Witam wszystkich
Dragi, mutated raty i ich boss itp ;)
Proszę o dodawanie komentarzy :P
Wersja do druku
Witam wszystkich
Dragi, mutated raty i ich boss itp ;)
Proszę o dodawanie komentarzy :P
No fajnie fajnie... tylko... CZEMU W 2 POSTACH? !!!
Ogolnie to powinienes bic te raty z exori flama... bo za wrazliwe na ogien
Ciekawe sie zapowiada.
Zobaczymy czy utrzymasz temat :]
Co za różnica czy w jednym czy w dwóch postach ? Przeszkadza Ci to w oglądaniu tematu?
#top
Ładnie się zapowiada, ja mam takie pytanko - chcę się niedługo wybrać EK na mutated raty, mocne to to jest ?
Mistyk~
@up..
Zalezy w jakim sensie mocne.. latwo w nie sie bije ale maja hity po 130-200 (z czaru+lapa)
Na początku tematu mogłeś zapodać jakieś dłuższe info (coś o postaci, świat itp) choć to nie jest żaden wymóg, Twój temat więc robisz jak chcesz..
Co do zdjęć to temat zapowiada się interesująco, ostatnio więcej u nas fot z 150+ niż z mniejszymi niż 100, więc spoko, że bd prowadził od 60 lvla.. Jak na początek nie jest źle, ale nic ciekawego niema, zdjęcia z 1-2 wypadów + task, no ale... czekamy ofc na więcej :)
Najs 61 level,gogogogo 100!
Celesta, grałem na niej mając 15 level,nawet fajny świat ;)
Gratki :D Miałem identycznego ED :) Tylko że sprzedałem. Teraz robię od nowa xD Tak jak ktoś tam up. Jak mocno biją mutated raty? Często spada coś dobrego?
btw. Ja tam widze 1 post a nie 2 posty.
Fajnie się zapowiada, ciekawe czy długo będziesz temat prowadził (mam nadzieję, że tak) Będę zaglądał częściej, a na początek powiem Ci, że jeszcze jakiejś 'akcji' brakuje.
"Fajnie się zapowiada", będzie dużo komentarzy, bo wszyscy po czystce jeszcze odrabiają :D
nie no, 'to był dżoooołk'
Fajny temacik, dawaj dużo fotek i w 1 poście jak możesz zapodaj większe info o charze ;d
I coś z dnia dzisiejszego Adv i oczywiście mutated raty:) a wszystko to po to by wykonać taski...Hmm raty różnie dają loot ale jak bije bossa to i tak sie zwraca:) dzieki za komentarze
Dzisiejszy wypad na culty :) i loot
kup se w końcu te blessy i expij z softami cycku :D
To ja sobie pozwolę na skomentowanie tematu.
Więc zacznę od tego ,że postać nie ma najwyższego lvla i to jest + bo będziemy mogli widzieć jak ją rozwijasz.
Ładny loot z cultów , weź blokera i idź na jakieś psy, destro lub na coś by były fajne ss ;)
Tradycyjnie zakonczenie taska:)
i jeszcze zapomniany ss z 68 lvl :) pozdrawiam
Aduś istnieje opcja edytuj ;d Po co piszesz 2 posty jeden po drugim?
Wy kurde zamiast pochwalić go za ss'y to się do niego sracie o posty
Gratuluje ci druida też gram na celeście i też mam edka :D
Korkox << nick
Pozdrawiam i życze setnej strony tematu :)
Screeny z huntu na War Golemach:), generalny loot dość słaby tylko te 3 epee 13k w kasie i inne śmieci na 2.5h huntu
+Dzisiejszy awans:)
gz
szybko ciśniesz ten lvl ;)
Boss djinów. Royal Bizzard 3mam Cię za słowo:)
Dodaj jakies nowe fotki bo temat podupada ;d
Widzę, że ładnie ci idzie, na tych quarach to możesz już próbować bez utamo chodzić jak cię bije tylko 1 mob, bo to raczej strat many ;] Z energi też większe hity w nie wchodzą niż terra
No ciekawy temat muszę przyznać.
A Blizzardem się nie przejmuj, on to do każdego pisze. ;DD
Jaki loot na tych quarach miałeś?;>
Pozdrawiam i życzę powodzenia w grze.
Po raz pierwszy potwierdzam slowa pana /\
Blizzard grozi kazdemu, a w rzeczywistosci to dziecko ktore ani nie umie grac ani pisac ani nic ; )
@topic
Rubi master ktory owner juz? Bo sie zatrzymalem na tym ze gral nim atto ale nie gra bodajze wiec niewiem ;>
Nawet, nawet loot z bossa.
Jedna rada wg mnie: nie rob ss'a jak lootniesz poszczegolny itemek tylko loota z calego hunta podajac ile zuzyles suppliesow, chyba ze lootniesz np. jakis double.
To oczywiscie tylko rada, jak bedziesz chcial tak bedziesz robil.
Elo.
Dobre zdjecia.Mysle ze temat sie rozwinie.
Bedę zaglądał i komentował ;].
Witam wszystkich ponownie po przerwie, która związana była z moimi taskami:) Nie chciałem powtarzać się z ssami z Mutated Ratów.
Teraz dodaje coś aktualnego, pozdrawiam
Siemka Siocherku;]
A tu już 118lvlek i fotek nie ma, nawet ze mną z tych kopów
Wrzuć coś to sobie popatrze jak się spisuje na pikselach;]
No no spoko temacik ładne zdjęcia hunty lvle itd
Życzę Ci tylko powodzenia w grze :)
Witam wszystkich wracam z ss :P pozdrawiam
Proszę o komentowanie a bedzie ich zdecydowanie wiecej, aktualny stan postaci to 118 lvl