Witam zapraszam do ogladania!
Wersja do druku
Witam zapraszam do ogladania!
Moze jakies komenty :S?
usun szybko tego 2giego posta bo bedzie warn ; d
Gratuluje screenow, niezle jak na poczatek choc w tych miejscach gdzie ty siedzisz siedzialem swoim 26 paladynem : d
Nie lubię takich tematów, same awanse, zero akcji, normalnych screenów. Wrzuć stan postaci i życzę powodzenia.
PS - masz zamiar kupić Pacca?
Aktualny stan postaci z dnia 6 stycznia ;d
Takie tam ^^
Lepiej edytuj posty a nie dawaj post pod postem bo szybko się skończy twoja przygoda z forum ;p
Pierdoly ;p
Fajny temat mam nadzieje że go rozkręcisz ss'y fajne przeważnie te z gs'ami powodzenia życze
jak na ten lvl skile nie za bardzo^^na 62 palku mialem 86 bez eq;]
Dzisiejsze nudy na wyvkach ;D
Fajne zdjecia widac ze jestes ogarem. Powodzenia w dalszej grze.
Wczorajsze wyvki i dzisiejszy level :)
Noo super fotki ;d
Gz tego 86 lvla i 4? woi ;d i k arma
Niezłe szczęscie =]
Nie wiem na jakim servie grasz ?
Bo nie wiem , nie widziałem moze pisałes ale nie widziałem =]
Wklej wiecej fotek =]
Fotki fajne :) Gz loota :D Zamierzasz kupić pacc ? ;> Na paccu lepiej poexpisz :) będę odwiedzał ten temat :) powodzenia :)
Temat ciekawy, fajne screeny, czekam na więcej. Wrzuć stan postaci.
#Jak się nazywają te koraliki które miałeś na screenach na -2 dark catedra?
Nom fajny temacik dodawaj screeny ze by nie opadł :)
@up
To są "Dark Rosary" :) (Dawaj reputa albo zapomnij nazwę koralików, nic za darmo) joke ;]
HUMM woi leca tak sobie musze zabic te 150 wyvek ze conajmniej 1 spadlo :p k arm przyfarciło oczywiscie ze bd wklejac wiecej ss jutro cos wkleje jakie rh czy cos pare zdjec z lootami :]
[QUOTE=tom914;3909062]Temat ciekawy, fajne screeny, czekam na więcej. Wrzuć stan postaci.
stan postaci masz na 1 wszej stronie z 6 stycznia :D
Dzisiaj zalacze kilka starych ss :p wszystkie hary na ss byly moje nie kupowalem cc na allegro :P.Sam się dorobiłem na te eq.PS nie pytajcie dlaczego nie mam softow i tak nei odpowiem xD.
To samo co up
Komentujcie! xD
Noo gzzz , super chary ^^
Jak na 18 lvlu miałes 60cc?Skad? ^^
Nie odpowiedziałes mi na pytanko , na jakim świecie jest ten char? :D
Lepiej usuń tego double posta , bo warn poleci ;]
Masz zamiar kupić paca?
Jak masz tyle kaski to czemu nie za gp ?
Czekam na więcej. ;d
CC na tym 18 mialem z angela rexa 2 chara jest na pasach co liroxin.Teraz nie mam tej kasy kumpela mnie ojebala :> na softy wiec wkurwilem sie i rozdalem 30 cc xD pozniej sprzedalem chara ,nastepnie go odzyskalem i byl tylko pall arm boszki crown c shield i p ammy i 1 cc pozniej postanowilem zarobic kaski na dragach/gs i tak narazie mam 20 cc+loot woi itp... Pacca humm prawdopodobnie w przyszlosci nie umiem okreslic dokladnie za ile narazie mam 50 zl a pacc kolo 100 xD wiec wiecie teraz wam nie pokaze cos ciekawego <3 gsy?> to easy wolalbym np 7 czy cos :].Ale na faccu nie respi sie zbyt duzo.Bede wklejac ss regularnie :D.Badzcie cierpliwi.. :d
aa gram na swiecie nerana < xd
Komentujcie bo tylko suploe komentuje prawie :/
Jak dla mnie coś tu śmierdzi.. Same awanse - nudaa..
Ss'y są trochę mało ciekawe, zrób może np jakiś hardcore? .. Pisząc dokładniej chodzi mi o kilka GS'ów na klatę. Zrób więcej screenów z akcji, nie tylko z loota. Pozdrawiam.
Sry nie gralem blisko 3 dni i nie dawalem ss ale dzisiaj sie przeszedlem na poh a tu niespodzianka :* oto efekt
Witam. Temat nie zbyt ciekawy, być może dlatego, że co chwile piszesz posta pod postem nabijając sobie w ten sposób staty :) Naucz korzystać się z opcji "Edytuj", jeżeli wiesz co to słowo wogóle znaczy.
Temat nie wpadł mi w oko, ponieważ praktycznie są same nudne zdjęcia z awansów. Którą postacią apropo wogóle grasz? Bo widziałem kilka fotek w tym temacie, co chwile zmiana eq itd...Daj zdjęcie ze skillami.
'Ciekoworozwijający' się temat. Mam nadzieje że się rozkręci.
5/10
co wy chcecie od niego ?
ale daj jeszcze np. max hity itd
jak na facc to przyzwoicie niepowiem