od chuja jak im nie szkoda zabić low lvl. Przykładowo 50 kina zabił mi 8 kine, albo 80 ms wpadł po 9kine. Jak podpadniesz a koleś jakiś pierdolnięty to może cie nawet zrookować.
Chłopie ale takie pa to na tym serverze normalka ale kiedyś było tak, że jak wbiłeś level większy jak 30 to wpadał po Ciebie ktoś z gildii rządzącej i Cie huncił. I później albo płaciłeś i miałeś ograniczenie lvlowe albo miałeś już pograne. A co do mass logów to poszukaj sobie starych cam z tego servera i wierz mi - takich mass logów już nie robią.
A tak apropo noob teamów, jak kiedyś robiłem 35 druidem uhy w northport to przyszło do mnie coś koło 25 pk z lvlami mniejszymi od 15 no i niestety- jak w każdym teamie 4 osoby z levelkami koło 25 xP
Spoko ;D Tak apropo to gra ktos tam? czy tylko gadacie jak tam jest :) jak cos to z kumplem zbieramy taka ekipe fajna kto chce moze sie dolaczyc xd mozecie tu pisac xD
Mam tam 6 charów na main account i kilka na innych account do dawania tp etc. Ogólnie to 5 charów, którymi mogę grać i jeden do pekowania. Dawno nie grałem i nie mam pacca więc teraz tak dla zabawy zrobiłem sobie palladyna ;S
Jak uzbieram kase (ok 140 - 180k) to kupie sobie pacca i zacznę normalnie grać druidem :)
Ja mam 90+ lvl rp
mam 16lev ;p chętnie pogram ;]
Pisać swoje poziomy, nazwy postaci, profesje. Ja też jestem głównie za Zeciokiem, nie za Elrundhirem.
@Basmatek
To graj, broni Ci ktoś? ;S
Ja nie wiem jaki teraz war jest(między kim a kim, tzn na bank między szwedami a polakami, ale nie wiem kto w jakim teamie etc), ale Elrundhir ma już chyba 4 czy 5 właściciela tak samo jak Herr ;)
To ty może też się przedstawisz?
@edit
Dzisiejszy cam: http://www.speedyshare.com/files/233...oo_yalahar.cam
@up
O fuck ile ludzi których pierwszy raz widzę xD
Generalnie to ja już nie ogarniam kto z kim i gdzie od czasów poskromienia rodzinki Banksów (James Banks, Jason Banks etc z 8 ich było i latali z ottarem i innymi ; d) przez jeszcze stary szwedzki team. Teraz to się nooba namnożyło i już nie ma tak dobrze jak wcześniej, że jedna gildia mogła rządzić silną ręką, bo już jest po prostu za dużo ludzi (możecie się śmiać, że i tak mało jest graczy jak na jeden świat, ale kiedyś przeciętnie w dzień roboczy, koło godziny 16-17 jak było największa liczba zalogowanych graczy, na tym świecie było w maxie 180 graczy).
Może zdradzisz jaki kiedyś miałeś nick, spytam sie na vt, może ktoś cię pamięta ;] Albo powiedz jakieś name jaki pamietasz oprócz sadonica to może skojarze ;d Tej rodziny wogle nie kojarze, ale ja dość krótko gram tutaj.
Jak niewiesz kto to sadonic (on zaczął chyba w 2006r to jesteś dinozaur zagrożony wyginięciem ;d ). Jak będę na kompie to ci dam name kolesia z 2003r to jego powinieneś pamiętać.
to ja tak:
Grosiok - 16 sorcerer
Grosiok of inferna - 14 druid
zbierzmy ekipe ;d
Jak kogoś interesuje to: http://www.speedyshare.com/files/23322352/yr_battle.cam i http://www.speedyshare.com/files/233...thais_mos_.cam
O bosh Arvalek jeszcze gra?? Ludzie ratujcie to taka ciota jest :S
@Jimmy
Jak byś mógł to wstawiaj tutaj linki z camami chętnie obejrzę poza tym wtedy inni też mogą zobaczyć jak to jest na Infernie :)
Chyba jednak wracam do gry. Zacząłem skillować swoim palladynem. Jutro dostane od kumpla 600-1000 small stones więc szykuje się jakaś nocka ^^
Tak się zastanawiam... czy ten temat jest we właściwym dziale?
mniejsza z tym w ktorym dziale ;D
Podaj swoj nick :D
Czasami mogę wejść pomóc PK czy coś takiego, mam chyba 13 lvl sorca, nick: Kuba Inferna
Do normalnej gry mnie nie ciągnie, po update w którym dodali że nie dostaje się expa za ludzi zniechęciłem się do tego serwera.
Kiedys tam gralem jak mi sie nudzilo ale nic konkretnego nie osiagnelem.
20 pall ;p
Offtopujac:
Teraz juz nie ma expa za ubicie kogos? ;d
Nie, nie ma już expa za zabicie i są blessy.
dobra ku*wa ale kto tam gra.?????????
i ja tam gralem, 25 lvl ms ponad 300 fragow :D ekipa Istai Oriona i gildia Kaffes Gosskoers (jakos tak) i bylo smiesznie. teraz gralem i wbilem 20 lvl przed zlapaniem hunta tak to kiedy nie logne leca po mnie w 2-3 osoby 40 lvle ;< mam ciagle postac mozna cos zmotac
KG? Te nooby? Istai Orion ta ciota?? Shunciłem całą waszą gildie jednym charem.......i co by było śmieszniej to był 38 druid -_- ....
Nie ma mnie w domu narazie, wróce jakoś za 2tyg. Z tego co wiem to Ista~~ jedyne co robi to kolekcjonuje goblety z areny na svar. Arvalek ostatnio zmienil chyba ownera po czym sprzedawca go odzyskał.
Hahahahahahahahhaha
Nie znasz mojego nicku, nie wiesz, gdzie expie ogólnie gówno o mnie wiesz więc możesz mi naskoczyć ;]]
A KG to noooby były i to konkretne skoro was owniłem 38 druidem i możesz się pieklić ile chcesz ale tak było i historii nie zmienisz ;]
Odwiedziny? Spoko. Wpadaj kiedy chcesz! Serdecznie zapraszam! ;]
ok fajnie tylko kurwa dalej niewiem kto gra a kto nie...
Chyba po postach i ich treści możesz sobie wywnioskować, że ja i Jimmy gramy na tym świecie....
Sam daj nick to nawet dzisiaj wpadnie do Ciebie komitet powitalny...
Też tam gram ostatnimi czasy : ) 49 ed jak na razie. Alechandro jak coś to daj nick na priv, dam Ci namiary na vt. Ciężko jest, bo wyłapałem z ekipa hunta od szwedów.
Nie ogary, ale jak paru wpadnie na expa to gorzej. Kojarzysz może Bacardi Swazller, Zappy Zap, Dark Vanly, Random xei? Głównie oni, frajerstwo.
Mhm Dark Vanly o ile nie zmienił posiadacza konta jest dobrym graczem zabijającym głównie ludzi zasługujących na deada : P
Fakt - lekki random, ale nie zabija ludzi, którzy ogarniają server i cokolwiek na nim znaczą. Takie samo podejście ma Random Xei.
A jaki masz tam lvl? Dałbys rade załatwic jakies plecy : D? W ogole polacy już całkiem wdupili tego wara, mam racje? Będą jakieś akcje jeszcze, od jakeigo lvl wtedy biorą?
Ja mam chary :D
nick :Druidoziom
a cochnlopaki teraz na infernie sie dzieje?
Ooooo Druidoziom :D
Dolorez - 19 druid/pacc
@up kiedy to bylo? z 5 lat temu
btw, ten screen z muzeum ;d?