Czy na wszystkich światach były masskicki, czy tylko na Candii? Przez około 30 min 3x kicknelo cały serwer. Czy padliście? Mi się upiekło 3x na hydrach :)
Wersja do druku
Czy na wszystkich światach były masskicki, czy tylko na Candii? Przez około 30 min 3x kicknelo cały serwer. Czy padliście? Mi się upiekło 3x na hydrach :)
Kicki są praktycznie na wszystkich światach... Wystarczy wejść na forum tibia.com w pomoc techniczna.
Ja miałem farta bo akurat szedłem na wary, minute później bym padł :D
Na Neranie też były (na razie 2x) dobrze że dzisiaj tylko skiluje ;)
Może to koniec Tibii juz? ;p
Jeżeli nie to pewnie niedługo możemy się spodziewać 2x expa! xd
Na neranie wywaliło całe depo, i tylko ja zostałem, ktos v shielda zostawil na depo XD
Na Guardi też był, o mały włos na froście nie padłem, narazie tylko 2.
3 czy 4 mass kicki na Premii. Nie padlem, wbilem dzis duzo expa z rl'em i jestesmy sporo na +. Mam nadzieje, ze nie zresetuja serwerow przez placz tych typow w support boards.
2x kicka dostałem na nightmarach i jednego w depo
świat Refugia
Najlepiej gdyby dali 2x exp weekend ;d
Mar 19 2010, 19:45:27 CET Died at Level 117 by a betrayed wraith.
Cześć. Nie ma to jak poi hunt.
#2up
wole cofkę...
Hah nom jakby dali na cały tydzień to by spoko było rekolekcje mam :Dw nastepnym tygodniu.
ale kurde lipa bo chciałem tera na naerane wbić i wyexpić 2 happy hour a tu lipa :(
Cofka,cofka... A jeżeli ktoś nie padł, a zlocił RH, tak jak ja to czemu ma na tym tracić? :)
Mi tam by się cofka przydała bo akurat padłem.
akurat w tym momencie solowalem 50 rpkiem hydre ..
gdy byla na blacku dostalem kika , loguje sie dup dead ;>
Antica,Thoria same
A juz myslalem ze mam keyloggera ;o (albo ze antyczit system poprawili)
Jak się nie mylę jedyna możliwa cofka jest do ss więc wykluczone. Poza tym to już nie pierwsze ataki na ddos więc skoro wcześniej nie było to i teraz nie będzie exp 2x :P
@down
Ostatnie 2x było rok temu i to po większych kickach niż teraz. Praktycznie tu porównania nie ma :P
Masskicki zdarzają się co jakiś czas i nic my, ani Cipsof tna to nie poradzi. Trzeba zalogować się z uśmiechem w temple i grać dalej ^^
Na Guardii były, ale na Emperze w ogóle, bocik lata od trzech godzin bez zakłóceń.
Candia x4 =s pozdro 3razy na skilowaniu, raz na soldierach ;d 10lv ale 20hp zostalo ^^
Ej były teraz jakies kicki? Od godziny jestem offline i nie wiem czy wybierac sie na exp.
Na Celescie byly 4 mass kicki.
Teraz jakies 40 min temu byl ostatni tak mi sie wydaje.
Akurat bylem w dp i typek Soft Boots stracil przez te kicki ;p
Pieprzycie głupoty. Po pierwsze nie zrobią cofki, bo nic poważnego się nie stało (tylko pare osób padło) i przez te dedy może powtarzam może zrobią tak jak po jednymz patchów bug był że jak sie zeszlo po schodach i ruszylo to debugowalo, to wtedy dali tym osobą co to udowodnili darmowe 7 dni pacca.
Double expa nie zrobią już nigdy - niby po co skoro na stałe macie 2x happy hour. Jakby teraz mieli zrobić jeszcze double exp to za draga nie dostawalo by sie 1050 expa tylko 2100 wiec sorry, not possible
2 kicki były także dziś o godzinie 12:15 i 12:18. Co z tą Tibią się dzieje? Wie ktoś to w ogóle?
Mass kick na galanie: godzina: 12:17 i :12:19.
Potwierdzam.Na candii również 2 mass kicki teraz...
kolejne dwa masskicki jak na razie ze wszystkimi 7 masskickami wygrałem do zera ;p
Kickuje jak sam skurczybyk. Raz mialem kicka, ale to prawie sie na nim wylozylem, tyle ze gralem moze godzine wczoraj?;d
http://forum.tibia.com/forum/?action=board&boardid=13
Jaki spam, GM napisał, że to ataki DDoS i ze sorry xd
Ja tam nie wiem o co chodzi. Dopiero skończyłem expić, expiłm od ss czyli 4 godziny na Candi i bez kicka żadnego O.o
No ja dzisiaj nie miałem ani jednego kicka, ale na GC płaczą, więc chyba są.
@up
ja tak samo, nie mam nic kicków, ale ludzie z guildii się wkurwiają. to może i lepiej, przynajmiej zaexpie. ;d
Mnie na szczęście taka przykrość nie spotkała :D
ale kolegów już tak ;<
Jeszcze niech 2-4 dni będą takie mass kicki to na pewno dadzą 2x exp.
To będzie wkońcu cofka z tego co wiadomo czy nie? Bo nie wiem czy expić :/
Jest przyklejony temat na forum, GMi kilka razy powtarzali. COFKI NIE BĘDZIE.
http://forum.tibia.com/forum/?action...ouncementid=25
Will there be resets due to DDoS attacks?
No. As server resets affect all players on a specific world, they are quite a serious intervention to the world and its players’ natural development.
Mar 21 2010, 00:51:30 CET Died at Level 66 by a dragon hatchling.
Mar 20 2010, 22:27:57 CET Died at Level 67 by a hero.
No kicki na Secura tez byly >.> 10cc w plecy za Aole