nie wiedzialem gdzie zapytac to pisze tu
gosc mi daje 56 ED z 90 dniami pacca za moja postac
67 ms + 50ek na koncie
oplaca sie ta wymiana?
pacca nei mam juz
Wersja do druku
nie wiedzialem gdzie zapytac to pisze tu
gosc mi daje 56 ED z 90 dniami pacca za moja postac
67 ms + 50ek na koncie
oplaca sie ta wymiana?
pacca nei mam juz
Ja bym wymienił tylko czy haka nie dostaniesz. Albo kup pacca i graj ms zawsze masz pewność, że to twój char i haka nie będzie.
Ja bym na Twoim miejscu nie zamieniał się na postacie.
Grał bym tym 67ms.
Ewentualnie, jeżeli Twój knight ma b.dobre skille to bym grał knightem.
Zależy też od rodzaju servera.
Jeżeli to n-pvp to graj msem.. ;))
non pvp, knight ma 72/72, eq tamten gosc nie ma a ja mam all sety, 2kk w banku itp a gosc zaufany na 100% xd
@UP
Nie było Cię :) BTW Na jakim serwie PACC na rok po 450k chodzi? ;o
Skoro masz 2kk w banku to kupno PACC-a od kogoś innego nie powinno stanowić dla ciebie problemu więc nie rozumiem dlaczego w ogóle rozważasz zamianę. A wg mnie się nie opłaca. Lepiej grać swoją postacią ze swoim nickiem. Ja czyimś bym nie umiał grać. Za dużo sentymentów mam. :)
Ja bym sie wymienił, a za jesli on by cos zrobil odzyskaj postac recem(mu go nie podawaj)
Przypuszczam ze podciagnoles troche ilosc gp w banku... Ale jezeli to calkowita prawda co mowisz to tak jak mowia kup paca za gp.Do tego masz super eq i kase na expienie to miodzio !~!! zreszta postaciami magicznymi z kasa gra sie kozacko :)
zrób nowe konto na które bedziesz mógł kase i sety wysłać i wymien sie po zmianie r-keya wyslij sobie eq
Zostań przy swoim, masz duże możliwości i pewność, że nikt Cię nie wydupi. Nie ma się co zamieniać, takie moje zdanie, aczkolwiek ja z reguły jestem przeciwny wymianom więc może dlatego ; ) pzdr i dobrego wyboru życzę : )
Ja na Twoim miejscu bym się nie zamieniał bo nie masz pewności co się potem stanie z tym kontem. Może i to jest opłacalne ale nie radze Ci. Hacknie Cie i płacz potem bedzie, lepiej kup sobie tego pacca za swoją kaske.