Snazol napisał
Osobiscie uwazam, ze jedynie lighthack/rybki nie sa zle. A raczej, jak ty to ujales 'az tak bardzo nie sa znienawidzone przez spoleczenstwo'. Zgodze sie, ze cavebot jest gorszy niz skillowanie, robienie runek itd. ale skillowanie/robienie runek na bocie tez jest nie uczciwe i to w duzym stopniu do tych, ktorzy sie mecza recznie. Mowiac szczerze, zeby wyskillowac to trzeba miec cierpliwosc i czas, zreszta z robieniem runek tez. Na bocie mozna zrobic x razy szybciej runki/wyskillowac upragniony skill, a recznie wolniej to idzie, a przy tym trzeba liczyc z noobami i innymi graczami, ktorzy po prostu moga nam przeszkadzac. Takie jest moje zdanie ofc.
@topic
Jak dla mnie, to te cale banowanie x kont jest smieszne, bo wiekszosc na mainie nie botuje, a jedynie na cashmakerach, a wiec im to zbytnio nie robi roznicy, a jak ominie dodatkowo cashmakera, to juz w ogole. Siedzac na npvp[co prawda nie bylem juz na koncie jakis miesiac ;o btw. po ilu usuwaja konto, jak sie nie loguje?] bot za botem bota pogania botem, wiec ten system nie jest skuteczny. Przynajmiej teraz, na poczatku byl, bo wiele hlvlow dostalo bana. Takie jest moje zdanie ; o
@edit
ofc nie botuje, wiec nie mam sie czego martwic