Najpierw Great Axe, potem Golden Bootsy, a teraz...
Jak sądzicie - CipSoft idzie w dobrą stronę?
|edit: tylko bez flame'a, błagam.
|edit2: jestem noobem, za literówkę w temacie przepraszam :-)
Wersja do druku
Najpierw Great Axe, potem Golden Bootsy, a teraz...
Jak sądzicie - CipSoft idzie w dobrą stronę?
|edit: tylko bez flame'a, błagam.
|edit2: jestem noobem, za literówkę w temacie przepraszam :-)
Nie, nie ida w dobra strone. Teraz przez bossy nie ma juz tak unikatowych przedmiotow, co chwila na poi jakies rary leca i juz niedlugo nie bedzie zadnych celow w tej grze..
Bardzo mi sie podoba nazwa tego potworka;)
Jesli chodzi o loot, i o ogolnie dzisiejsza tibie to moge jedynie to okreslic jednym slowem: postep. Chociaz wolalbym zeby itemki tego typu byly do zdybcia w jakims arcytrudnym quescie.
jak dla mnie postęp... bo rary były tylko na starych serverach... zresztą co po itemach których nie da się zdobyć? ale w dalszym ciągu będą to rary bo znowu nie lecą na każdym huncie z tych bosów... to sie tylko tak wydaje ale jak tak przeliczyć to może 30-40 rare items spadło a serverów jest bardzo dużo
Ja też uważam że powinno coś ruszyć np. z pustynią i to co jest pod nią. To jest świetna baza pod questa (te wszystkie książki itp). Niektórzy uważają że tam jest quest, jeśli jest powinni dodać jakiś wskazówek, a nie pojść na łatwizne i zrobić loot jakiemuś potworowi.
Ale Wy jesteście pojebani. Rare itemy nie do zdobycia-było źle. Cipsoft wcielił rary do gry, znów jest źle. Określcie się ludzie, a nie pieprzycie głupoty.
Arhenio wraz z psami i wszystko jasne ...
Guardio co się z tobą stało? :S
Szybko? To jest pierwszy Golden Helmet ;oCytuj:
w8w8w8 napisał
To jest czyste oszustwo!!! To sa screeny z OTS jak nie wierzycie to zapraszam na altani.net, nastepnie character i zobaczycie ze sa te same postacie... Zalosne!
Orves: spadł wczoraj.
Co do cama/większej ilości ssów - jedyne wyjście to obserwować Guardia Thready na różnych forach, albo popytać po prostu tych, którzy to lootnęli :-)
za dużo rarów, to jużnie rary :C
// Ghazbaran na luminerze 4 min temu
#up: Omg idioci. Rara się zdobywa.
No nieźle.
Ale nie czasem fake? Prawie wszyscy full hp...
Jak to wypada b.rzadko to bez obaw, bo np: dwarven ring też niby rzadko leci z dwarfa, i tylko 2 razy w życiu wyciągałem.
Zipper
Szybko? 1 Golden helmet przez rok? GMi mowili ze loot nie zostal zmieniony z bossow. Sa very rare itemy ktore ciezko dobyc i to mi sie podoba. Bo co z tego ze jest rare, ktory lezy sobie gdzies w skarbcu i nikt go nie moze miec. Myslisz ze teraz kazdy w GH bedzie biegac? Mylisz sie. Nie masz pojecia ile trzeba sie namczyc zeby jakis rare zlocic.
Gratuluje helmetu i czekamy na nowe rary. Pozostal Madareth i Ushu :)
Nieźle golden helmet ;D
Zawsze mi się podobał ciesze się że wreszcie ktoś go lootnol.
Przedmioty takie jak Golden Bootsy czy Golden Helmet powinny być dostępne tylko i wyłącznie z questów. I to nie z byle jakich questów, które polegają na 'idź i zabij'.
pamietam jak dodali golden bootsy w jednym z ostatnich update.
kumple (don conan barbarian z celesty, z forum) huncili tego bossa z 3-4h i droplo im g bootsy. ty chyba nie rozumiesz co chcialem powiedziec.
co maja powiedziec ci, co sie nameczyli kiedys, dawno temu, zeby zdobyc te rary, jak cena teraz radykalnie spadnie ?. zaburzenie ekonomi w tibi.
tak samo bylo z demon legsami - wszyscy zaczeli je sprzedawac . . .
nie napisalem ze kazdy bedzie w gh biegac -.-" bozz
"Bo co z tego ze jest rare, ktory lezy sobie gdzies w skarbcu i nikt go nie moze miec. "
no wlasnie o to chodzi - zeby sie nameczyc, zeby go zdobyc, a nie idziesz - huncisz bossa 191 raz (co prawda juz to zmienili) i wypadaja ci 2 pary g bootsow w sumie -.-"
za to tak jak smoq napisal - o z tym sie w pelni zgadzam,
Dla mnie dobrze. To było niesprawiedliwe, że servery jak antica posiadały takie itemki a gracze z innych servów mogli tylko o nich pomarzyć. Zresztą po co tworzyć itemki których nikt nie będzie używał ?
Rare jak sama nazwa mówi to rzadki przedmiot a nie taki którego nie można zdobyć więc wszystko jest w jak najlepszym porządku.
to jest za huje jebany fake bez kitu spojrzie na ten ots altani.net i na te nicki lvle dodane idealnie 18 te same lvle i profesje wiec sie w pompke z tym pocalujcie
18 Jul 2009, 19:22 Died at level 237 by a flamethrower and by a flamethrower.
18 Jul 2009, 19:22 Died at level 8 by a flamethrower and by a flamethrower.
Czyli jak teraz znajdę jakiegoś screena, zrobię sobie otsa i stworzę na nim postacie ze zdjęcia, to będzie oznaczało że screen to fake?
dół
zmienić datę rejestracji na stronie to nie problem ; )
nie twierdzę że to nie jest fake, bo może i jest, ale na pewno dowodem nie są postacie na jakimś otsie.
Byc moze bo jest to albo zrobione by specjalnie tka wygladalo badz fake bo to nie jest zwykly zbieg okolicznosci ze wszystkie te postacie zostaly stworozne 18 lipca i akurat tego dnia zabity boss i wypadl g helmet
przynajmniej tak wyglada =)
Co to za frajda co chwile jakiś rare item.
Wg mnie Cip nie idzie w dobrą stronę.
Pozdrawiam
itemy sa po to zeby je zdobyac a to ze zdobyli 1 golden helmet ( jezeli go naprawde zdobyli o.0) to nie ma nic w tym zlego uwierz mi ze nie predko ktos go zloci i nie na tym servie zapewne
Może i fake ale za to dobry. Na OTS Altani jest pvp a tutaj w party widać non-pvp.
w kazdej chwili mogł na jakis czas zmienic na non pvp zaden problem
Nie wiem kto to napisał z tym fake sprawdziłem wszystkie nicki istnieją na guardi gildia też pasuje ładnie to takie głupie plotki rozpuszczać?
Brawo, ale też ciekawe, że wszyscy woah ale itdd. a niby wszyscy na wikie wchodzą D:
Wiec uwazasz ze Golden Helmet Grat Axe Demon Legs Blessed Shield Thunder Hammer i reszta powinna byc juz nie dostepna ? Acha fajnie. Wyobraz sobie ze taki Golden Helmet kiedys lecial z Warlocka a Great Shield z DLa. Czyli lepiej by bylo gdyby zostawli to tak jak bylo prawda? Itemy byly tak dostapne jak teraz DSM czy MPA. Wycofali je na pewien czas i teraz znow przywrocili do gry z DUZO silniejszych potworow. Uwazasz ze to zle? Bo ja nie.
I co z tego ze takie Golden Bootsy da sie wylocic skoro i tak kosztuja miedzy 2 a 8KK (w zaleznosci od swiata) Niewiele osob bedzie sobie moglo na nie pozwolic, a jeszcze wiecej zeby je wylocic.
Rar to item CIEZKO dostepny (rzadko spotykany) a nie nie osiagalny.
No zajebiscie ciezko bylo kiedys zdobyc g-helemt jak dosyc czesto spadal z wrl / x
Wg. mnie to bez sensu jesli czegos nie da sie zdobyc
dobrze ze komus to spadlo bo po co ma byc item ktorego sie nei da zdobyc , wescie sie walnijcie co niektorzy w leb itemy sa po to zeby zdobyc je : P
Kiedy wprowadzili inq?
A g helmet spadl dopiero teraz...
Wiec nadal bedzie wielkim rarem, skoro przez tyle czasu dopiero teraz ktos go wylocil.
I właśnie o to chodzi. Nie mówię że rary powinny być nie do zdobycia, ale dodawanie ich do loota to dla mnie profanacja, choćby nawet leciały one niezwykle rzadko z Ghazbarana i było ich 2 sztuki w tibii. Już lepiej by było po 5 na server, ale żeby były do zdobycia z questa :(
g helmet ; o fajnie ze im spadl ; ] ciekawe za ile pojdzie ; D dzisiaj na Neranie wylocili golden bootsy z Zugurosha xd
No to co czekamy na Mlsa z orsha już tylko :> lub innego bosa. Hełmu gratuluje zawsze był moim wymarzonym itemem z tibi którego bd posiadać może za 5 lat ;d Gz :D
Chcialem zauwazyc ze nikt z Guardi nie wiedzial tego helmetu na oczy, nie jest w zadnym domku czy gh a ludzie ktorzy go "zlocili" mowia: moze jest a moze nie ma :]
Moi starzy znajomi z tego serwera 200+ lvle twierdza ze to mocny fake poniewaz nikt nie widzial tego helmu, a chyba jest sie czyms pochwalic chociazby zeby wlozyc do domku hm?
Jest to na 90% fake ponieważ brat jest jednym z najlepszych kumpli Demmon of War, i nic nie wie o tym hełmie ...
Aff... Mi już wszystko jedno. Tibia idzie w złym kierunku. Jak już ludzie locą takie rary, Cipsoft niech zrobi inne ;/
No nareszcie !!! :D Myślałem, że ten rar nigdy nie zleci z żadnego potworka, a tu taka niespodzianka ;) Good job.
PS. czekam aż zleci blessed shield -.^
Tak na marginesie mówiąc ten ss to jest fake :]
Zobaczcie orginalny temat na h.pl to się dowiecie dlaczego :-)
(to dla tych co marudzą , że rary lecą itp. itd. g helmet niestety nie leci z tego gówna ;<).