Witam.
Czy możecie doradzić mi gdzie expić knightem na 50 lv i wzwyż? Kupiłem PACC i chce go efektywnie/townie (nie wiem, które co znaczy)go wykorzystać. Z góry dziękuje. W razie potrzeby proszę pytać, odpowiem jeśli będę potrafił
Wersja do druku
Witam.
Czy możecie doradzić mi gdzie expić knightem na 50 lv i wzwyż? Kupiłem PACC i chce go efektywnie/townie (nie wiem, które co znaczy)go wykorzystać. Z góry dziękuje. W razie potrzeby proszę pytać, odpowiem jeśli będę potrafił
powiedz jakie masz eq i skille bo 50 kina moze miec p seta i skille 50/50 jak i full seta i 80/80
Jeżeli masz dobre skille możesz efektywnie expić na mutated humanach + mutated ratach naprawde jest tam fajnie nawet 80k/h z lekkim waste albo nawet plus.
Oczywiście dragi yalahar, darashia.
Jeżeli nie jesteś kasiasty to proponuję żółwie.. albo magiciany
@down
posrało cię WATER ELEMENTALE knightem?
Już mówię ;) nic specjalnego w gruncie rzeczy, skille: 76/76, a eq: crushader, dms, k legs, boszki, relic sword, v shield i polatinum amulet
najprościej będzie męczyć żółwie, ew. dragi na yala,
1.piraty dolne poziomy, (nargor)
2.elf camp, orc camp, mino camp na yala,
3.chakoyki na svar, frost gianty svar, barbarian campy (średni i mały, na duży imo trzeba 60 lvl)
4.całe mino tower na darashi
5.djiny od 60 lvl na yala
6.cyklopy na tej wysepce koło yala (fenrock bądź mistrock, nie pamietam)
ogólnie masz dużo ciekawych respów, ale zależy czy wolisz zarabiać czy expić, największy + będziesz miał na barbach, mino i elfach; najszybszy exp to dragi cylopy i gianty.
No ogólnie to nastawiony jestem na exp z niedużym vaste :p Dlaczego nikt nie proponuje banuty?
Ja polecam Cyclopy na Mistrock. Sam tam expie 57 EK i mam tam 60-70 k/h, a i wychodze na +, ewentualnie na 0 ale to rzadko :)
-Task na Mutated Raty.
Wpadną Ci punkty, dzięki którym na 90 lvl'u będziesz mógł zabić Demodrasa/Tiquandas Revenge i wciąć TASK na 6666 demonów.
Robiąc taski będziesz mógł też sprzedawać trophy itd.
Dodatkowo za wykonanie taska z Mutated Ratami możesz zabijać Bossa,
jest to opłacalne, ponieważ z Bossa leci ciekawy loot :)
- Tortoise na Fenrock
- Tortoise na Lagunie
- Barbariany
- Minotaury (Lootbagi + Ścinanie skórek)
a)Darashia - Jest Mailbox z Postmana, więc będziesz mógł sobie wysyłać loota.
b)Yalahar - Jak jest z Mailboxem, to nie wiem.
- Cyclopy na Mistrock
Pozdrawiam,
Kafar.
A możecie jeszcze napisać gdzie jest najwięcej dragonów?
na dragonach bedziesz strasznie wastowal... no chyba ze masz wyjatkowego farta do loota :)
Możecie mi jeszcze powiedzieć gdzie znajdę najwięcej ghouli?
Na tombach, jeśli chodzi o pacc.
http://www.tibia-wiki.net/wiki/Tomb
Jeśli facc - ghostland.
http://www.tibia-wiki.net/wiki/Ghostland
@Pojedyńczy drag - wolniejszy exp.
Tomby wyjdą mu na lepsze, dodatkowo z dużo większym profitem w expie jak i $.
Ja bym poszedl jednak na te dragi.
Bilbym pojedynczo na venore dragon lair..
Kumpel na 45 lvl nie mial waste,ze skillami 65,ty jak cos spadnie tez nie bedziesz mial,oblookaj jakis poradnik,jak bic dragi knightem na low.
Pzdr..:)
Cyklopy, na Cyclopolis robilem 70k/h z nieco slabszymi skillami (z bonusowa stamina).
Witam ;) wbiłem 76lv na żadnym z wyżej wymienionych potworkach - lizardy ;-) kupe kasy do przodu, nawet do 80k exp/h i jeszcze dwa skille złapałem ;p od 80 to już pewnie tylko dragi co?
Masz jeszcze culty :p
Oczywiście dragi jak najbardziej ;p
Gdzie jeszcze mozesz cycklopolis.
Ewentualnie idz z kim na rozne hunty :p
To jest najlepsze wyjscie :p
Witam ponownie xD Czy możecie napisać na czym najlepiej expic na 90 lv? dragi to tak może raczej nie za bardzo bo to kurcze ciągle zajęte te expowiska :/
Na cyclopolis 70k/h z bonusowa? chyba expic nie umiales.... ja na 40 lvlu ze skilami 75/75 ciagnalem 80k/h bez bonusowej :)
Ja na twoim lvl expiłem na żółwiach :s Fajnie % leciło a kasa mi sie zwracała. Spróbuj też na małpach tam zawsze bedziesz na dużym +. Ewentualnie możesz iść na lizardy, ale nie przed miastem z dobrymi skilami i Eq dasz Rade xD
Jakie water elementale? Toć one nieopłacalne dla knighta.
Taski : mutated raty (same raty bedziesz na minusie chyba, ale z bossa sprofitujesz) [90lvl...]; piraty- dla addonu i nawet przyzwoity
exp i kasa
Exp:
Żółwie (najniższe piętra)
Mutated Humany (dzielnica Yalahar)
OF (zależy jaki serwer i ile jest ludzi)
Barbariany (mały obóz, może w średnim dasz rady)
Cyclopolis/Mistrok
Lizardy
Banuta-małpy