Kilka ss od Furrka :D
Wersja do druku
Kilka ss od Furrka :D
Wszystko super fajnie, ale podałbyś więcej informacji jak ,np: Świat stan postaci, cz masz ją od początku
temat do zamknięcia... bo poza ssami nic niema...
to jaki świat itp. mamy skąd się dowiedzieć ??
co do fotek to niezłe... Gryphek z wami w gildii ??
widzę dhq robiliście :)
no póki co to początek, czekam na więcej i mam nadzieję, że się nie zawiodę bo nieźle się prezentujecie ;p
Nie no Spoko a Gryphek to nam tylko czyścił :P DHQ
Maly Awans :D
Siemka ;) Również będę tu wrzucał fotki ;))
Hail Yamakasi ;)
Fajny temacik nice gildi oby tak dalej z tymi ss bede do tego tematu zagladal ;) powodzenia dawajcie wiecej ss czekam
najs tam 3 watery kazdy by ci walnal i bys byl plaski;d chyba ze ten helmet cos jednak daje :P ... chociaz raz mi trzepnal jeden za 220+ :o
jak anrazie temacik fajny;d mam takie pytanie co do skrina z pierwszej parti z lotem z helspawnow :o tam widze 90k kasy nigdy nie widzialem zeby ktos z tamtad tyle wyniosl ;d wiec moje pytanie brzmi ;pczy wy przypadkiem nie zebraliscie wszystkich viali z respa :P?
Tia to jak zebraliśmy tą kasę to już nasza słodka Tajemnica :D tera cos naszego
No temat zapowiada sie bardzo ciekawie ;)
o to zadziwiajacy loocik :p
Next lvl :)
tak naprawde to było mniej niż 2h ale proficik nie najgorszy :P
kolejny adv ;))
Adv, jakoś nie mogłem zasnąć :D
Kilka fotek :)
143 lvl i 47 mln eXpa
I next... ;D Gz howanta, garsc, furian i eldziu ;*
taki tam locik z hellllkow i plaaaguff xD
pozdr0 dla ziomków z vt ; p
Zawsze w honorwym teamie :)
hm mowi samo za sbxD
I nastepna partyjka po dedzie... ;p
I do tego coś z knighta ;d 6 dni pacc left ;/
/Prosze o nie warnowanie to nie moj wymysl ze maax 10 fotek w jednym poscie mozna...
Podoba mi sie temat, mam nadzieje, ze nie znudzi wam sie po tygodniu ;p jak to czesto bywa..
I mam takie pytanie, do Siohera, o te elemntale, gdzie one w ogole sa? czy sa silne? czy jest na tym respie cos oprocz nich jeszcze? czy oplaca tam sie expic pod wzgledem profitu w kasie, i jak wyglada exp na 1h? ;P No i raczej ogarne 70 ed, nie?
Tera cos malego hunt stracone 5 rs i hmm jakies 20 min expa :D
hmm no foteczka z awansu
cos trzeba dodawac xD
Uwierzcie mi, że naprawde nie miałem czego wrzucić :D
gZ Łysy ! Full Wizard hehehe ;d
MUSIAŁEM!
SPOKO GILDIA - BOTY, DZIECI ALLEGRO, NOOBY xDDDD
POZDRO DLA XX OWNERA "Howanty".
Moja awansik :D
proszę cię bardzo:
BOT
http://forum.tibia.org.pl/attachment...1&d=1265545038
DZIECKO ALLEGRO
http://forum.tibia.org.pl/attachment...1&d=1265457786
BOT
http://forum.tibia.org.pl/attachment...1&d=1265406119
NOOBY TO WY WSZYSCY JESTEŚCIE - NIE BĘDE UDOWADNIAŁ DLACZEGO BO NIE MAM WENNY NA PISANIE TYCH ...
CHODZIĆ I KRZYCZEĆ, ŻE WSZYSCY TO BOTY, DZIECI ALLEGRO, NOOBY ITP to każdy umie, zastanów się czy to co robisz ma sens człowieku, a może twoje życie nie ma sensu? bo twój światopogląd opiera się na tym by dopierdzielic komuś i jazda? To przez takich ludzi jak ty wstając codziennie o 10.00! zadaje sobie pytanie DLACZEGO?!
i zamiast cieszyć kopare wes sie zajmij czyms pozytecznym
Zacznę się "bronić" - piszę tak a nie inaczej, hmm bo tak wszędzie na forach piszę :PP. Nie chodzi mi wcale o żadne "wzbudzenie zainteresowanie" wokół mnie, a czcionkę powiększyłem ponieważ uznałem że pewne wyrazy/zdania wymagają podkreślenia/POGRUBIENIA. Jeszcze raz do tego "zwrócenia uwagi" - chyba mi wyszło ponieważ już drugi lub nawet trzeci post poświęcasz właśnie mi ^^.Cytuj:
Po pierwsze jesteś idiotą, debilem, niedowartościowanym dzieckiem, co świadczy, że chcesz być zauważalny przez innych przez pisanie kolorową i powiększoną czcionką. Chcesz by na Ciebie zwracali uwagę, jednak coś Ci nie wychodzi, idź do piaskownicy z wiadereczkiem i rób babki. GL!
Gdyby tak nie było to nikt by nie zwracał uwagi na to co piszę napisał by jeden raz - "nie pierdol smętów" i by się skończył temat ;]Cytuj:
CHODZIĆ I KRZYCZEĆ, ŻE WSZYSCY TO BOTY, DZIECI ALLEGRO, NOOBY ITP to każdy umie, zastanów się czy to co robisz ma sens człowieku, a może twoje życie nie ma sensu? bo twój światopogląd opiera się na tym by dopierdzielic komuś i jazda? To przez takich ludzi jak ty wstając codziennie o 10.00! zadaje sobie pytanie DLACZEGO?!
i zamiast cieszyć kopare wes sie zajmij czyms pozytecznym
Proszę nie zmianiaj tematu na "sens życia" bo domyślam się że nic nie wiesz o świecie a tymbardziej o życiu (nie zaczynaj tematu o którym nie masz pojęcia).
I myślę że to co napisałem na forum jest pożyteczne - a może nie jest, ale po to są te tematy zakładane by ludzie komentowali. Ja nie skłamałem mówiąc że w waszej gildii są "dzieci allegro" - ponieważ znałem pierwszego ownera "howanty, drugiego również, trzeci też mi się przedstawił i z tego co wiem to jest teraz czwarty, botterów również tu nie brakuje, nie jaki "Garsc" osobiście w tibii przyznał mi sie - po krótkiej rozmowie, lecz sam do tego doszedłem wcześneij że używa nielegalnego oprogramowania do gry.
@edit
A co do mojego wieku to nie jestem pełnoletni, ale już niedługo ^^
P.S 50dni~.
A wiesz co jest najgorsze?
Wtykanie nosa w nie swoje sprawy, ich sprawa czy kupują chary, czy boca, czy kupuja cc itp.
A ty jeżeli miałbyś chociaż oleju w głowie to byś nie zwracał na to uwagi tylko zajął się sobą, i pomyślał nad zaprzestaniem pisania takich głupich postów.
Zawsze, gdy temat dopiero powstaje to pisza takie "elo ziomy", nie martwcie sie tym.
Kiedyś sie znudzi.
Zycze powodzenia w prowadzeniu tematu.
Master Paweris, pewnie nigdy na oczy nie widziales 50 lvl , nie mowiac tu o wyzszym. Pierdolisz na innych , a kurwa sam pewnie nie jestes lepszy. Warna dostane , ale nie bede oszczedzal slow na takiego pojeba jak ty ! wiec kurwa odpierdol sie od naszego tematu, nie podoba sie , to wypierdalaj. mamy temat po to , bo pokazywac fotki z awansow, huntow, przygod itp , a ze ci sie nie podoba , to po co tu wogole wchodzisz? zeby denerwowac ludzi czy jak? bo cie nie rozumiem... a co robimy z postaciami , to tylko nasza sprawa.
Wiec
Wypierdalaj
Dla administratorów forum, sorry za bluzgi , ale nie wiedziałem jak to inaczej ująć ..
Kolejny adv.....
JESTES ZAJEBIASZCZY XD
ROZWALILES JUZ MONITOR CZY DOPIERO KLAWIATURE :O
i WIDZE ZE MOJE POSTY PRZYNIOSLY OCZEKIWANE SKUTKI WIEC BEDE TUTAJ ZAGLADAL CZESCIEJ, BO MI SIE NUDZI.
NO NIE MAM 50lvl TYLKO O JAKIES 170mln EXPA WYZSZY POZIOM :* - ale to szczegol.
POZDRO DLA DZIECKI ALLEGRO, BOTTEROW, I OCZYWISCIE RESZTY WASZEJ GILDII CZYLI NOOBOW :****
Garsc & Cyrius Nath & Howanta
Paweris czy Howanta ma 3 czy 4 czy 5 ownera to Ciebie powinno nie obchodzic, nie rozumiem po co cisniesz. Chlopaki widze radzicie sobie, myslicie w przyszlosci o jakichs service? ;>
TY TEŻ JESTEŚ FAJNY ;]
A CO DO MOJEGO WYGLĄDU I WIEKU TO MIELIŚMY "PRZYJEMNOŚĆ" SIĘ SPOTKAĆ W RL, BO WIDZĘ ŻE CHYBA SOBIE MNIE Z KIMŚ MYLISZ - POPATRZ W LUSTRO :*
@TOPIC
CZYTAJĄC "JAKIŚ" POST W TYM TEMACIE PRZECZYTAŁEM COŚ STRASZNIE ŚMIESZNEGO - (przynajmniej mnie to rozbawiło)
POZWOLĘ SOBIE ZACYTOWAĆ:
CO DO OWNERA TO MNIE TO NIE BARDZO RUSZA ALE CHCIAŁ BYM ŻEBY INNI O TYM WIEDZIELI, NAPEWNO INNYCH TO CIEKAWI. A WŁĄŚNIE TO - "Chlopaki widze radzicie sobie, myslicie w przyszlosci o jakichs service? ;>" MNIE TAK OKROPNIE ROZBAWIŁO XDDDDCytuj:
Paweris czy Howanta ma 3 czy 4 czy 5 ownera to Ciebie powinno nie obchodzic, nie rozumiem po co cisniesz. Chlopaki widze radzicie sobie, myslicie w przyszlosci o jakichs service? ;>
NIE WIEM Z KĄD KTOŚ NA TAKIE COŚ WPADŁ SKORO ANI TU NEI MA BLOCKERA NA 200lvl+ ANI ŻADNEGO "DOBREGO" ED A JUŻ NIE WSPOMNIEC O SHOTERACH :*.
.................................................. ................
Bardzo fajny temacik, będe tu zaglądał częściej bo widze że wrzucacie ciekawe fotki. Szkoda tylko że tak mało osób wrzuca screeny bo domyślam się że w gildi jest was wiecej, czy się myle ???