Dzisiaj o godzinie 17:43 miały miejsce mass bany. Zbanowanych zostało ponad 7000kont :).
Osobiście myślałem, że już będzie po tych całych mass banach, a jednak dalej Cipsoft się w to bawi.
Wersja do druku
Dzisiaj o godzinie 17:43 miały miejsce mass bany. Zbanowanych zostało ponad 7000kont :).
Osobiście myślałem, że już będzie po tych całych mass banach, a jednak dalej Cipsoft się w to bawi.
7000 ? to daje pół roku , po pół roku bedzie 150 graczy online xD
Today, 7213 Tibia accounts have been excluded from the game ...
Hahahaha :D Mimo iż nie gram to się cieszę, bo wiem jakie to było męczące kiedy sobie expiłem w podziemiach, a wokół miliony boterów.
Ja nie dostałem ;p Uff ;d Jakoś nie widzę żeby graczy ubywało ;) - 45 k osób online
#down
też nie zauważyłem ;d Dziwny ten ich system. Niektórzy bocą że staminy już nie mają i nie dostali jeszcze bana a niektórzy kilka dni pobocili i ban ;p
Ja jakoś nie widzę różnicy, przejdźcie się po kopalniach dwarfów, turtlach, albo rotwormach... boterów nie ubywa.
Pewnie zbanowali mało aktywnych botterów, żeby sobie ludzie myśleli, że teraz wolne expowiska będą i się wszyscy na pacc rzucą, bo święta.
Dla mnie Tibia straciła urok już dawno temu...
Bawi? To jedyny póki co skuteczny sposób na botterów.
Btw. I tak będą dalej bocić.
4x@up
Może jeszcze nie wszyscy się wylogowali... :D O ile pamiętam, banuje dopiero po wylogowaniu, więc możliwe że trzeba będzie poczekać do ss:)
@T
7k? Nieźle, chyba największa jak do tej pory liczba. Tak trzymać!
Pozdrawiam
a ja mam takie pytanko: botuje skillujac na slimach co polega na paleniu many i zmianie slima przez NG czy jest duza szansa ze dostane bana?
botuja użytkowników ng/blackd ;d
ja w 7 dni wbiłem 45eka wczoraj o 20 miałem 4h staminy
na 2 acc 60ed obecnie lata i 76ek który latał 5 dni pod rzad i 0 bana xd
elf rox kox xd
3 bot chary i żaden bana nie złapał. Main też bez. Blackd _/ Pozdrawiam tych co sądzą, że Elf jest najmniej wykrywalny.
Dostałem bana. Kupuje pacca na innego chara i dalej będę bottować (:
nie nie za rl hajs ;]
HAHAHAHAHAHAHAHAHA
na moj team (~~30 osob) kazdy po 2-3 boty+main prawie wszyscy na elfie banal nie dostal NIKT XD
Pozdraffiam ludzi zbanoffanych :(
Jeden z 4 bot najtow polegl i to akurat ten na ktorym botowalem tylko 2 dni ;o reszta twardo sie trzyma.
BlackD-Jeden ban ,jeden nie.
Elf Bot-Bez banow :)
Mam pytanie. Mój kolega dostał bana za niby bota tyko w tym problem, że on nigdy nie botował...OCB ? Cipy na chybił trafił ?
Znam ten bol.. dostalem bana na jednym z 5 kont( jedno moje reszta kumpli) zaufalem blackD i nie ma juz 79 ek ;>
Czy elfbot jest mniej wykrywalny, czy to tylko wkretka? ;p
I Bardzo Dobrze że kolejny mass ban ;D
Kiedyś się oduczą botocić. I tak z tych 7k ludzi, polowa zacznie grać od nowa i dalej bocić, a druga połowa pójdzie się wyluzować na Ots.
Mój 254 MS deleted :<, żegnaj okrutny świecie,,,
yyyyy
straciłem rachubę która już fale banów na NG przeżyłem ;o
ale kuźwa bany NIC nie dały bo na harmoni ~70osób kolejka >.<
Haha na arcanii na TA bociłem i nie złapałem, teraz na harmonii też czysto :D Kumpel 3 miechy na TA już codziennie od 20-5 i też nie ma bana :p
@up
taaa? Ja właśnie w tym momencie wbijam kolej 30~
@down
No mój kumpel miał elfa 2 dni bocił na zbieranie kasy a inny znajomy nie miał ani razu bota i dostał bana :p I sie wkurzył i teraz ma bota to nie dostał ;)
Mozna powiedziec ,ze tak.
Zauwaz ,ze na swiatach pvp osoby ktore biora udzial w wojnie ( a jest to spora liczba osob) leca na jakims bocie i w wiekszosci jak nie w 100% jest to Elf Bot i prawie nikt albo nikt z nich nie dostaje bana.
Coraz bardziej zaczynam watpic w to czy ten caly ich system do wykrywania botow w ogole istnieje.Wlasnie sie dowiedzialem ,ze char kolegi( gra nim nowy owner) na ktorym nigdy przez 3 lata jego istnienia nie byl wlaczony bot wlasnie zostal zbanowany za botowanie ;o i gdzie tu sens?100% czysty char zostaje zbanowany gdy masa cashmakerow wychodzi calo i szczesliwie.
Cos sie celownik dla tego ich "systemu" rozstroil...
Banished: until Jan 06 2010, 18:02:00 CET because of using unofficial software to play
Bociłem trochę czasu temu, przetrwałem parę fal i myślałem, że to nigdy nie nastąpi. Gz cipsoft.
Na chybil trafil wybierz nowego kumpla ; /
Cipy nie banuja 'za nic' bo im sie to nie oplaca,lepiej wyszloby napisanie newsa 'dzisiaj zbanowalismy 20k kont za uzywanie nielegalnego oprogramowania'.
Twoj 'kumpel' musial chociaz raz uzyc bota,niekoniecznie u siebie w domu
Imho najwieksze piz** i dzieci to sa ludzie ktorzy mimo ze botuja,sami bluzgaja innych od:
"botter hahahaha noob"
Lub tlumacza sie:
"ja nie botowalem nigdy,zbanowali mojego 23481924712984 eka za nic :<<<<<<<<<<<<<<<<<"
Jak informuje Cipsoft dziś 7213 kont zostało zbanowanych za używanie nielegalnego oprogramowania do gry. Konta te zostały zidentyfikowane automatycznie dzięki specjalnemu narzędziu, z tego też powodu odwołania do banów nie będą rozpatrywane.
Newsa sponsoruje syn Pekeza, Masaker!
Powodzenia w grze i strzeżcie się, botterska braci!
Ha , tibia miała 2 lata temu około 70 k graczy "widywałem tyle"
A teraz ledwo 20 k ;D ludzie haha :D i dobrze.
OFFTOP , Killavus ; ) gdzie to twoje "Pozdrawiam ~~"
To jest zabawne ; dd
Done.
Pozdrawiam
Killavus
złączyłem z tym drugim ;d - gray
Apropo uzywa ktos z was bbota ?? Czy jest wykrywalny ?
Z 4 cash makerów z 0 staminy i jednego main chara, na którego tylko raz przypadkiem wszedlem z włączonym botem - 1 cash maker banned i main char ; (
Ale dobrze zrobili, zwolnili mi miejsce na bot place d;
Glupio zrobili z tymi transferami, war systemem, new fragami, i banami, tak moze by sie jeszcze na rl grac dalo.
ehh ten ich system albo sie do konca nie sprawdza albo oni wybieraja tylko tych najbardziej zuych ! ja od poczatku nie dostalem ani jednego bana chociaz ze dostalem pare debugow ...., aha i mam ng cracka ta stara wersje ;d
Jestem tylko za banowaniem botterów na światach no-pvp.
Botting na pvp/pvp-enfo uważam za temat zamknięty.
Jeśli ktoś bottuje, zabij.
@Btw
Z No-pvp, pvp-enfo etc. nazwy zostały zmienione na inne po ostatnim update.
Pozdrawiam,
Avithor
Mój cashmaker od miesiąca bez wylogowywania się trzepie kase na rotach i nie ma bana, co za fart ;d