Witam wszystkich od dzisiaj bedę wrzucał tutaj swoje ssy z mojej postaci. Mam nadzieję, że zdjęcia bedą się wam podobać na start wrzuce kilka fot z ostatnich dni ;p
Wersja do druku
Witam wszystkich od dzisiaj bedę wrzucał tutaj swoje ssy z mojej postaci. Mam nadzieję, że zdjęcia bedą się wam podobać na start wrzuce kilka fot z ostatnich dni ;p
Temat zapowiada się dobrze. Nie dajesz fotek tylko z adv, ale również z expa i questów - tak trzymać. Będę tu zaglądał ;)
Życzę powodzenia w prowadzeniu tematu oraz chęci i zapału do gry ;)
no elegancko ;)
powodzenia życze!
anRr0 <3
gl w prowadzeniu tematu :)
Huncik z Kicia na 0 ;p
Komentujcie bo innaczej nie bedzie ssów jutro ;)
zajebaliscie mi miejsce moje na warach huje jakis loot? bo jak nie to bede mial zaajeboisty powidzenia
stul pysk ;) Kto normalny pisze 'kłutnia?" Baranie cały post napisałem tak a z reszta nie będę ci się tłumaczył po protu tak pisze zawsze z Anro. Btw teraz ty zaczynasz potem płaczesz. Wyjdź z tego forum w ogóle i już nie wracaj bo mi się ciebie robi coraz bardziej żal.
Dajesz anro dajesz :P
pozdro piciek x)!
@up
pisze sie "chuje"
zaajeboisty powidzenia ??? xd i ty mi wytykałeś że napisałem kłutnia zamiast kłótnia :/ ojjjj jakiś ty irytujący :x dajesz dajesz ^^
No dobra nie ma komentow ale i tak dodam cos ;p
Loot z helli na 4bp smp czyli nawet troche na + ;)
Nice awanse :)
Gratulacje!
Oby tak dalej!
czemu nic nie dajesz ^^? gogo 100 ;d
Nie wiem czy jest sens dawania jak i tak nikt nie komentaował ale zobaczymy czy po tej porcji ssow cos sie bedzie dzaiło ;p
Anro gratuluję Ci zrobienia pierwszego addona assassina :] Mam nadzieję, że do Harmonia life będziesz zaglądał i od czasu do czasu wrzucał tam jakieś fotki.
Niechaj temat idzie szybciej ! :D
Co to za rytm? prfmf
A tak wogole to fajne fotki
Tak dalej!
Anro jak kupie pacca to razem idziemy na hunty co? :D
#up
no spoko jak hunty to ja :D
#Molki
widze ze zlapalem sie an twoim ss jak 55 lvl mialem na słiczach xd
nie no Anro lecisz jak burza
PS. Gdzie ss z kina? ;p
Dawaj wiecej fotek ;]
Dobra ostatni raz dodaje juz tu foty jesli nikt nie doda komenta ;)