Tutaj będe wklejał moje screeny z osiągami i lootem myśle że będzie to ciekawy temat
Tutaj pare najnowszych ss z lvlem i lootem;d
btw kiedy dodawałem ss to wy już zdążyliście napisać;d
Wersja do druku
Tutaj będe wklejał moje screeny z osiągami i lootem myśle że będzie to ciekawy temat
Tutaj pare najnowszych ss z lvlem i lootem;d
btw kiedy dodawałem ss to wy już zdążyliście napisać;d
Niestety musisz mieć 3 zdjęcia na początek.
Btw. w niedziele Cię oglądałem na TibiaCast jak expileś wieczorem na ss'ach ; d
Może się mylę, ale czy tych Empeli nie było już kilka? Widziałem już 3 osoby wklejające zdjęcia tego chara i deklarujących się jako właściciel.
@Down
Twój może i tak, mówię tylko, że ten char miał już tutaj zdjęcia więc to trochę dziwne. Nie w moim interesie jest rozstrzyganie kto jest właścicielem.
Chyba coś ci się pomyliło 1 mój temat tutaj!
Screeny ładne, jeśli faktycznie jesteś właścicielem postaci, co z Twoim kontem z którego wrzucałeś ssy w temaie Luminera Rox ?
Zauważyłem że temat Luminery sie nie uruchamia ;>
Zapowiada się nieźle, powodzenia.
#Down
No tak sry, tamten temat sie zjeb.... więc posty tez poszly ^^ myslałem ze nowe acc ze względu na posty mój błąd.
to ja dawałem ss na luminera rox lol ale temat umarł i wole tu wklejać swoje ss;]
to ten sam nick z którego wrzucałem tam i jedyny jaki tu mam na forum to nie wiem ocb
Nieźle, wysokopoziomowa postać . Liczę na ciekawe ssy. Wkoncu takim charem moze juz co nieco pokazac. ;) Wklej stan postaci jak mozesz.
Mam nadzieję, że temat się rozwinie (:
Dawaj fotki z huntów :>
Normalnie jak na OTSie. Gratulacje postaci, gra taką to już czysta przyjemność, ale pewnie dość się namęczyłeś, żeby wbić taki lvl. Gratulacje jeszcze raz.
@Down nawet nie gram na tym servie.
Tak tak podlizujcie się, da wam plate seta :)
Screnny nudne, żadnej akcji aby looty i level. Nuda...
Noo temat nice lvl i whoo wogule niezle
szkoda e ja na otsach tyle gralem tez bym mial taki lvl xD(serio;P)
W temacie nic ciekawego. Lot fajny ale zero akcji!! Wrzuć coś z hunta. I jakbyś mógł to stan postaci. Bo nie jestem na 100% pewny czy to twoja postać naprawdę, czy wklejasz tylko kogoś screeny...
Jak na taki level to temat beznadzieja...
Temat nudny jak na twoj lvl... od 1 ss powinno nas poruszyc badz chociaz ktos moglby spac z krzesla... Temat jak narazie beznadziejny ale mam nadzieje ze sie rozkrecisz i bedziesz wrzucal jakies ss z huntow,questow lub loot i stan postaci
loot jak loot, 1 screen z expa na tym na czym nigdy nie lubiłem oglądać screenów/filmów ani być na tym, i nie wiem po co założyłeś ten temat jak nawet nie masz do wklejenia nic ciekawego
spoko będe dodawał na bierząco macie tu coś ciekawszego szkoda że nie robiłem all ss z akcjii itp ale teraz będe robił pzdr;d
Gratz Leveli i Lootów.
Będzie to dobry temat i na pewno będę go oglądał
Mam taka małą prośbę może pokazać stan chara?
Jutro wkleje stan postac w moim domku a teraz jakies ss;d
Oż ty! 322k~ exp/h! nic tylko pozazdrościć! :D
SSy super itd ale jedno pytanie na ktore prosze abys SZCZERZE odpowiedzial :
Czy tą postacia grasz od poczatku? Czy ja kupiles
Pozdrowienia
Ogladanie zdjec takiej postaci to tylko przyjemnosc.Golym okiem widac ze temat szybko sie rozwija i za jakis czas bedzie konkurowal z tymi najlepszymi na Torgu.
Fajne są te ss z huntów mam nadzieje, że będzie tego więcej to będę często odwiedzać ten temat ;p
czekamy na obiecany stan postaci ._.
Ile wydajesz na supp na te serpent spawni i ile jestes w przod proponowalbym jakies wypady na nightmary/quary tam fajne srceeny sa zawsze :D
Pozdrawiam.
bardzo ciekawie sie zapowiada i napewno bd ogladal chetnie ten temat;] tylko trzeba wiecej zdjec bo narazie to tylko namiastka :D zycze powodzenia bo samemu trudno utrzymywac temat :) oczywiscie zycze 300 lvl
Tą postac mam od 40 lvl bo kiedyś grałem rp sprzedałem go na 100 lvl bez eq za 300zł i dostałem tego druida i od tamtej pory gram sam ciągle;d
róznie wydaje ale na ss biore 20 bp sd to wpada z 900k~ expa w 2h i 5 bp gmp
a tu jakieś ss z dzisiaj tam w loocie były jeszcze 2 noble axe ale miałem w innym bp i zapomniałem włożyć;d
ładnie ładnie :p mam tylko jedno pytanie.
zwraca ci sie za te sd? bo tak szczerze mowiac nie chcialo mi sie liczyc :P ile expa masz na tych ss?
Mam 450k/h czasem więcej do 500+ a czy zwraca się czy nie ja tego nie licze ide i bije loot leci to zbierma proste^^
Co za postac:o piekne ss'y i dobre looty:D a tak pozatym gz lvla. Czuje ze bedzie ciekawie:)
Zawsze chciałem mieć hlvl druida ale często padałem bo za mało hp jak dla mnie :/ Szacun, za wbicie takiego lvl (jeśli od początku rzeczywiście grałeś sam) Temat bardzo mi się podoba, pomimo że na początku zapowiadało się na jakieś noob ss(zero na początek 1 post)
tu jakiś ss wbite 1.5kk expa w 3h;d
Super temat, świetne screeny. Powiedz mi zwraca Ci się exp na serpentach? Wstaw inne screeny a nie tylko screeny z hutnów na Ss.
Pozdrawiam i GL
tu coś dam czy śię zwraca czy nie to mam to gdzieś kasa jest a exp need tam i taski sobie robie;]
Super postać ! Sam gram Ed'em ale brakuje mi lvli do ciebie :p Yemat się rozwija jak trzeba i o to chodzi powodzenia!
widziałem tibiacasta dzisiaj jak waliłeś helle, puki nie padł ;x ogólnie to fajna postać, do tego druid, sama przyjemność z gry
Coś na odświeżenie tematu
Wydaje mi się, że robisz screeny z casta, może masz 257 lvl , ale piszesz jak jakieś dziecko , ale to tylko moje poglądy.. Nie wnikam w prawde.
a postaci nie komentuję.
narka
No fajna postać
Super fotki z expa
gratuluję zabicia bossa
dodaj ss'a ze stanem postaci to będę wdzięczny
Zawalistu temat, czasem tu będę zaglądać.
Akurat siedziałem na cascie to robiłem screeny ale dzis wam wkleje ten stan postaci w domku obiecuje;d pzdr
tu stan postaci i jakieś ss z dzisiaj
fajny temat
Kolejna porcja screenów by empela;d
ładnie cisniesz ;d dawaj ssy xd!
Tutaj lvl loocik z demów i serpentów!
Witam.
Ładne screeny, gratuluję awansów oraz nieziemskiego loota.
Będę często zaglądał, puki co więcej akcji by się przydało.
Pozdrawiam
Bardzo ladne screeny i piekne looty. Najwazniejsze, ze masz duzy lvl i oczywiste jest, ze jest/bedzie co ogladac. Jedynym minusem jest to, ze nie bedziemy mogli obserwowac rozwoju postaci, bo co tu rozwijac ;d?
loot z demów;p
ile h dziennie expisz o ile odchodzisz wogole od kompa;P
Ss'y spoko
Tu lvl i looty jakieś;p
Gratuluje wspaniałej postacii. Temat zapowiada się znakomicie. Bardzo dużo ciekawych huntów, ale jak możesz to rób zdjęcia z akcji, a nie tylko efekt :] Pozdrawiam!
Mimo twojego lvla to temat słaby...
Non stop dajesz looty i lvle, nic wiecej.
Empela ty wśród druidów wymiatasz oby tak dalej :)
Tu hellgorak i loocik;]