Cześć, no i stało się, postanowiłem założyć temat o 'życiu' mojego Knighta..
Myślę, że screeny będą wam się podobać, pozdrawiam.
Wersja do druku
Cześć, no i stało się, postanowiłem założyć temat o 'życiu' mojego Knighta..
Myślę, że screeny będą wam się podobać, pozdrawiam.
no jak narazie moze byc ;] zobaczymy jak sie temat rozwinie, zycze jak najlepiej
Fajne screeny jak na poczatek. Mam nadzieje ze bedziesz regularnie wrzucal ssy. Mam kilka pytan:
1. Kiedy pacc?
2. Pokaz skille.
3. Zapros kumpli z serva i zachec do wrzucania screenow(ciekawszy temat bedzie).
Fajny knighcik i jedno z moich ulubionych expowisk, czekam na next; >
czekam na next photo'sy świetny temat jak na start!
@Nexes
1. Pacc będzie za jakiś czas teraz szczerze mówiąc mi nie potrzebny..
2. na dole aktualny stan postaci.
3. Zaprosze, ale nie teraz. :p
KOMENT PLX PLXPLXPLX
nowy adv z nocy..
Oh bardzo fajny temat ale prosiłbym o mały stan postaci tzn. skile etc. Gratuluje lota :)
Fajnie fajnie.. zycze powodzenia w dalszej grze ; )
Temat zapowiada sie dobrze ale jak będą inni twoi koledzy(Jeżeli ich masz) bd dodawać tutaj tez swoje zdjęcia Ale temat fajny;P
@Chrill
No chyba wbije te skille 80/80 bo narazie nie chce mi się expić, nie wiem czemu.. :S
jestem troche wkurw**** bo przez moją głupotę straciłem 20k, lootbaga ktoś znalazł na ofie i mały + był :/ chyba zaczne bić te skille 80/80
jakieś screeny
doradźcie mi jakieś fajne respy nowe, bo mi sie nie chce latac po calej tibii i sprawdzać czy ten i ten exp bedzie git, bo narazie na ofie mi sie fajnie expi, ale juz mnie troche on nudzi.. :S
jak ja biegalem na of to ciezko bylo sie wbic , zazwyczaj h-lev zajmowal 10h a lista byla na 20 osob.
Pewnie w nocy caly czas expisz?
fajny knight, mam podobnego i szczerze mogę Ci powiedzieć że wielkiej różnicy między 76/76 a 80/80 nie ma więc nie wiem czy jest sens się paćkać :P
pozdro i wstawiaj więcej fot
Taaaa, naprawdę podobają mi się advy...
Na pierwszej stronie temat mi się nie podobał. Otworzyłem drugą, od razu było lepiej. Fajnie że na ofie expisz i niezłe eq jak na ten level.
Wrzuć coś z best hitów i akcji... Będzie ciekawiej.
Możesz spróbować crypty pod MT + 3 dragi tam sa to tez możesz, jezeli jestes sam to super exp i wez sobie kilof. Cyce MT tez chyba fajnie. Idz moze z jakimś shoterem na d lair moze być tez fajny exp na balanced. EF chyba tez fajnie jak bedziesz robił lot bagi z lukami (150 na fibulce za 1 wiec 3k za bp) Mozesz spróbować na darc catedral na assasinach dark monkach etc. Na mithawn (czy jak sie to pisze). Możesz tam zorbic tez questa na nose ringa ale nie wiem czy nie masz juz za duzego lvl. Na guardach chyba bedzie ciezko. Moesz sprobowac na Beholderach i elder beholderach na (coś tam) Hell. No i orc forteca jest spoko całkiem. Jak tam narobisz duzo kasy to spoko mozesz sobie to zwastować na d lair :D. To chyba tyle na terenach facc :)
adv.................................
No gratulacje. Ty te halabardy zaciągasz w worku do najblizszego miasta czy w bp niesiesZ?
next....................
na 2gim ssie niewiem czy zrozumiale napisalem chodzi o to ze ktos znalazl moje 2 lootbagi i z czym wrocilem do dp to tylko 4 halberdy.. ;P
ile exp/h wyciągasz na tym OFie? ;p
bo loocik najs ;d
a tutaj 200k, sprzedalem postac na OTSie za 200k, wczoraj kaska doszła..
narazie nie expie nie chce mi sie...
Pewnie na of wyciąga jakies 60-100k/h
Masz troche kasy to leć gdzieś expić i podziel sie screnami ;]
życze powodzonnnka