Witam. Umieszczane tu beda Wspólne hunty, advance z lvli skilli i rozne looty na start daje 2 screeny
Załącznik 216650
Załącznik 216651
Wersja do druku
Witam. Umieszczane tu beda Wspólne hunty, advance z lvli skilli i rozne looty na start daje 2 screeny
Załącznik 216650
Załącznik 216651
to ja dodam 3 od siebie...
Yyyy, nie ma co komentować. Gz lvl
Temat na razie nudny bo nie ma co oglądać. Advów to w każdym temacie jest dużo. Wklejcie coś z akcji żeby było ciekawiej. Przedstawienie postaci, skille czy coś.
#Up
Hacka miałeś?
ta. i narazie chce sie odrobic wiec ssy beda nudne...
ja tez po hacku ale odrobilem juz troche ;p
niedlugo pacc top ciekawiej bedzie
Narazie ss'y troszke slabe, ile osob bedzie wrzucac skriny?
hmm ile osob . jak kazdy zalapie o co chodzi jak tosie robi to kazdy bedzie wrzucal
Teraz moja kolej ;P
Czesc dalsza :P
No i ostatnia część :P
boszki ;p
Załącznik 216727
Abudin dalej ma dwóch ownerów?
Royal cisniesz tym pallem ;p Mozna wiedziec jakie masz aktualnie skille?
a kto ty wogole jetses ze pytasz sie o 2 ovnerow?
Kupiłes ta postac od innego użytkownika tego forum?
to tylko takie kontrolne pytanie, bo nie chce opierdalac kogos o cos czego nie zrobił
Edit
czyli znasz uzytkownika Zary, ale pewnie juz nie pamietasz kogo oje#ałeś na 120k, bo masz strasznie krótka pamięć do takich rzeczy
nie chara nie sprzedalem ovner aktualny ten co byl
Tez zapamietalem abudina, ale jako najwiekszego nooba na servie, ktory kradnie, kupuje chara jak teraz widac, oraz wyzywa rodzine.
Jesli nie kupiles chara to oznacza multi konto na torgu.
Wiec report.
dziekuje&dowidzenia
A co do tematu, mam nadzieje, ze gildia sie rozkreci ale bez abudina, bede tu zagladal jesli temat nie upadnie
Szaryy ty masz chara na securze o nicku "Zipcio" i z tego co wiem to jest wiekszym noobem niz ci co zaczynaja 1 raz grac w tibie...
Dzony901 nie wkurzaj sie tak bo ci żyłka pęknie, zacznijmy od tego ze Zipcia znałem jak grał i był spoko, to że dziesięciolatek ma żal do kogoś innego bo osiągnął wiekszy lvl to nikogo nie obchodzi
http://i39.tinypic.com/250ny13.jpg
A może jeszcze dodam ze juz raz mnie chciałeś na gsach trapnąć kozaku od siedmiu boleści.Cytuj:
14:59 Shadow Pixel [60]: wysle te bohy
14:59 Abudin Ib Jabbir [144]: do ank
odezwał sie "pro haj lewel plejer"Cytuj:
Szaryy ty masz chara na securze o nicku "Zipcio" i z tego co wiem to jest wiekszym noobem niz ci co zaczynaja 1 raz grac w tibie...
i co to jets twoj dowod z tymi bohami?
takich screenow ti ci moge narobic z 20 jesli chcesz i z full eq
oto wiadomosc od uzytkownika Zary
Jak bys mial troche honoru to byś się chociaż przyznałCytuj:
Cytuj:
Piotrreq napisał
Siema, przed 21.12.2009r. wysłałem ci 4 bohy, miałeś mi je zamienic na enchanted chicken wingi, potem dostalem bana, dzis weszlem na Tibie a bohów ani wingów nie ma, Przeslij mi je do venore nick Shadow Pixel
Cze. hmm mi nie wysyłałeś tych boszków;] jak kolega się lognie to powiem zeby Ci odesłał... a co to za głupi post na temat abudina na Thread?
oj Abudin, widze ze kolejny 'zbieg okolicznosci' ze kogos ojebales? ;]]
tak sie sklada, ze tez juz pisalem o tym zlodzieju w temacie, gdy chcial sprzedac chara.; ]
@UP - Zipcio nie osiagnal wiekszego lvla bo tez kupil chara ^^
ABUDIN = SCAMMER.
@down - My po prostu uczulamy 'neutralnych' graczy z gildii;)
@off - Kolejna gildia typu 'Nagly atak spawacza',
czyli pelno zlodziejow i dlugo nie pociagnie..;)
mimo to, uczciwym graczom zycze powodzenia w dalszej grze!
Czy to forum ma temat zażalenia i skargi ? Chyba nie , wiec proszę zrobić sobie osobny temat i tam się kłócić kto taki i owaki. :|
Awans na 70 lvl
ja znam Abudina od ponad pół roku i ani razy mnie na nic nie ojebal. a mial w hu* okazji. Co pare dni sellal mi loota do djinna na 100k+ i nigdy mnie nie orznal.... tyle odemnie.
W tej gildii byłem aż jakieś 48h, gildia zbudowana na kłamstwie i fałszu ;) Już w drugi dzień oszukali (lider z kimś) gościa na 300k~ Ogólnie wszyscy się kłócą i jest jeden wielki chaos.
Co do screenów to fajnie, że tyle osób je zaczęło wklejać, ale czy Ci ludzie wiedzą z kim się zadają?
no to powracam do wklejania zdjęc tylko nieco innym charem :>
@ do wszyskich up, jak narazie na GC zadnej klutni nie było :> to po raz, po dwa nikt nie pisal na gc ze został oje***ny przez kogoś, poki co jezeli nie przekonam sie na własnej skórze to co piszecie traktuje z dystansem :> zeby nie bylo OT macie odrobiony lvl
Troszkę nowsze ;)
No i oczywiście 2 część ssów
Zaje***cie że mi wyszedl ss :( grrr
no to i ja advance Załącznik 217407
a chwile potem rhZałącznik 217416
Załącznik 217417
Ogolnie mam nadzieje,ze screeny sie rozkreca i gildia wkoncu ogarnie sie i zrobi porzadek z abudinem.
A btw, reporcik za duble posta! <3.
Powodzenia w dalszej grze
Powoli ale do przodu
loot na 5 bp strongów bp icicle i 1h sofciaków
wbite 81% lvl'a
a tu wary zuzyte (ja 20bp p i mhyrena 200smp)Załącznik 217560
jakis nudny hunt....
Kolejny awans
REFRESH
W końcu uzbierałem na softy i narazie odpuszczam culty. Pare lvl'i i atak piratów. WKLEJAĆ FOTKI !