Siema! Update się skończył. Jak wam się podobają zmiany? Jak dla mnie to przechodzenie przez graczy i te płytki koło depo to masakra. Totalnie zjebali i tyle.
Wersja do druku
Siema! Update się skończył. Jak wam się podobają zmiany? Jak dla mnie to przechodzenie przez graczy i te płytki koło depo to masakra. Totalnie zjebali i tyle.
Jak dla mnie fajne z tym przechodzeniem przez graczy. Nuuby na optional-pvp nie będą już blokować innych:) Jednak wkurza mnie ten bug z shieldingiem - nie mogę sobie poskillować :/
Nie no co z tego, że nie będą blokować? E i nie wiem czy każdy tak ma, bo zanim mogę przejść przez kogoś to za pierwszym razem jest tak jakbym do domku właził, nie mogę. Za drugim dopiero tak. Jeśli ja tylko tak mam to jak to naprawić?
Każdy tak ma :D Tzw SnapBack
Cóż... ja sprzedaję postać, kasę i kończę grę bo ten update zjebał tibię do końca. Dopóki tego nie odmienią ja do niej nie zamierzam powracać.
Update ogólnie jest tak żałosny, że nie widze w nim sensu....
Mam nadzieję, że w zimowym będzie coś ciekawego.
I tu mnie niektóre osoby już bawią, zawsze piszecie że każdy update jest coraz gorszy a i tak większość gra i się cieszy bo coś wprowadzono nawet ciekawego a takie gadanie jest tylko by utożsamiać się z tłumem innymi słowy na pokaz, przy okazji sposób wypowiedzi poszczególnych osób pozostawia wiele do życzenia. Co wam takiego przeszkadza? możliwość przechodzenia przez postacie na byłych n-pvp? oj czyżby nie mogą co poniektórzy po blokować? Czyżby jaka szkoda... płytki w dp? dla jakości wizualnej, to co naprawdę może denerwować ludzi to bug z shieldingiem który zapewne niedługo naprawią, teraz macie czas odetchnąć od gry albo zająć się czymś innym.
I coś ode mnie czym mniej ludzi takich jak mój przed mówca tym lepiej dla tej gry.
@up
Ten update jest do dupy, ale to tylko moje zdanie. Bardzo fajnie wyglada jak sobie przechodzę przez innych graczy, nie?
Jest jeszcze gorzej niż było ... Jestem pewien że gdyby wróciły czasy 7.5/7.6 było by o wiele więcej zadowolonych graczy , to moje zdanie .
@Antiq
Czy ja komuś powiedziałem żeby przestał grać ? To jest moje zdanie że tibia 7.5/7.6 była lepsza.
Oj, lepiej tego nie komentować.... A właśnie co z anni teraz?!
Łatka 8.53 na + ale to moje zdanie i możecie się ze mną nie zgodzić.
Nie podobaja mi sie te zmiany. Plytki w dp nie pasuja, war system slaby, przenikanie przez postacie na nub-pvp jakos nie specjalnie mnie boli. Co do przenoszenia charow, to moze uzyje, chociaz pomysl nie jest najlepszy.
znowu kazdy narzeka i te tepe gadanie omg, i tak dalej gracie i bedziecie grac. Moim zdaniem update jest w porzadku, jak sa jakies bledy to naprawia. Co to wogole za teksty "update do dupy" nie podoba sie? To wypi****j !
Tyle.
i myslisz, ze teraz by nie zrobili botow, poniewaz to byla tipja siedemszesc i dlatego zrezygnuja z kasy? ludzie nie beda uzywac botow? po prostu boty sie rozwinely i tyle, na tamten klient tez by zrobili cave-boty, aimboty itp.
ogolnie duzo ludzi wychodzi z zalozenia, ze na 7.6 nie bylo botow i sie dobrze gralo, tylko ze teraz by byly i na to samo by wyszlo (zreszta dlatego wprowadzili hotkeye - zeby zrownac normalnych graczy z botami)
co do update - na (Open pzdr)pvp w sumie taki snapback spowolnia cie o paredziesiat milisekund na pewno i ogolnie brzydko dp wygladaja o!
@3Up
Temat służy to komentowania updatu. Czytałeś chociaż tytuł...?
Koniec updatu! Jak wam się podobają zmiany?
No to piszę, że mi się nie podoba, bo jest chujowy.
Co update tak jest. Piszecie ale jest do dupy ja nie gram itd. a i tak oracie dalej bo kogo to obchodzi że jest jakiś stackback na mobach albo że zmienili kratke w dp jak ktoś gra dla funu albo ciśnie na bocie.
mi to <>< ten update ani nie jest zly ani dobry bo za duzo nie zmienia w moim przekonaniu i tyle
Według mnie ta jesienna łatka nie będzie tak znacząca jak poprzednie.Wiele poprawek kosmetycznych i przemianowanie światów to są rzeczy warte odnotowania jednak reszta to niewypał
no jakos na starym non pvp nie widze roznicy dalej sie nie moge bic z ludzmi. Chuj z tych guildwars jak wiekszosc playerow na serwie jest bez gildi.
A mi sie najbardziej podoba war system na non-pvp, chociaż Ci cwaniacy co sie brali za trapowanie będą mogli zostać ukarani, a jeśli się nie zgodzą na bitwę bedą sie z nich śmiali, że tacy kozacy byli a teraz się boją walczyć. Po drugie podoba mi sie opcja przenoszenia postaci, paru kumpli dołączy do mnie i będzie ciekawsza gra.
Ten patch jest do dupy, całkowicie niepotrzebny. Ale cipsoft nigdy nie wycofa zmian jakie wprowadził więc jeden chuj. Dalej będę grał i tak i tak. Mam świadomość tego ,że nawet jak ja odejdę znajdzie się inny gościu a cipy będą mieli nadal to w dupie i dalej sobie będą wprowadzali masę nikomu niepotrzebnych zmian. Kiedyś to się kurwa skończy.
Coś ty kurwa zrobił za 1kk paymentu ?
U mnie na World Board jest lista na której Seromontis hunci z 25+ osob od 300k-2kk.
Jak masz władzę to się nie liczy za co. ; >
W ogole mi sie nie podoba.
Gram na non pvp. Wybralem ten server poniewaz chcialem grac spokojnie. Jestem w jednej z najlepszych gildii na serverze i co? Przymuj i presja. Musze walczyc albo wypad z gildii... Niby nie trzeba walczyc, ale jakis ktos cos osiagnal w tej grze to musi zeby nie wyjsc na c*pe.
Stos jest beznajdziejny... W ogole mi sie to nie podoba. Poraz pierwszy powaznie rozmyslam nad odejsciem z tej gry...
ale to dziwnie zrobili z tym "przenikaniem" przez postacie : O
jak ja teraz trapa zrobię xd?
Nawet jak mi się nie podoba to i tak nie zmienią : (
O co chodzi z tym przechodzeniem przez ludzi? o.O
Wogóle mi sie nie podoba ten nowy up
szczególnie zjebali te kwadraciki koło depo w Ab'Dendriel
A i jeszcze zjebali to przechodzenie przez siebie na n-pvp
Powróciłem na chwilę do tiibi podczas 8.5 za namową starego kolegi. Wprowadzili upa... Żegnaj na zawsze. Ostatni gwóźdź wbity do trumny, a czara goryczy przepełniona...
1. WAR SYSTEM. - nie byłem w gildii więc to nie problem dla mnie
2. ZMIANA PVP - NIE! NIE! NIE! [cenzura] [cenzura] mać! Co to za enfo bez expa za pkowanie i non-pvp z walką pvp? Gówno nie tibia...
3. WORLD TRANSFER - A może frytki do tego?
4. Kilka postaci na jednym polu - Tak w ogóle zróbmy z tego Metin2, czy inną grę z 100 postaciami na jednym polu. Kolejki, trapy itd. były dla mnie nieodłączną częścią gry. Teraz byle frajer ucieknie przed ekipą pk, a na jednym polu będzie stało 100 sorców i biło bossy...
Tutaj akurat się mylisz, z kratki na której stoi więcej niż jedna osoba może bić/rzucać czary/leczyć siebie(innych) tylko ten na wierzchu.Cytuj:
a na jednym polu będzie stało 100 sorców i biło bossy...
ogólnie, zresztą jak zawsze patch/update na minus. Aczkolwiek jest jedna rzecz i dotyczy rook'a. Zablokowanie postaci z większym lvl niż 9 na rook'u.
O co chodzi z tym przechodzeniem,jak jak probuje przez kogos przejsc to mnie odpycha jak bym do domku wlazil ;/
A,to tylko na non pvp,tak ?
Mam pytanie no i gdzie te nowe servery które miały wyjść ja ich nie widze a skoro takie są to podajcie nazwy.
Nie gram już w tibię, czasami tylko wejdę na starą postać, żeby zobaczyć jak się zmienia.
Optional pvp oceniam dość pozytywnie, nie będzie więcej trapów, które uprzykrzały grę. System wojen pozwoli na zmierzenie się gildii z serwera, a transfer postaci pozwoli na zmianę świata bez konieczności zakładania nowej postaci.
nie było żadnego update ;/ co najwyżej patch :)
na początku myślałem, że będzie do bani a okazało się, że niema aż tak źle ;] tylko teraz nooby mnie wkurzają bo jak stoję przy dp to wchodzą sobie na mnie ;/
Sluchajcie to jak to wkońcu jest z tym przenikaniem przez ludzi.
Prosze o dokladne wytlumaczenie.
"Jeszcze się taki nie narodził, co by każdemu dogodził."
W zapowiedziach update cieszyliście się na to, że w końcu nie będzie blokowania na non-pvp - Teraz mówicie, że to najgłupszy pomysł, który popsuł Tibie do końca.
I takie pierniczenie jest co update...
"Oh, glupia balansacja postaci.. :("
"Oh, przenikanie przez siebie zniszczylo Tibie na zawsze..:("
"Prawie jak trianing monki na Yalahar ;( Kiedys trzeba było godzinami przy kompie skillowac :(:(:("
Zastanówcie się, a nie narzekacie.
Jeśli macie tylko narzekać do update, to nie grajcie w tą gre.
Topic:
Mi osobiście update się podobał. :)
Przenikanie przez siebie postaci, to dobry pomysł. Nie będzie głupiego blokowania graczy/expowisk. np Dragon Lair w Venore ;)
Kafar