Cytuj:
Wejście do Demon Oaka to nagroda za 6666 demonów, czyli potwierdza to teorie tego, że są 2 metody wejscia. Kratka która się respi i te taski. Cipsoft znowu zrobił swoje i zabił kolejny mit ;<
Aqualek
Tzn ja to odbieram tak. Przez to powstały kolejne spekulacje. Myślę, że osoba pisząca ten temat wzięła info z tibia.pl(hunted.pl) natomiast news tam, jest napisany dosyć chaotycznie i nie można z niego dużo wywnioskować. Niektóre osoby nadal uważają inaczej:
Cytuj:
Tomur ubil 6666 demonow z pomoca druidow. Byli to: Kalfaz, Vintrex, Elder Yousi.
Gdy oddal taska, dostal przedmiot, ktory jest widoczny na jednym zdjeciu na forum. Nie bede pisal co zrobil z tym przedmiotem, poniewaz widze ze o tym nie ma jeszcze pewnej informacji. [...] Zaczal robic Demon Oak quest. Gdy byl juz prawdopodobnie na ostatniej fazie ataku, dostal kicka i padl.
Zrobil drugie podejscie i tym razem udalo mu sie wykonac questa.
Aby nie bylo kolejnych sprzeczek o przedmiot, ktory wzial - Tomur wzial Rainbow Shield
12:42 You see a rainbow shield (Def:30).
It can only be wielded properly by knights of level 100 or higher.
It weighs 69.00 oz.
Strange elemental magic flows over this shield.
Kolejny temat rozmow:
Kazda profesja moze zalozyc Rainbow Shield'a, ale tylko u knighta dzialaja jej dodatkowe mozliwosci.
Cytuj:
Przed chwila dowiedzielismy sie, ze nagroda za wykonanie questa jest to, czego spodziewalo sie wielu. Mianowicie sprzedawanie itemkow, ktore spadaja rzadko z demonow:
Mastermind Shield - 150k
Golden Legs - 150k
Magic Plate Armor - 400k
Itemy sprzedaje sie u npc, u ktorego robi sie taski.
Osobiście nie mam pojęcia która z tych tez, czy raczej jakakolwiek, jest prawdziwa, aczkolwiek myślę, że jest to dobry temat do rozmowy :).