Zakładam ten temat i będę w niego wstawiał wszystkie fotki ; ) Proszę komentowac Pozdro.
Wersja do druku
Zakładam ten temat i będę w niego wstawiał wszystkie fotki ; ) Proszę komentowac Pozdro.
Skoro już go założyłeś,to wklej chociażby jakieś fotki...
No to na początek cos starego z przed 4-5 Miesięcy ;D Stare dobre czasy... (47lvl) Wygrało sie w totka to trzeba było zaszaleć xD
Gdybym wygral w totka to bym nawet na kompa nie siadal ;< Ale jak wolisz xD
PoI Huncik.
Pokaż stan chara/ile kasy kasy w banku xD
No i lepiej nie wklejaj po 1 fotce.
Nie wygrało się, w Totka, tylko dostało się 6 tysięcy zł, za to że nie sprzedaż kolesia który włamał się do domu mojej koleżanki, i ukradł jej 60 tyś zł. : ) smutne lecz prawdziwe .
@topic
Narazie nie zbyt ciekawie, wklejasz po 1 fotce co jakiś czas... daj aktualny stan postaci etc.
No i nadszedł następny awansik ; )
Nastepny Awansik ; ) przydały by się jakieś komentarze...
Screeny trochę słabe, ale myśle że się rozkręcisz.
W pierwszym poscie powinny być screeny. :)
Na Twoim miejscu biegałbym w Magma secie na dl.
Przydałyby sie też softy, bohy.
SS'y nie są powalające , ale dopiero założyłaś ten temat więc się na pewno rozkręcisz czego Ci życzę.
Dawaj więcej SS , może z jakiś huntów aby przyciągnąć ludzi.Również gram na Celeście , więc chętnie popatrzę na SS'y kogoś z mojego servera.
Pozdrawiam
Pikna liczba 123 ;D
Rozkreci sie napewno :) Zycze powodzenia ^.^ Pokaz all addony :PP
Mówisz masz.
fajnie fajnie :)
ale na celesta.pl forum pisałeś ze już nie grasz w tibie, wtedy jak mass ban był za bota.
@topic
gratulacje wybotowanego chara + kaski z allegro :*
Ostro ile za te gp zaplaciles?
Jak taki dziany jstes kup mi pacc ^^
Co do zdjec to 7/10.Pochodz na jakies hunty itp itd i popstrykaj fotek bo z samymi awansami to slabo widze ten temat.
@up
widzę te same brednie co na celesta.pl piszesz :))))))
OK.
KOŃCZĘ TEMAT (;
No dobra to narazie coś starego a jutro postaram się coś świerzego wrzucić.
howciu howciu. wiecej ss plax. i trohce przytnij czy cos. wieksze sam nie wiem zycia more plax :*
Pozdor xd
Co masz na myśli do bootowania ? Jak niby można bocić na infernalistach ? Infy żucają ognie (bot nie chodzi po ogniach) I od 45 lvlu nie bociłem w sensie stawiania bota na expie niech sobie chodzi i expi ani nie zostawiałem na trenienie mlvlu. Co do tego reda to się zagapiłem i nie siohałem ; )
"bot nie chodzi po ogniach" jak się nie umie go używać to nie chodzi :)))
A co do tamtego ss to również widać bota ;) jak ładuje mankę, więc domyślam się ze bot również siochał :))
Nie zdziwi mnie to że za jakiś czas temat upadnie z oczywistego powodu [DELETE]
I nie zdziwiło by mnie również to, że po tym delete dowiemy się o jakimś ek który jest pewnie teraz botowany (;
@edit
a co do tematu to niczego sobie xD
Nie wycinaj ss itp - jest git (;
Coś z dzisiaj. Jutro dodam więcej fotek. A fotki z inq były przed banem więc wtedy jeszcze uzywałem bota ; )
dawaj linki do camów,
pytanie, dlaczego po dostaniu bana na forum celesta.pl napisałeś że już nie będziesz grał, a nadal grasz xD?
A tutaj Wczorajszy huncik na Dl Fenrock
cam:
tibiacam.tv/download.php?id=tfbg5v70xle8zxwe
coś mało ludzi komentuje xD
więc ja coś napiszę :
SUPER SS.
UROZMAIĆ COŚ EXPA, MOŻE JAKIŚ POI HUNT XD?
Dzisiejsze hff ; )
Fajne ssy tylko wiecej wklejaj zdjec haha wole nie wiedziec co sie stalo z tym blokerem na ostatniej fotce xd
Hmm przerzyl ;) tylko na vt uslyszal "eeeee lecz" xD on sanka ja sio i jakos dalismy rade ; )
No no,
Temacik spoko spoko fajne ss'y ;) Gratuluje Anhi na takim poziomie ;). Sam gram Elderkiem, za niedługo też planuje właśnie wbić 100 lvl i się okażę czy uda mi się z Anhi ;).
życzę powodzenia w dalszym prowadzeniu tematu :). Będę tutaj częstym gościem^^
Pozdrawiam,
YanioL
niezły ten hff huncik xD
jutro oglądnę sobie cama, dziś już nie mam siły ^^
pozdro.
Świetne zdjęcia z hff, szczególnie ostatnie ;p. Gratuluję
Oglądałem parę filmików jak i ss, przyznam że jestem pod wrażeniem. Mamy w miarę podobne poziomy, więc niem więcej wiem na co stać takiego ed. W pełni wykorzystujesz umiejętności i level druida. Pozdrawiam i czekam na więcej filmików&zdjęć.
Fajne ss, duzo kasy miales : > Dosc szybko expisz, wiec bedzie na co popatrzec.
Gl i HF. : )
Takie malutkie awansy ;x
Wczorajszy huncik.
Fajne foty przynajmniej exp w teamie jest o wiele fajniejszy niż solo. Też gram na celeście i nieraz widziałem Cię w Yalahar. Z tego co widziałem to mogę stwierdzić, że jesteś szybka. :) pzdr i wklejaj fotki
Fajny hunt na tych marach i plagach. Jaki był exp/h i czy wyszedłeś z niego na plus, czy może waste było? Bardzo ładne ss'y tu wklejasz. Spoko postać. Oby tak dalej.
Kurde jak widze te twoje ssy to tak myślę czy druidem nie grać mówią że sorek lepszy ale tak patrząc to druidem wbijesz sie na dragon lordy itp a sorcem to grzejesz workery w sumie
Cos dzisiaj ;))
Coś z dzisiaj CD. ;)
Sorki ze 3 posty pod soba ale tylko 10 fotek w 1 mozna ;/
No no , ss'y super.Szkoda że loot cienki z INQ , może następnym razem G.Bootsy :)
fajne hunty tylko trochę się forum rozciąga na ss.
Widzę Rojcka mam od niego hunta bo mu zajebałem 4k, ale potem oddałem, lecz hunt został :D loot słaby, ale może demonic essence bym kupił
33 Mln expa done !
Jak ja wbiję z 10 razy tyle co mam to będę miał tyle samo expa. :)
Congratulations
Celesta RoX
pS. możesz pokazać stan postaci ? ile masz pieniędzy, kawałek depot.. wiesz ocb