eloszka.
gracie/graliscie?
jakie lvl, eq itd.
@temat tylko o battle.net bo ogolny istnieje.
Wersja do druku
eloszka.
gracie/graliscie?
jakie lvl, eq itd.
@temat tylko o battle.net bo ogolny istnieje.
No ja kiedyś grałem. Miałem 90 ut smithera, eq to nie pamiętam zbyt dawno to już było. Przestałem grać gdy był reset leadera.
Gram Frenzy Barb 47 Poziom
Itemy? za PrO to ja nie jestem i możecie mnie wyśmiać ale z takich lepszych moim zdaniem jakich mam to:
Pełny Zestaw Sigona
Skałostop(Hełm 183 Obrony +15 do żywotności)
Amu
Najczęściej grałem Barbem na topory ; D. Raz grałem sorką na lód, czego bardzo żałowałem. Lvl były med, z tego co pamiętam granice 50.
mialem z 20 postaci na battelnet 70-97 levele oczywscie pelno hr istow enigm cohow itp itd po tym jak zaczelo byc pelno czitow botow przestalem grac
gra ktos nadal na ranikgowce? jezeli tak niech sie odezwie na pw.
Obecnie to mam 91 hammera z full eq (eni hoto mara itp.)
Jakiegoś tam rozebranego 88 smitka ut
Ubranego na Ut smita 87(?) nie pamiętam.
Jakąś tam soso na fb manatank, pvp, 92 lvl
necro bone pvp 92 lvl...
miałem jeszcze konto z 2 hammerami 90+ i java z full eq...
ale hacked :d
i konto mule, pełno śmieci, setów, istów, hrów, itp.
miałem 95 lvl Paladyna jakieś 2 lata temu , ale nie grałem i usunęli ; p
Gram praktycznie od powstania Diablo II... Wytrwale czekam na trzecią część.
Co do moich osiągnięć to sporo postaci na poziomach 95 i wyższych... A, jeszcze mam 98 poziom zawodowca. Nekromanta używający magii trucizn i kości. Niestety jest już postacią nierankingową.
---------------
Game Support
kiedy dokladnie moze byc reset?
51 Frenzy Barbarian
65 Light Trap Assasin
chyba wrócę do gry wa diablo ;)
polecam, dzieki koledze mam teraz 91 hammera ;d
Gralem, mialem 88 czarke.
Chętnie kupiłbym jakiegoś barbariana za doładowanie/sms jakby ktoś miał.
Od cholery postaci 90-97, w tym nie chce mi się nawet liczyć ile z tego hammerow/ele drutow/javek czy smithow bym uzbroil.
Obecnie wszystko wysprzedawane lacznie z fg ;P
Czekam tylko na 1.13 i reset laddera (w miedzyczasie przed D3 zawsze cos ;d)
@down
Odliczasz czas, jak chyba większa część osób zahipnotyzowanych magią diabełka ;)
W każdym razie widzę, że będzie z kim pograć po resecie!
<tym bardziej, że już na forum zaczynają wręcz epickie historie o bashioku i ekipie blizza wypisywać - co może ich lekko ruszy z tymi opóźnieniami :P>
Zbieranie na full seta jak : Enigma,Annihilus,Cta, Skillery itp. przestalo mnie bawic po 3 resecie laddera.
Najlepsze chary : 95 Necro w kosci...full set. Rzeznik w duelach moze z 5-6 osob ze mna wygralo + fajnie sie nim hella robilo.
94 lvl czarka w Meteor i Zamarznieta. Full Secik i 94 lvl merca z Perfem Botdem w perf włóczni + Perf andy i perf leviathan.
Hella robilo sie z zamknietymi oczami.
Tak to z 3 konta z mulami na itemki i runeczki.
Jak bedzie reset laddera i ktos bedzie chcial grac to piszcie !
Jak narazie odliczam tylko czas do premiery Diablo 3 ;)
Na nastepny dzien odpalam no life'a na tydzien na bn.
Grałem od powstania Diablo, gra dzieciństwa. Teraz już nie gram bo mi się znudziło robienie cały czas tego samego. Osiągnięcia ?
- Bugged Tal
- 10 ~~ postaci na 99 lvl
- Perf Pala torch + perf anni :)
Nie chce mi się wiecej pisac... jednym slowem znam tę gre na wylot ... co sie nudzi ... ;/ niestety, może po resecie coś coś ...
Będziesz mi mógł później trochę pomóc? Zrobiłem sobie właśnie hammera na mf i jak na razie posysam...
Niedawno zacząłem grać na battle necie, mam na koncie 91 druida w zmiany kształtu, 91 pala hammera. Ale eq lipne, najlepszy item to enigma na non ladderze.
Teraz mam przerwę, ale myślę, że niedługo wrócę do gry.
Chętnie pograłbym w D2 LoD. Tylko trzeba by zmotać jakąś ekipe bo samemu nudno. Podajcie świat. Wbije.
@up
Europe, West, East... etc.
Wie ktos skad mozna bylo albo nadal sie da wziasc bugged itemy? Kiedys gralem na battle necie i spotkalem gostka mial 51 skill umiejetnosci bo jego armor dawal o 1 do all umiejetnosci wiecej niz powinien, i nie chcial mi powiedziec w jaki sposob go zdobyl . Prosze o odp : d
To jak, gra ktoś teraz?;d bo nudą wieje ogólnie..
@adaś - bugged itemy powstają(powstawały?) w wyniku błędu serwera, za dużo przedmiotów generowanych na raz i przez to zlewanie się statystyk etc. ;q ten arm to pewnie tal rasha 2skill
Mam takie pytanie trochę odbiegające od tematu. Chciałbym pograć w d2 lod (mam orginalne). Zainstalowałem zwykłe + dodatek, chce zalogować sie na bn a tu zonk. Nie mogę. Klucz jest coś tam. Jak to naprawić?
Ja gram już dobre 7 - 6 lat .
Aktualnie posiadam :
2x Hammer MF 91 lvl - pod bota i 2x CD Keye
Mroczny Ut Smitter - 89 lvl, UT załatwia w niecałą minutę .
I moje oczko w głowie :
Soso 200 FCR FB . - Ponad 100 wygranych , parę przegranych .
Pozdrawiam - Kruzio .
Kupiłem d2 + lod pare lat temu z neta (nie pamietam z jakiej strony, niestety) Ostatnio naszła mnie ochota na d2 a tu zonk, klucz nie działa. Wcześniej działał normalnie.
W takim razie musiałeś przez ten czas komuś oddać CD-Key, albo powiedzmy inaczej Twój CD-Key dostał się w czyjeś ręce i ta osoba go teraz używa.
Co dokładnie daje ten Reset Laddera?(sam gram postacią rankingową) a oryginalne Diablo mam od nie całego miesiąca więc się nie śmiejcie ^^
cholera, 4 strony i nie ma flame'ow. jestem dumny.
@ z innej bajki
build dla ut hammera poprosze;d
amazonka java 89 lvl ,
hammer 91 lvl , shako , eni , verdungo , mara , soj , bk , zaka ,hoto, cta wodolazy , trujacy uchwyt , annihilus , torch pala 19/18 ;P i jakies hrki i inne smiecie.
co do gry po resecie chetnie pogram z wami :) , oczywiscie necro summon potem soso blizz :)
po kilkunastu zgonach, wbity 92.
pr0.
jak leci u was ;d?
Dopiero instaluje \o/
Gdzie gracie? Ld czy nld?
@edit
need taxi (Europa) Sc_avi ; d
A ktoś mi powie od czego zacząć i jaka postać najlepsza an początek, oraz jak się czegoś dorobić?
Jak sie dorobic ?
Robisz czarke w Mfa i biegasz na hellu na Andy i Mefa.
Pakujesz jej staty w blizza or zamarznieta + meteor.
A drugi kumpel za ten czas biega na pindla i na hrabine po runki.
W tydzien takiego maniaczenia powinniscie uzbierac na jakies shako, itemki warte pula lub uma a przy odrobinie szczescia nawet enigme.
Na poczatek robisz Czarodziejke zeby dorobic sie itemkow.
Pozniej gdy dorobisz sie enigmy albo dobrego seciku dla takowej czarki robisz kolejnego chara zeby robic ludziom taxi kosz/hell.
Polecam Hammera, Necro w trucizny z dobrym mercem.
Nastepnie robisz sobie smitha/Assa w pulapki/ Barba na duele.
@Torg User
ja wiem ze to lubisz, ale w nocy sie spi _/
@topic
teraz sobie robie koksa na taxi ; d
Dobra, to ja też się zgłaszam do gry po resecie :D Na początku będzie czarka w mf, później pewnie hammer ^^
Może i masz więcej doświadczenia w d2, ale próbowałem grać czarką na mf i porównując do hammera to czarka<hammer, bo na jednej grze można zabić palem countess-andy-demo-duriel-travi-mef-dia-nihla-baal(jak nudno ;d), a czarką większości nie bo mają immuny i bez dobrych itemków z + do skilli dobrego dmg się nie wyciągnie, poza tym meteorem trudno trafić ;q
http://www.diablo.phx.pl/czytaj/strategie/
Jak startujesz z kompletnym 0 (ja np. dostałem eni i hoto od kumpla ;q), to faktycznie czarke - jak masz farta to szybko zarobisz, u mnie tak nie było
Piszcie każdy jakie macie loginy :
miskov
Ema.
Powiedzcie mi jak dawać skille w czarce na mfy ; d (1 char)
@edit
Sc_avi
@down
wiem, zauważyłem ; d
Zastanawiam sie tylko: Light/Blizz?
Niech mnie ktoś zaopatrzy w jakiś naab eq dla czary blizz ; d