Bajbek napisał
OTS dobry, jednak admini jak i gracze nie mają pojecia o pvp.. Co to kurwa jak tam nie ma ani mwali ani nic takiego, tam wiecie jak wygląda pvp? UE UE UE UE.. jak sie nie myle, to jeszcze nie mozna sie leczyc wtedy kiedy sie bije ;] Strasznie zalosne, nie ma co tam robić akcji w kilku bo wtedy sami siebie bijecie.. tam jest tak, ze kto ma skulla ten jest wrog wszystkich, tak jak to te baby pod pałacem prezydenckim, zobaczą policjanta to jak psy za nim lecą, tam ludzie jak zobaczą skulla to tez caly serwer sie zbiera zeby go dojebac ;]. Grałem tam kiedys, mialem 500lvl kiedy najwyzszy był 1k. Jednak to nie mialo sensu, zryło mi tylko psyche i tyle. W walce wolałem zeby bylo kilku przeciwników vs me.. bo ja sie tylko leczylem, oni bili mnie i sami siebie a na redzie ja tylko bum i dobijałem :) OTS moze dopracowany, ale ktory by nie byl jakby dawal kokosy wlascicielom i trwal 4lata? Jak na taki okres czasu to powinien byc nawet w ciul lepszy!! :] PACC za 10zł na 40dni.. haha a kto nie wyda kasy ten jest zero;] Wyobrazcie sobie gre bez pacca ;p na 250lvlu juz lvl sie wbija, a przynajmiej kiedys te 10minut moze nawet 15.. a po dedzie traci się hmm 3lvle? I jeszcze bez bota .. bo jak nawet jestescie pro i ogarniecie bota na 7.6 to co wam po tym jak oni nie wiem czy mają jakąś maszyne czy cos,ale tak mowili na forum nawet bodajze sam Mortiis to przyznał, bo gadał ze od banow nie ma odwołań bo są ZAWSZE w 100% pewne no to jak wy chcecie botowac? a expic to dosc, ze nudno to jeszcze to manasowanie się.. tragedia, recznie.. no lipa i tyle mam do powiedzenia, jak chcecie to grajcie ale zobaczycie ze toproste.pl to przezytek ;] zero emocji, rozrywki ani nawet zabicia nudy haha bo to samo w sobie stwarza nude.