Czy ktoś może mi powiedzieć czy na takim świecie da się trenować?? Chodzi mi o trening: PvP
Wersja do druku
Czy ktoś może mi powiedzieć czy na takim świecie da się trenować?? Chodzi mi o trening: PvP
Tak, na potworkach.
nie
trenować w party się nie da, wiec lipa.
zostaje system wojen, w którym skille nie rosną, wiec sobie o monku na optional pvp pomarzyć możemy ;)
ten optional to jest coś zjebany
niby już jest, ale go nie ma
wszystko jest normalnie, nie można sie pekowac
z kolesiem już mam sola, włączamy party żeby sie lać, odznaczam ta pięść, on tez i DUpA
#Topic
NIE!
Bo nigdzie nie mówili że będzie można się bić na party.
Nie wiem skąd to się w ogóle wzięło, ktoś sobie ubzdurał bicie na party i teraz wszyscy po nim powtarzają.
NIE można bić graczy na party, żaden z członków CipSoftu nigdy nic takiego nie powiedział.
Do walki na no-pvp służy tylko system wojen, nic więcej.
nie było mowy o tym, że będzie można pkować
nawalać sie można będąc w gildii która prowadzi wojnę z inną gildia jak dobrze zrozumiałem ;]
###Gray
bądź z łaski swojej nie ukryty bo nigdy nie wiadomo gdzie sie czaisz :(
nie ma mowy, byłem, jestem i zawsze będę ukryty ^^ - gray
Czy przypadkiem oprócz wojen nie miał być wprowadzony system pojedynków (duels)? Z tego co pamiętam, to od tego wyszła idea trenowania na optional-pvp player vs player.
@down
W takim razie coś musiało mi się zdrowo poprzestawiać, byłem pewny, że takie cuś zostanie wprowadzone... Spytam znajomych, czy przypadkiem nie tylko mnie się to przyśniło ;D
Ale zjebanie :/
a nie miało być tak, że jak dwóch graczy się zgodzi na walke to będzie można?
Właśnie też tak czytałem że jak się 2 zgodzi to mogą walczyć... I właśnie dlatego miałem nadzieję że sobie potrenuje z kumplem..
Jak wiadomo od kiedy skończył się update 8,53 można chodzić po magic wallach i ludziach. Trapowanie na światach non-pvp nie będzie już możliwe tak jak kiedyś to było. Czy to według Was dobrze?
Moim zdaniem to fajnie, bo wkońcu low levele będą miały spokojny start przed obawą o trap.
Zapraszam do dyskusji.
Nielegalne - według CipSoftu. Mało, który gracz się do tego stosuje. Pytam się ze strony graczy, nie ze strony prawa.
Owszem,koniec trapów ale tylko na optional pvp. Na open nie da się przejść przez kogoś niestety. Co do mwalli itp nie wiem bo nie miałem okazji spróbować jeszcze. No, ale dobrze że chociaż na optional nie będzie trapów bo tam to była masakra z nimi.
czyli dobrze, ze byle noob moze wpierdolic sie na exp i jest bezkarny?
Wg. mnie non-pvp straciło cały swój urok, może to dziwne ale jak dla mnie ciekawsze jest zabicie 200 lv na non-pvp w trapie niż nawet wary po 40 osób na pvp, w tibie skończyłem grać we wrześniu, osiągnąłem to co chciałem osiągnąć, przez tą łatkę już nie wrócę do gry, przynajmniej nie na non pvp
To źle. Naprawdę bardzo źle. Tibia utraciła ostatnie resztki klimatu. Tibia zapowiadała się świetnie, i taka była. Nie powiem że była to wersja 7.6, bo było to 7.92. Wtedy była akurat taka przerwa w botowaniu i był świetny klimat. Potem 8 wersja zepsuła wszystko. Każdy ma bota, i każdy botuje. Nie chodzi nawet o cavebotting, bo nawet fulllight jest nielegalne. (założe się że do tibii 10.0 będzie wbudowany cavebot, lighthack)