Chciałbym się dowiedzieć gdzie można pograć z normalnymi ludźmi i żeby było dużo zaufanych ludzi ?. Gdzie można swobodnie pograć z pomocą graczy z TORGA?
Wersja do druku
Chciałbym się dowiedzieć gdzie można pograć z normalnymi ludźmi i żeby było dużo zaufanych ludzi ?. Gdzie można swobodnie pograć z pomocą graczy z TORGA?
Hmm.. zagraj sobie na Obsidii, bodajze kilku z torga tam gra. Poza tym Elysia tez nie jest zlym wyborem.
Radzę obejrzeć tematy w polowaniach i popatrzeć gdzie nie ma kłótni i wszyscy gracze nawzajem cieszą się z osiągnięć :).
[ot]Jakbyś taki serwer znalazł, to daj znać przez PM/[/ot]
em
zapraszam na guardię
spoko ludzie,troszku cheatow w pizdu botterow ale jest ok
Serwer znalazłem - Elysia, pvp, empty i chyba się nie kłócą w "Elysia Thread"
Jak chcesz zobaczyć gdzie grają torgijczycy to najlepiej zobacz w dziale: Polowania :d. Tam napewno znajdziesz coś dla siebie.
Polecam Secure ;D
duzo polakow i duzo osob z torga ;))
Osobiście polecam Obsidię :) miły świat :)
Torgijczycy, o matko xD xD Chyba Torgowicze jak coś...
@Topic: Secura. Masa polaków(wiadomo jakie poziom). i kilka osób z TORGa.
Sry ale to zdanie nie ma sensu, wiem z doświadczenia. Prędzej czy później ktoś kogoś wyhuśta. Jak chcesz grać z torgiem to tylko na non-pvp.Cytuj:
Gdzie można swobodnie pograć z pomocą graczy z TORGA?
Niby na securze ale wiadomo że tam same 'poloczki' chodzą ; )
Zapraszam na celeste, dużo fajnych ludzi, tanie przedmioty i n-pvp
jeśli interesuje cię świat non-pvp to polecam Unitere bardzo dużo ludzi z TORGA gra właśnie tam, ja też między innymi.
Jezeli chcesz server gdzie gra duzo osob z torga to polecam :
Secure, Nerane i Unitere.
mimo sporej liczby botterów polecam pacere. Zacząłem tam grać ostatnio od nowa po rocznej przerwie ze względu na kumpla ... fajny serv ;p nie narzekam.
Chyba najwięcej ludzi z torga (za czasów TorgTeamu) gra na Elysi.
a ja kiedyś grałem na Menerze (z forum wtedy grało bodajże 3-6 osób na serwie). Niestety minusem sporym były kolejki (w weekend od 100-300 osob). Plusem, dość tanie itemy.
Ja gram na guardii, jak na każdym npvp dużo botów i nabów polaczków ale da się znieść
no i czasami jakieś free itemki lecą ;)
Dużo ludzi z TORGa gra na Elysii. Świat PvP, bardzo spokojny, puste expy.
Keltera - polecam :]
Już wbiłem lvl 12+ i dostałem pomoc od Torgowicza Sir Brokerr'a serdecznie mu dziękuje i zapraszam na Elysie.
Candia.
Server no pvp.
Candia jest pełna, więc spoko 10-cio latków nie będzie umiało zrobić konta.