Witam!
Postanowilem założyc temat w którym Gildia Shadows będzie dodawać swoje SSy z huntow itd. itp.
Prosze o dodawanie SSów tylko przez czlonkow gildii i o szczere komentarze. =]
Dziekuję!
Wersja do druku
Witam!
Postanowilem założyc temat w którym Gildia Shadows będzie dodawać swoje SSy z huntow itd. itp.
Prosze o dodawanie SSów tylko przez czlonkow gildii i o szczere komentarze. =]
Dziekuję!
Podpowiem na początek 3 zdjęcia bo warn poleci tak jak regulamin mówi.
Mógłbyś podać skład ekipy, z która grasz kto będzie dodawał ss.Cytuj:
Jeśli zakładasz temat w tym dziale, najpierw przygotuj sobie trochę screenshotów, nie zakładaj tematu bez nich lub z jednym zdjęciem. Jeżeli nie masz 100 postów, zamieszczaj zdjęcia w załącznikach ( Poradnik - jak używać załączników ).
Tutaj jak cos link jak wklejać ss jak nie masz 100 postów
w ww.forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=307841
Edit
już widać co nieco, mógłbys pokac eq skile mlvl swojej postaci.
Widać wysoki lvl pewnie ms, ale przydało by sie opisać po screenach, bo nic nie widać żadnych akcji tylko awanse.
Mimo wszystko życzę wytrałości i regularności w prowadzeniu tematu oraz powodzenia w grze.
Mam pytanie korzystasz z bota ?
Expicie często grupowo?
Widze temat dzisiejszy ale no chyba powinno to troche inaczej wygladac ;( Poki co jest strasznie dretwo nawet nie widac jaka profesja grasz ;| Oby inni czlonkowie gildii bardziej sie przylozyli wrzucajac swoje ssy.
Nie zapowiada się ciekawie no ale zobaczymy. Mam nadzieje, że się jeszcze rozkręci. GL
podlaczam sie pod to co napisal pijak87 , zrob screena na tibia.com gildi ... dajcie jakies fajne akcje cos ;] bede zagladal ;]
Moim zdaniem to nie ma sensu, ponieważ skład gildii się jeszcze dużo zmieni... Za niedługo dodam SSy eq, stanu postaci i może jakiś awans.
gz spaaroow lvli.
dobrze ze temat zrobiles na 100% bd zagladal niech ten twoj kumpel rp tez dodaje ss poogladam sobie z checia ciskaj do 200 gogogog !
Jak obiecałem pododaje troszkę SSów, eq, stan postaci, awansy ... =]
Haghy cieszę się że będziesz odwiedzał ten temat, przypominają mi się te czasu kiedy byłem na Unierze...
GrAtZ lvla i exp widze ladnie ci sie tam powodzi xDDD
Ciskaj dalej 200 juz niedlugo hehe
Jakby mogło być inaczej, a nad 200 popracuje. xD
temacik fajny ; ] ciekawe ss gratz adv itd... a mlvl jaki masz?;p masz screeny z jakis fajnych questow czy cos?; ] czekam na wiecej :P
Temat o Hardcorach
http://forum.tibia.org.pl/showthread.php?t=365276
Zapraszamy i prosimy o komentowanie ; ]
Dziś mam dla Was z Quest i awansik. =]
Poza tym chciałbym pozdrowić pewną bardzo miła osobę! :* :* :*
Spoko fotencje :P Tylko jakoś nie lubię ściętych. Spróbujcie coś gildiowo pohuntać, bo praktycznie tylko ty ssy wbijasz ^^
gz spaaroow ciskasz
@Refugia
To już pewne około 20 czerwca zawitam na refugie mam nadzieje ze w twojej gildi bedzie miejsce dla mnie :)
ooo Spaaroow :) będę zaglądał ;D a co z pucharkiem który od nas dostałeś? :D Masz go jeszcze? ;p Ja się zastanawiam też nad przeniesieniem bo nasza gildia się sypie i ogólnie już nikogo tu niema z znajomych tylko garstka:)
Temacik zapowiada się ładnie tylko coś więcej akcji dawaj bo na samych advach nie wyżyjecie :P
Pozdro i gogo 200 :)
#edit
Haghy mniejsce? ;d
@Haghy
Dzięki ci, a miejsce na pewno się znajdzie ;D
@Awar
No stary o pucharze pamiętam poleruje x10 dziennie xD
Jakbyś się przeniósł to bym miał wypasiastego blokera na hunty i w gildi byłbyś rozchwytywany ... ;D
Dajesz Spaaroow.!! Widze ze niezle sie bawisz;p
gogo to 200!!
Pozdro.;D
Tutaj kilka SSów z expa, i huntów. :)
Ładne sski ale tylko ty dodajesz! Niech koledzy też dodają !!
Wybierzcie się na jakieś hffy czy coś żeby akcji coś było bo widać że sie starasz ale sam tematu nie utrzymasz ;(
A co do pucharku miało być 15 x dziennie i w soboty 20 :D
Pozdro
#edit
Wy tam chyba nie macie żadnego ED jak patrzyłem sami ms rp i ek ;d
Awar na hhfy to możemy iść jak ty się przeniesiesz, będziesz miał msa na hunty ... ^.^
Może się przeniosę w poniedziałek albo wtorek ale nic pewnego tak sobie tylko myślę
To nie myśl bo to boli, ale zacznij działać. :D Mam nadzieje że zobaczę cię wreszcie na Refugii :)
Parę awansów, demce i stan postaci.
ladne advance gz lvl zycze kolejnych sukcesow ;p
Ładne sski :) wreszcie jakaś akcja! Spaaroow a Ciebie tam nie było? ;)
Jak może ktoś niech mi poda jak u was stoją :
G legi, mms , mpa , fireborn giant armor, emerald sword , demon helmet, zoan helmet z góry dzięki!
co do ss spoko widocznie nic z demcow nie spadlo ...
Oo i Boosterio tez jest:P nasz super bloker:d
wrzucajcie wiecej ss bo temat wam upadnie...
dawajcie więcej ss i odp na moje pytanie kilka tam up :P
Wrzucajcie jakies fotki bo temat sie ciekawie zapowiada tylko nie ma zabardzo co ogladac :D
Sam pykam od czasu do czasu na Refugi wiec z checia tu pozagladam :)
Awar chciałeś ceny więc Ci podam to są ceny za które ja bym kupił :P
mpa tak z 150k, g legi 40k, mms 40k, demon helmet 80k, zao helm widziałem jak ktoś kupował za 160 k ^.^ ceny mogą się różnić o 10k+ albo 10k- zależy czy ktoś jest cierpliwy .... :)
Ja ostatnio często na dlach śmigam bo nie pamiętam już kiedy tam miałem waste, zawsze coś spadnie a exp nie jest tam aż taki zły. :)
spa~ile expa wyciagasz tam na dls na h?i jak z lootem? dopisuje?:) dodawajcie wiecej ss !!
Hmm exp jest dobry jak jestem sam to nawet do 450 k/h z frigo (nie bije dli z sd), a z lootem to różnie raz mam x2 rh i towerke a raz tylko towerke albo d slayera
Co jakiś czas wchodze na forum i widzę że się starasz ale na uni miałeś lepsze ss'y :) . Ale gz (gonisz mnie ;PP)
Spaaroow Szykuj Się na moj wjazd na ten serv ;D a tak ogolem gz lvl ;D
Nieźle Ci idzie ja wpadam na 85% w wtorek kupuje ale zanim dojdzie to z 2 dni :S więc w piątek koło będę może wcześniej może później :p Są tam jacyś ed? jak tak to podaj nicki na PW
cisniesz Spaaroow!
Temat podupada wam!
Spaaroow - podaj mi nicki jakiś druidów co tam znasz :P jutro albo dziś jeszcze tam będę.
Miejsce w gildii się znajdzie dla mnie? :)
Bongo - więcej akcji dawaj bo na advancach nie wyżyjecie!
Ale ważne że się starasz :). Nie zniechęcaj się do dodawania fotek wręcz przeciwnie niech Cie to zmotywuje do dodawania coraz lepszych zdjęć!
Awar miejsce w gildii zawsze na Ciebie czekało, nicki edów podam ci na privie bo nie będę tu nikogo wymieniał ani wyróżniał ...
Jednak dopiero 16 do was dołączę chciałem ale nie mogę przejść bo ja mam złą kartę VISE która nie obsługuje tego, mam tą zwykłą ;D
Więc poczekać musisz :D
Banshee quest i mały awans
temacik wam umiera... ja myślę że w wtorek już u was będę więc szykuj miejsce w gildi spaaroow ;) i dawajcie więcej ssów
spaaroow tez niedlugo wbijam ogolem gz
@up ^^
możesz wklejać fotki ale nie z linku imageshack itd tylko dodaj jako zalacznik :)
@spar
dawaj ss !!!
no to prosze
Chcecie ode mnie SSy to proszę bardzo. ^.^
hehe ;d gratuluje awansu no i 400k/h ladnie ladnie :P
hehe gz ;D
ja oram dalej ;D