Witam wszystkich lubianych i nie-lubianych użytkowników torga :P Po głębszych jak i tych płytszych przemyślaniach zwracam się do Was z pytaniem zawartym w nazwie tematu. Co o tym sądzicie?
Pozdrawiam,
Jacen :P
Wersja do druku
Witam wszystkich lubianych i nie-lubianych użytkowników torga :P Po głębszych jak i tych płytszych przemyślaniach zwracam się do Was z pytaniem zawartym w nazwie tematu. Co o tym sądzicie?
Pozdrawiam,
Jacen :P
Podejrzewam że nawet jeśli dla kogoś to styl życia to
a) i tak sie nie przyzna
b) nie zdaje sobie z tego sprawy
ja osobiscie nie gram, chociaz kiedys maniaczyłem bardzo ;d
jakoś 2005 rok
No dla niektórych to styl życia , dla mnie to tylko gra . Przestałem grac w to zuo rok temu i jestem zadowolony , przynajmniej mam czas na inne ciekawsze rzeczy :)
Jeżeli uogólnimy do gier mmo to imo pierwsza opcja.
Tibia nie może być stylem życia chyba że zamiast do szkoły i innych naturalnych rzeczy trenujesz w shaolin....no ja^%@#$@!le ....
Nie wiem czy taki Stylowy 14 latek powie Rodzicowi że od dziś nie chodzę do szkoły ide szukać szczurów w piwnicy
Wydaje mi się, że określenie 'styl życia' jest błędne, chyba że robisz wszystko pod grę, ale to już jest raczej nazywane uzależnieniem.
W takim razie dla niektórych Tibia może być stylem życia, dla innych tylko grą, rozrywką, sposobem na spędzenie wolnego czasu, czy spotkania się z kumplami. Oczywiście należę do grupy osób traktujących Tibię jako drugą opcje.
kiedys to w wakacje gralem w sumie nalogowo . teraz to tylko bot ;)
Gram jak mi się zachce. Wole CS'a.
nazwa tematu: "Tibia: styl zycia czy(...)" Stary. Moze warto udać się do psychoanalityka
Tibia stylem życia ? wszystko z tobą w porządku ?
bez przesady.
Ja grałem kiedyś, przestałem na 8.2~, teraz czasem zagram na jakimś otsie gdy nie mam nic lepszego do roboty.
Wytłumaczcie mi jak to wygląda że Tibia może być stylem życia ? Nie rozumiem tego...
Jeśli chodzę o Tibie to nie raz gram bo mi sie bardzo chce a potem mam taka przerwe z 1-2 miesiace :P potem znowu mi sie zachce :)
Polecam ten styl życia.
A tak naprawdę to jak jakąś szitową gierke można nazwać stylem życia? Przecież to tylko gra...
wtf, na pewno nie chodziło mi o taki odzew :P w ogóle fajnie, że się odezwaliście a więc tak:
"Stary. Moze warto udać się do psychoanalityka"
Tobie też polecam, nie żebym coś do Ciebie miał. Ale może najpierw przeprowadziłbyś ze mną rozmowę i dowiedział się co mam na ten temat do powiedzenia co? A nie od razu, próbujesz krytykować. Nic tym nie wskórasz. Próbowałeś być jak House? Coś nie wyszło x/
Mianowicie wracając, chodziło mi o to że wieeeele na prawdę wiele osób potrafi nie chodzić do szkoły z prostego powodu: bo wolę grać.
Osobiście potrafię czasami przymaniakować nieco, ale nie żebym to robił codziennie przez prawie cały rok, jak co po niektórzy.
Czyli gra dla Was jest jedynie przyjemnością, tak? :P - szczerze powiedziawszy, nie wierzę x]
Bardziej by tam nałóg pasowało.
Ta gra jest dla mnie przyjemnością. Kiedyś w nią maniaczyłem, ale stwierdziłem, że to nie ma sensu. Jak dla kogoś jest stylem życia to spoko, to jego sprawa. Gra zawsze pozostanie tylko grą.
Dla mnie to gra, ale kiedyś ostro maniaczyłem. Powiem jedno...Są lepsze gry.
lol, tylko gra a co więcej?
Dla mnie nazwa tego tematu jak i sam temat jest śmieszny, jak gra może być stylem życia ?
Gram bo lubię i nie siedzę non-stop przed kompem żeby expić. Rozumiem są ludzie którzy często grają, ale co cię to interesuje ? zajmij się sobą człowieku. To że lubię pograć nie znaczy że nie mam prywatnego życia, czasami siedzę z 3h przed kompem jak nie więcej a mimo to mam dużo przyjaciół i znajomych.
A kogo to obchodzi czy wierzysz czy nie.
#Down
Szanuje siebie.
Nie ma sensu żebym tu więcej pisał bo widzę że problem nie tkwi w grze tylko w takich ludziach jak ty GL.
^
są ludzie i taborety ty się do nich zaliczasz jak nic :))
Jakbyś siebie szanował, to byś szanował innych zdanie :)
Już właśnie widzę, ilu masz przyjaciół. No bardzo dużo.
Interesuje, bo po to założyłem ten temat? x,x
Dla niektórych niepełnoletnich to nawet jest w pewnym sensie "praca" ;d.
Na allegro pełno jest ofert typu 10k 2zł Aldora czy też inne servy.
Niektorzy uwazaja Tibie za samo zło, a niektorzy za "bóstwo" wiec uszanujmy zdanie kazdego kto sie wypowiada :D