Cześć. Przeglądam sobie tak dział Tibii na allegro i patrzcie... LOL
http://www.allegro.pl/item927579658_...at_nerana.html
Wersja do druku
Cześć. Przeglądam sobie tak dział Tibii na allegro i patrzcie... LOL
http://www.allegro.pl/item927579658_...at_nerana.html
Ludzie będą się bić o to jak chuj^^ Chyba że to jakiś fejk.
Na allegro juz widzialem Rainbow Shield ktory zostal sprzedany za 1000zl i Feru Hat na candii(?) i naprawde zostal sprzedany za 3000zl. Osoba naprawde kupila i zaplacila tyle.
Nic nie slyszalem o Feru na neranie, zawsze moze byc to joke.
Na neranie został zabity tylko jeden Feru, i z hata został zrobiony addon ktory posiada Matik.
Moge tylko powiedziec, ze sprzedajacy to moj dobry kolega :)
A na Neranie sa juz 2 feru haty + golden helmet a niedlugo bedzie i great shield.
skad wy bierzecie te great shieldy? LBO GOLDEN HELMET TERAZ JUZ NA PARAWIE WSZYSTKICH SERWERACH SA
Już po aukcji
Dodano 2010-02-18 19:12
SPRZEDANY ZOSTAŁ ZA GP. KONIEC AUKCJI. PRZEPRASZAM ZA PROBLEM.
Miałem pisać to co kolega up :P
W sumie dobrze koleś zrobił. Więcej zarobi biorąc gp i sellając je na allegro niż miałby PLNów za hata
LOL znowu sprzedaje Dodano 2010-02-18 19:21
LOTNĄŁEM "SE" NASTĘPNEGO (xd). JAK COŚ TO MSG. Teraz to już nie wiem
UP
No widzisz głupia gra a tyle te piksele kosztują ,no ale zresztą ładna renoma ;)
To jakieś dziecko robi z siebie probiznesmena i wystawia aukcje na allegro o byle co.
Najnowszy wpis
Cytuj:
Dodano 2010-02-18 19:26
Pozdro dla Torg Usera, sprzedałem dla jego kolegi. SPRZEDAŁEM JUŻ FERUMBRAS HAT NA NERANIE ZA GP. AUKCJA JEST NIE WAŻNA!!! ŻADNE OFERTY NIE BĘDĄ PRZYJMOWANE. Pozdrawiam.
Koleś se pewnie jajca robi, dwie czapki w tak krótkim czasie... ;)?
Nie prawdopodobne, nie wierze :P.
Dodano 2010-02-18 19:12
SPRZEDANY ZOSTAŁ ZA GP. KONIEC AUKCJI. PRZEPRASZAM ZA PROBLEM. Dodano 2010-02-18 19:21
LOTNĄŁEM "SE" NASTĘPNEGO (xd). JAK COŚ TO MSG. Dodano 2010-02-18 19:26
Pozdro dla Torg Usera, sprzedałem dla jego kolegi. SPRZEDAŁEM JUŻ FERUMBRAS HAT NA NERANIE ZA GP. AUKCJA JEST NIE WAŻNA!!! ŻADNE OFERTY NIE BĘDĄ PRZYJMOWANE. Pozdrawiam.
Ładnie i faktycznie lepiej sprzedać na allegroo....
I bardzo dobrze jeszcze trochę i ferru hat bdzie warta 100cc
to nie joke, to transfer.
przez to że Cipy wprowadziły transfer postaci, to ludzie trzepią kasę jak na bazarze z ogórkami :[
Your,
mac1ek