Czy wy także macie kicki?
na arcani i titani i selenie są kicki a jak u was?
@down
tfuj stary ;dd
Wersja do druku
Czy wy także macie kicki?
na arcani i titani i selenie są kicki a jak u was?
@down
tfuj stary ;dd
Na jakim charze grasz to cie zabije na titani?
#top
Też mam kicki. Pewnie jakieś ataki ddos.
#up
ej ziom to moj lider ;\ daj real name ; d
Ja również mam kicki - Xerena.
U mnie zaczęło się na mega lagach,a teraz nie mogę się zalogować na żadnego z charów,ani na Refugii,ani na Isarze.
Tymczasem mój kolega na refugii normalnie biega :/
Saphira tez kicki , wlasnie sie wpier**** i stracilem Demonke i WH . Dziekuje dobranoc.
Ciekawe jak nam to zrekompensuja .. moze dostaniemy znowu fri pac ;d
mnie wywalilo i nie dam rady wbic - secura i berylia
Olympa tez ma kicki, kumpel stracil bohy :D
na luminerze kickow nie stwierdzono ale lagi sa ze ja pierdole
Na celeście Kicki następnie lagi :]
Osobiście padłem na destro na kicku ;)
Licze na jakąś cofkę ;xx
@up
na 100% nie bedzie bo to jest "Cipasoft" ;//
ja osobiscie wchodze 1 crypt 2 ghoule red hp zabilem crypta ghoula 20hp zabilem ghoula 2hp i lag do teraz
Zaczęło się drobnymi lagami, po 20 minutach duże lagi aż do kicka, nie da się zalogować. Candia here.
Na Askare nie da się zalogować. Na Vt mówią że sie grać nie da bo takie lagi + kicki.
haha jasne cofka gdy wiekszosc ss jest rano o 7-9 ;) pewnie bedzie jakas rekompensata w postaci x9999 exp ;o
opanujcie sie idioci, czy raz na 3 miesiace nie moze być lagów? omg... jest pewnie czegos awaria i musza to naprawic... 30 minut nie mozna expic a wy juz bunt
Hehe, nie wiem jak wy ale ja sobie hunce hero, wszyscy w vipach offline, nikt nie lazi, na gg mi spamią, a ja hunce! Hehe ;) Candia here ;o
0 lagow
0 kickow
0 freezow
pzdr from Candia! :D
Saphira, lagi- ping na elfie po 1500ms, a potem stoi.
Nie da się zalogować na Saphirę, wywaliło parę ppl, ale inni expią normalnie.
Cipsoft!!!!
na arcanii mnie wywaliło, i niemoge się z powrotem zalogować ;/
Wiecie czym to może być spowodowane?
Miałem już kiedyś kiki, ale nigdy czegoś takiego.
Jan 19 2010, 19:28:28 CET Died at Level 43 by a tortoise.
43 rp by tortoise, polecam ten styl życia, aldora here....
duzo osob mi pisze ze to wina neo, mowcie jakich macie dostawcow internetu, ja mam wlasnie neo i kicki+lagi 1sqm/h
Ja osobiscie wiem ze są kicki na Arcani żadne z kumpli zalogowac sie nie moze jednak ja biegam ; )
na Pandorii są kicki oraz laggi ; /
Mass Kicks? ; >
Czyzby znow ataki DDoS?
Hiberna - bardzo trudno sie zalogować, a jak juz wbije, to laggi straszne.
Btw. TO NIE JEST WINA CIPSOFTU!!
Kumpel loguje się ze Szwecji bez problemu, 0 lagga, kiedy ja mam zajebiste ścinki !! Wina na 99% zerwanego jakiegoś głównego połączenia krajowego, które ogranicza przesył.
Zauważcie, że polskie strony chodzą szybko, a zagraniczne już nie wszystkie. Np. wszelkie niemieckie strony baaardzo wolno.. Na neo.
WNIOSEK -> PADŁ KTÓRYŚ ŚWIATŁOWÓD TP, PRZY OKAZJI WSZYSCY POD-PROVIDERZY KOŻYSTAJĄCY Z USŁUG TP TEŻ PADAJĄ!...
Sprawdźcie np. niemiecą strone www.auto.de - ładuje sie jak gowno, bo kabel z Polski na zachód poszedł sie ****
Jakoż iż musiałem spróbować- na Refugie nie mogłem się zalogować.
Cipsoft da co najwyżej dupy.
-.-
uaaa co się w ogóle dzieje... ? na securze mam straszne laggi, a teraz nawet się zalogować nie mogę... Tibia.com nie chodzi wtf ?;] może dadzą coś w zamian za te laggi...
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 39 (użytkowników 26 oraz gości 13)
Zary, >>Krzy25<<, Absynt, Aver, Buła123, Dr Shadow, ElXiron, esik, jamba, koval96, lobafren, Mefistoteles, Miczel, Muszka of Celesta, Noru$, oski3, patyk, Piotr993, Quote, Shany, Spitfire, Vathus, Vobisek, Zeimer
Możliwym sposobem ominięcia tego jest jakieś dobre proxy - zaraz bede próbował i dam znać co z tego wyszło !!
Jak ktoś wyżej napisał to musi być wina neta, gram na wypas ots, wszystko w porządku, aż tu nagle kicki laagi freezy :/
To wszystko jest wina serverów Tibi.
Przecież, net działa osobą, tylko na niektóre serwery nie da się zalogować.
Może to massban?
Nie miałem najmniejszego laga i kicka od dobrych 4 miesięcy...
Refugia ;)
http://forum.tibia.com/forum/?action...9&pagenumber=5
wpisywać sie, moze to cos da....
Galana też dołącza do tej listy..
Na szczęście byłem w dp
Ale dziś wbiłem 500k expa Jak będzie cofka to się potne (Chyba)
@Quote
A jak wyjaśnisz to, że wszystkie niemieckie strony chodzą wolno, a Polskie śmigają ? :<
O awarii nie dowiadują się po minucie wszystkie media, to po 1, a po 2 jest już po wiadomościach :]
Kto mysli ze bedzie cofka?powinna być...
Cofki pewnie nie będzie.
A poza tym, nic nie wskóramy, trzeba czekać aż naprawią awarię.
http://forum.tibia.com/forum/?action...1&pagenumber=2
jak widac nie tylko polacy maja te problemy, moze awaria jest u niemcow?
zreszta mozemy tylko czekac i ewentualnie pospamowac sobie na tibia.com, chociaz i tak nie przyspieszy to niczego.
Zrozumcie, że nie będzie żadnej cofki, bo żadni gracze poza Polakami nie mają laggów. To, że nasi Providerzy mają problemy, ich hooy obchodzi.
@edit
@down
Czemu usunąłeś posta o wojnie z niemcami ? :D
@edit2
U MNIE JUZ WSZYSTKO DZIAŁA, JAK U WAS? =D
@edit3
jakis gosc napisał cos w stylu "wojna z niemcami aaaaaaaaaaaaa" i usunal zaraz posta xD
niech zwrocą expa tym co dzis padli od 15-do 20 i juz
u mnie też działa
ale nie wybieram się na expa
Ja narazie idę do dp, dodam, że jeszcze jedna kratka w lewo i wpadam na ghostlandzie do pułapki z gieesem... hardkor :D
Narazie 0 lagów, zobaczymy, zobaczymy
Mi działa normalnie. To jest wina waszego neta a nie cipow. Nie bedzie cofki dla was. Tyle w tym temacie.
cytat z tibia.com, który myślę rozwiewa większość wątpliwośći
Cytuj:
170ed z antici napisał
Cytuj:
Jestem na ventrilo z ludźmi ze szwecji, usa, kanady, egiptu. Wszyscy maja ten sam problem. A jeśli przeczytacie fora światów, zauważycie że te zdarzenia maja miejsce tylko na niemieckich światach. Znaczy - tak jest, została zaatakowana jedna lokacja, niemieckie servery tibii
przetlumacz :P
jaka jest szansa ze zwrócą nam expa?